3 gratis app för andra telefonnummer för att lägga till din Android-telefon

En smartphone är mer än tillräckligt för att du ska känna dig som en dålig barnvakt. Du måste mata den, vara uppmärksam på varje ljud som det gör och alltid skydda och skydda det. Så när du bestämmer dig för att du behöver en andra telefonlinje (kanske för att skilja ditt professionella och privata liv), är du helt fast besluten att hitta en bättre lösning än en andra smartphone. Vi förstår inte bara var du kommer ifrån, utan vi har också den lösning du letar efter.

Google Voice startade 2009 sedan 2009 och är en gratis telefoni-tjänst tillgänglig för alla amerikanska kunder. Tjänsten ger dig ett telefonnummer som du kan använda för telefonsamtal och sms, prisvärda internationella samtal, röstbrevlåda och vidarekoppling.

All aktivitet är synkroniserad online och tillgänglig via en webbaserad applikation eller en smartphone-app. Några av de mer intressanta funktionerna i Google Voice inkluderar gratis röstmeddelandetranskriptioner, möjligheten att ställa in personliga hälsningar baserade på samtal eller support för gruppchattar med foton.

Trots Google Voices attraktiva pris på noll dollar finns det en stor efterfrågan från företag, frilansare och företagare för alternativa telefontjänster. Vissa är oroliga över den märkbara bristen på uppdateringar som Google Voice har fått under åren, vissa vill ha fler funktioner och andra har helt enkelt aldrig släppt det med Google Voice.

Sideline är kanske den mest rekommenderade appen för andra nummer för Android, och det är lätt att se varför. Den grundläggande versionen är gratis, men den är fullpackad med användbara funktioner och ett polerat användargränssnitt. Med Sideline kan du överföra ditt befintliga nummer och välja vilken områden du vill ha. SMS är gratis och så är anpassade röstmeddelandshälsningar och vidarebefordran av röstbrevlåda. Kostnaden för att ringa bestäms av din transportörsplan, och internationella samtal till över 165 länder kostar $ 15 per månad per användare. Andra funktioner, som auto-attendant, Salesforce-integration, röstbrevlåda till text och andra, är tillgängliga som köp i appen.

Flyp kanske är en ung app, men det gör redan enorma vågor. Dess två största attraktioner är förmågan att ha upp till 5 telefonnummer på en enda enhet och det faktum att du kan ringa och sms och Flyp-telefonnummer i mer än 15 länder gratis. Företag som spenderar mycket pengar på intern kommunikation kan spara en liten förmögenhet och fortfarande enkelt hålla kontakten med omvärlden.

Du kan prova Flyp i sju dagar innan det berättar för dig att köpa en obegränsad plan. Amerikanska kunder debiteras för närvarande antingen $ 7, 99 USD för månatliga abonnenter eller $ 79, 99 USD för årliga prenumeranter. Ingår i Flyps obegränsade plan är obegränsade samtal och sms, anpassning av röstbrevlådan och anpassade områden.

Ibland läggs ett andra nummer på dig i form av ett extra SIM-kort. Det är teoretiskt möjligt att använda numret som är associerat med SIM-kortet med de ovan beskrivna apparna, men det är oändligt mycket bekvämare att ha möjlighet att använda det tillsammans med ditt primära SIM-kort.

Bästa Dual Sim Smartphone (2017)

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy S8 - Dual Sim379, 99

OnePlusOnePlus 5353, 75

LGLG G6 - Dual Sim350

SamsungSamsung Galaxy J7 LTE (2016)279

MotorolaMotorola Moto G5 Dual Sim160

Dual-SIM-smartphones kan göra just det och de blir mer populära varje år. Asiatiska smarttelefontillverkare släpper sällan en enhet utan den här funktionen eftersom de vet att den inte skulle ha någon chans på den lokala marknaden. Västra kunder tycks verkligen njuta av smartphones med dubbla SIM-kort och motiverar tillverkarna att släppa fler sådana enheter.

Och tro inte att bara avancerade smartphones har dual-SIM-kortplatser. Exempelvis kostar den nyligen släppta Xiaomi Redmi Note 4 cirka 200 $, men den har dock en full HD-skärm, avancerad CPU och GPU, utmärkt kamera och naturligtvis två SIM-kortplatser.