3 bästa batterifodral för Pixel 3

Så du bete kulan och köpte en ny Google Pixel 3-mobiltelefon! Grattis! Välkommen till en av marknadens bästa smartphones! Medan telefonen är så bra på så många saker har alla mobila enheter ett vanligt problem - batteritid. Oavsett om du är en ivrig mobilspelare som använder din telefon för att spela allt från tävlingssimuleringar till första person skyttar, eller en affärsman (eller kvinna) när du använder din telefon som din egen bärbara dator, kan batterier tappas upp i en hast.

ProduktvarumärkenamnPris

FugouSellKompatibelt Google Pixel 3 4700mAh batterifodralKolla pris på Amazon

BasicStockGoogle Pixel 3-batteriväska, BasicStock 4700mAh uppladdningsbart bärbart utökat batteriKolla pris på Amazon

ZEROLEMONGoogle Pixel 3-batteriladdningsfodralKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det sista som en professionell (spelare ingår) vill är att känna sig bundna till ett uttag mitt på dagen eftersom din telefon inte har så mycket juice som du gör. Tack och lov finns det några företag där ute som känner till kampen också och har arbetat hårt för att skapa lösningar så att du kan vara mobil på din mobil.

Sedan tillkomsten av smartphones har batterifall blivit en häftklamring bland hushåll med hög användning. Möjligheten att förlänga livslängden på ett telefonbatteri med till och med 20-25% kan ibland innebära skillnaden mellan att försegla en affär eller slutföra på resultattavlan. Vi ska ta en titt på de 3 bästa batterifodren för Google Pixel 3 här år 2020 för att hjälpa dig ta reda på vilken som bäst kommer att förlänga din batteritid.

FugouShell Extended Battery Case

Tillverkat och sålt av FugouSell, detta utökade batterifodral är utformat för att lägga till en betydande tid på mobiltelefonens batteri. I själva verket är uppskattningarna på dess batteriförlängning cirka 140% - vilket motsvarar cirka 17 timmars samtalstid eller 12 timmars webbsökning. Det kommer att hålla din telefon igång längre än du gör varje dag.

Fodralets baksida är gummierad för att skydda mot fall och droppar, men innehåller också 4 LED-lampor nära botten av fodralet för att fungera som en strömindikator så att du vet hur mycket juice ditt utökade batterilåda har kvar.

Kanske en av de bästa bonusarna FugouSell har att erbjuda är vikten. Genom att klocka in på bara 6, 12 ounce ger det allt extra batterilivslängd utan att lägga till mycket bulk och vikt för att göra att bära telefonen mer av ett jobb än en glädje.

Om det finns en nackdel med ärendet är det laddningstiden. Om din telefon- och batterifodral någonsin båda kommer ner till noll kommer det att ta en ackumulerad nio timmars laddningstid för att få både telefon och fall tillbaka till full effekt.

Basic lager 4 700 mAh batterifodral

BasicStock erbjuder vårt andra laddningsalternativ för Google Pixel 3. Vad vi gillar med BasicStock-versionen av batteriets laddningsfodral för Pixel 3 är den interna säkerheten som de erbjuder för att förhindra kortslutning. Dessutom är kabeldragningen till BasicStock 4700mAh förlängd batteriladdare att det gör att ditt batterifodral kan laddas medan din telefon gör det. Till skillnad från föregående post, kan både telefon och väska laddas på så lite som sex timmar, en hel tredjedel mindre än FugouSell.

BasicStock-fodralet är designat för livslängd och använder bara A + -batterier som är utformade för att hålla i över 500 laddningscykler med en sex månaders garanterad garanti med trettio dagars pengarna tillbaka-garanti. BasicStock lägger inte bara ut en kvalitetsprodukt, utan de står bakom värdet med tillförsikt att erbjuda dina pengar tillbaka under den första månaden om du ändrar dig av någon anledning.

ZeroLemon Slim Power 4700mAh

ZeroLemon Slim Power, som kommer med ett ledande nummer ett, tar det bästa av båda konkurrenterna för att producera det överlägset bästa batteriförlängningsfodralet för Google Pixel 3. Genom att erbjuda ytterligare 110% total effekt garanterar ZeroLemon att du inte kommer att överträffa din telefon varje dag.

ZeroLemon har tillverkat batteriförlängningsväskor för flera modeller nu och en av de största stötarna på deras produkter har alltid varit den extra vikten och "chins" som de satte på sina telefoner, men vi är glada att se att de har minskat storleken och vikten på det här fallet och de har helt eliminerat "hakan" längst ner på telefonen för att minska bulkens produkt.

Med ett fodral som är utformat för att skydda mot droppar, fall, repor och repor ger ZeroLemon både säkerhet och effektivitet för sin batteriförlängare.

ZeroLemon matchar Basicstocks 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, men fördubblas med en 365-dagars garanti utöver sin livstid kundsupport på din produkt. De kommer inte bara att ta hand om dig i dag, utan år från och med nu - och det är en garanti jag kan komma bakom.

Dom

Inte alla batteriförlängningsväskor skapas lika, och även om de flesta av funktionerna på alla tre modellerna är väldigt lika, är ZeroLemons villighet att stå bakom sin produkt längre än någon av de andra i kombination med samma LED-strålkastare, jämförbar laddning och prestanda det som vår de facto mästare. Njut av ditt batteriförlängningsväska med tystnad om att det kommer att fungera så länge du gör.

ProduktvarumärkenamnPris

FugouSellKompatibelt Google Pixel 3 4700mAh batterifodralKolla pris på Amazon

BasicStockGoogle Pixel 3-batteriväska, BasicStock 4700mAh uppladdningsbart bärbart utökat batteriKolla pris på Amazon

ZEROLEMONGoogle Pixel 3-batteriladdningsfodralKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.