3 bästa sätten att anonymt konvertera Bitcoin till USD-kontanter

Även om Bitcoin-transaktioner inte är nästan lika anonyma som alla hoppades, finns det fortfarande flera sätt att konvertera dina Bitcoin-fonder till USD-kontanter och samtidigt hålla din identitet dold i mycket stor utsträckning.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

LocalBitcoins är en Finland-baserad tjänst som underlättar handel utanför banken med lokal valuta i utbyte mot Bitcoins. Tjänsten låter dig handla Bitcoins i 15 650 städer och 248 länder runt om i världen, och allt som krävs av dig för att använda det är en enkel kontoregistrering och verifiering, som kan genomföras på bara några minuter.

LocalBitcoins visar annonser från användare som anger valutakurser och betalningsmetoder för att köpa eller sälja Bitcoins. Andra användare kan svara på dessa annonser och förhandla om handelsvillkoren. LocalBitcoins fungerar som en mellanhand och tillhandahåller en escrow och konfliktlösningstjänst, utöver själva plattformen.

De flesta lokala affärer som använder LocalBitcoins sker i större städer. Två LocalBitcoin-användare är överens om en mötesplats och en tid för handeln och använder vanligtvis en bitcoin-plånbok för smartphone för att utföra transaktionen själv. LocalBitcoins har en egen Android-app, som är ett måste för all lokal handel.

Det finns ett växande antal Bitcoin-bankomater, som är internet-anslutna maskiner som tillåter människor att byta ut Bitcoins mot kontanter, och vice versa. Bitcoin-bankomater finns vanligtvis i områden med hög trafik, till exempel köpcentra eller tågstationer.

Med Bitcoin ATM Map-appen från CoinATMRadar kan du enkelt hitta alla Bitcoin-minibanker nära dig, och den listar till och med alla kryptokurser som varje ATM stöder samt dess adress, avgifter, gränser och ibland till och med bilder och annan användbar information.

Tänk bara på att Bitcoin-bankomater vanligtvis tar ut mycket höga transaktionsavgifter. Det är inte ovanligt att betala mer än $ 50 i avgifter ensam för en enda transaktion som utförs med en Bitcoin-bankomat.

Tusentals återförsäljare och tjänster över hela världen accepterar Bitcoins, inklusive jättar som Amazon och Overstock.com. Om du är villig att hoppa igenom några få bågar kan du köpa en efterfrågad artikel, till exempel Samsung Galaxy S8 Edge eller iPhone 8 Plus, med dina Bitcoins och sedan sälja föremålet på eBay för kontanter.

Läs vår tidigare artikel för mer rekommendationer från Bitcoin-vänliga butiker, inklusive Gyft, som ger ett bra sätt att köpa presentkort online för detaljhandlare som Amazon, Starbucks och iTunes med Bitcoins.

Coinbase är ett mycket populärt valutaväxling med huvudkontor i San Francisco. Coinbase-användare kan handla med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum och Litecoin med fiatvalutor i 32 länder. Eftersom Coinbase följer bankens hemlighetslag, som förhindrar penningtvätt, kräver det att sina användare ska genomgå en enkel verifieringsprocess.

Som sådan är Coinbase inte anonym, men det är pålitligt och pålitligt. Dessutom erbjuder utbytet en fantastisk app för Android och iOS, som till och med har blivit den mest nedladdade appen i Apple App Store 2017.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.