14 bästa Apple Watch-appar 2020

Apple Watch är en av de främsta smarturklockorna som finns på marknaden idag. Den bärbara nådde den statusen med år av närvaro på marknaden samt stöd från nästan alla iOS-utvecklare där ute. Om du funderar på att köpa en Apple Watch eller nyligen har fått en, undrar du kanske vilken typ av appar du kan få för det. Det visar sig att det finns en Watch-app för allt, och vi kommer att hjälpa dig att hitta några av de bästa Apple Watch-apparna du kan ladda ner 2020.

Denna lista innehåller både gratis och betalda appar, så se till att kolla in var och en för sig.

14 bästa Apple Watch-appar 2020

CARROT väder

Carrot Weather är en av de mest populära väderprognosapparna där ute som kan hjälpa dig att planera för din resa i god tid. Det här har också en dedikerad Apple Watch-app som erbjuder alla funktioner i iPhone-appen, men för den mindre formfaktorn. Detta inkluderar aviseringar såväl som alla väder-appfunktioner tillsammans med komplikationer för klockans ansikte beroende på vädret. Tyvärr behöver du ett prenumeration på Premium Club för att få uppdateringar av bakgrundsdata, aviseringar och anpassningsfunktioner för komplikationer, vilket är lite av en nedladdning eftersom appen inte är gratis.

Men om du letar efter en av de bästa väderapparna för din Apple Watch kan du inte göra mycket bättre än Carrot Weather. Appen kan laddas ner för $ 4, 99 i App Store, och den inkluderar köp i appen för ovannämnda prenumerationer. Med tanke på att du får två fullständiga appar för detta pris tycker vi att det är en värdig kompromiss.

Saker 3

Saker 3 är en utmärkt iPhone-app som hjälper dig att hålla dig uppdaterad med dina scheman och möten. Detta åtföljs av en praktisk Apple Watch-app som kan ge dig nästan alla funktioner som du ser på smartphone-appen. Detta inkluderar möjligheten att titta på dina väntande möten / checklistor, lägga till nya eller till och med sömlöst integrera den med startskärmen / klockans ansikte. Det är viktigt att notera att Things 3 är vinnaren Apple Design Awards 2017, så det tar både sin design och appfunktioner på allvar.

Detta innebär att du också får alla smarta funktioner som den naturliga språkdataparseraren som låter dig säga "nästa onsdag" och appen kommer automatiskt att tilldela det till det datumet utan att behöva något av detaljerna från användaren. Det är en app för påminnelser och checklistor som är tänkt att vara inte påträngande och fortsätta arbeta i bakgrunden för dig. För denna aspekt rekommenderar vi saker 3 för Apple Watch. Det sätter dig tillbaka med $ 9, 99, men i gengäld finns det inga annonser eller prenumerationer att oroa dig för.

PCalc

Även om Apple har en dedikerad kalkylator-app för iPhone har PCalc varit det föredragna valet bland miniräknare för flera iPhone-användare. PCalc har naturligtvis också en Apple Watch-app, komplett med alla funktioner som gjorde iPhone-appen populär och en av de mest betrodda. Den här funktionsrika kalkylatorn kan användas av nästan alla, men särskilt forskare, ingenjörer, studenter eller kodare. Appen har till och med en praktisk röstskrivningsfunktion som hjälper dig att beräkna siffror och summor utan att röra vid skärmen. Tillgänglighetsfunktioner som detta kan hjälpa dig att spara mycket tid, särskilt om du använder ett antal olika siffror och statistik.

En snabb genomblick i recensionerna berättar hur bra den här appen är, och det är tack vare den omfattande listan över beräkningsalternativ som erbjuds här. Denna app kostar $ 9, 99 i App Store och har köp i appen som går som en donation till utvecklaren. Det finns inga annonser.

ränder

Detta är en utmärkt vanebildande app som låter dig ändra ditt schema och göra saker du har haft svårt att uppnå. Det fungerar genom att hjälpa dig att uppnå dina mål och se till att du når dem i följd och därmed uppnår en strik av goda gärningar. Detta kan sträcka sig från att läsa en bok till att köra en mil till praktiskt taget vad som helst. Du kan till och med välja att logga in dåliga vanor (som rökning) och hjälpa till att minska ditt intag gradvis.

IPhone-appen skickar påminnelser om dina väntande mål, och hjälper dig därmed att uppnå dem innan dagen avslutas. Apple Watch-appen är ett utmärkt verktyg för att hålla dig uppdaterad på dina kommande mål, eftersom den också kan skicka intermittenta påminnelser på handleden. Detta är en utmärkt app om du har svårt att hålla dig till ett schema på grund av brist på motivation eller av någon anledning. Att ändra din rutin och / eller vanor kan vara bra, och den här appen kan vara det bästa stället att börja. Streaks kan laddas ner från App Store för $ 4, 99.

App in the Air

Detta rankades som en av 2020 Editor's Choice-appar bland Watch-applikationer och med goda skäl. App in the Air anses vara en personlig flygassistent eftersom det kan hjälpa dig med alla aspekter av en kommande flygning. Apple Watch-appen gör den ännu mer tillgänglig med omedelbara påminnelser och aviseringar på handleden. Appen kan också uppdateras när ändringar görs i din flygning, inklusive boardingportar och information om incheckat bagage. Genom att erbjuda en rörig bild av din kommande flygning, låter App in the Air dig stanna ovanpå din resa utan panik.

Det bästa med den här appen är att den fungerar i 100+ länder, så att den också kan användas för internationella flygresor. Med stöd för Glances och Force Touch är App in the Air mer än bara en följeslagarapp för din iPhone. Min favoritfunktion i appen är möjligheten att utforska landmärken som du flyger över i realtid, vilket gör din flygupplevelse så mycket bättre. App in the Air kan ge information för över 1000 flygbolag internationellt, och kan också hjälpa dig att logga in dina lojalitetspoäng från hotell, biltjänster och flygbolag. Denna app är gratis att ladda ner i App Store men kommer med köp i appen för prenumerationer varje månad eller år.

Gnista

Spark är en kritikerrosad e-app som ganska mycket kan ersätta aktien Mail-app på din iPhone. Appen Apple Watch är lika bra och erbjuder möjligheten att läsa e-postmeddelanden i sin helhet, arkivera dem, ta bort dem eller till och med svara direkt utan att du någonsin behöver din iPhone. Användare får också tillgång till den smarta inkorgsfunktionen som smart kategoriserar e-postmeddelanden i personliga, meddelanden och nyhetsbrev för att undvika röran på skärmen.

Apple Watch-appen har vissa begränsningar med tanke på dess visningsstorlek, men folk på Spark har sett till att det är en av de bästa e-postklienterna som finns tillgängliga för din Watch. Om du använder Spark på din iPhone kan du välja att integrera den med ditt arbetsflöde med tjänster som Dropbox, Box, iCloud Drive och mer. Spark-appen för Apple Watch är ett utmärkt verktyg för att skicka snabba svar på e-postmeddelanden med förmågan att älska, gilla eller bekräfta ett e-postmeddelande så fort det har tagits emot. Detta är en av få appar där ute som är helt gratis att ladda ner och har inga köp i appen.

Regler!

Detta spel har funnits på Apple Watch sedan 2015 vilket innebär att det har gått igenom flera förändringar och uppgraderingar för att tillgodose det ändrade användargränssnittet samt andra aspekter av watchOS. Förutsättningen för detta spel är att lösa pussel, och under tiden också hjälpa dig att skärpa dina hjärnfärdigheter. Även om den bärbara versionen inte inkluderar alla funktioner i iPhone-appen, kommer den med ett praktiskt dagligt hjärnautbildning-minispel för Watch-användare.

Spelet börjar enkelt, men pussel blir mer och mer komplicerade när du går vidare genom pussel. Det här är vad som gör regler! ett så beroendeframkallande spel och otroligt svårt att lägga ner när du börjar. Om du har använt det här spelet för iPhone och aldrig har provat watchOS-versionen rekommenderar vi starkt att du provar det. Regler! är ett betalt spel och sätter dig tillbaka med $ 2, 99 i App Store. Men på den ljusa sidan har spelet inga annonser eller köp i appen.

Citymapper Transit Navigation

Citymapper är rankad som en av de bästa transiteringsnavigeringsapparna där ute. Även om det bara fungerar i en handfull städer som nu, täcker det alla de stora kosmopolitiska städerna i världen, inklusive platser som New York, San Francisco, London, Bryssel, Amsterdam, São Paulo, Seoul, etc. Tack och lov är Citymapper i processen att lägga till fler städer i listan och uppmuntrar till och med användare att registrera sina städer för transitnavigering.

När det gäller appens funktioner kan det hjälpa dig att navigera i det komplicerade kollektivtrafiknätet i de nämnda städerna och mer. Det här kan vara en gudshändelse om du är ny i en viss stad och inte förstår vilken väg du ska ta. Tänk på att det här är en kombination av standardnavigering och transitinformation, vilket gör detta till en mycket kapabel app övergripande. Några av de senaste tilläggen till funktionslistan inkluderar Uber-integration, cykelruttning och livecykeldelningsinformation. Citymapper är en gratis nedladdning i App Store.

ESPN

En app som ESPN behöver ingen introduktion till sportfans eftersom den är en av de mest populära informationskällorna om nästan allt som rör sport, oavsett var du är i världen. Som du kan förvänta dig har tillverkarna av iPhone-appen också en robust Apple Watch-applikation som kan ge live-poäng, information om kommande spel och mycket mer med bara några kranar på handleden. Du kan välja att spåra bara ett spel eller få information om flera spel i en rullande vy.

Det finns också snabb tillgång till nyhetsartiklar direkt på Apple Watch, vilket hjälper dig att lära dig om det spelet du missade eller få skadad spelarinformation för nästa spel. Avancerade funktioner som ESPN + -strömning och live-spel är inte uppenbara i Apple Watch-appen av uppenbara skäl. Men om du vill ha en app som kan hålla dig uppdaterad om allt som händer i världen av amerikansk sport, är ESPN din bästa satsning. Det är en gratis app i App Store men har köp i appen för prenumerationstjänster.

ETA

Om du har ett upptaget schema och vill veta hur mycket tid det tar att komma till ditt hem eller kontor utan att manuellt ange data, är ETA en app vi rekommenderar. Den här appen hjälper dig att spara dina favoritplatser som hem eller kontor och avgöra hur lång tid det kommer att ta sig dit. Vidare kan du också välja att få sväng-för-tur-navigeringar med hjälp av navigeringsappen som du väljer. Du kan också välja att dela din ankomsttid med dina vänner och familj i ett säkert format.

Apple Watch-användare måste vara medvetna om att ETA kommer att behöva arbeta på telefonens bakgrund för att tillåta uppdatering av komplikationen för Apple Watch. Eftersom den använder GPS-signaler för att fastställa ditt avstånd kan det ha en betydande effekt på batteriets livslängd. Apple Watch-appen kan också erbjuda vackra klockor som smälter in i de naturliga UI-elementen. ETA är priset till $ 2, 99 men levereras med köp i appen för funktioner som kalendersynk och ett dedikerat temabibliotek.

Strava

Strava passar perfekt in med Apple Watch och ger alla funktioner som gör den till en av de bästa fitnessapparna för iPhone. Du kan starta träningspass direkt från din Watch och till och med kontrollera hur du gör i realtid med möjligheten att hämta information om hjärtfrekvensen (kanske hårdvaruberoende). Inklusive förmågan att erbjuda fitnesanalys på Apple Watch kan Strava också para ihop med andra enheter som Garmin, Fitbit eller Polar, vilket gör detta till en av de föredragna fitnessapparna där ute.

Förutom grundläggande träningspass som cykling eller springa, tack vare vattentåliga karosser på de nyare Apple Watch-modellerna, kan du också spåra simning i realtid. Appen använder HealthKit för att exportera dina data till Apple Health-appen och samla information om din hjärtfrekvens såväl som biometriska data. Här finns attraktiva utmaningar som kan hjälpa dig att komma tillbaka på fötterna efter en lång helg. Om du letar efter en omfattande kör-, bad- och cykeltracker, kommer Strava att kryssa för alla rätt rutor för dig. Denna app är gratis att ladda ner men kommer med köp i appen för Strava-premiumabonnemanget.

1Password

Om du är någon som har många lösenord men inte kan hålla reda på dem alla är 1Password appen för dig. Detta använder komplex kryptering och en säker autentiseringsprocess som låter dig behålla alla dina inloggningar, kreditkortsinformation eller nästan alla andra anteckningar på din enhet. Även om Apple Watch-appen för 1Password är ganska grundläggande kan den hjälpa dig att ge snabb information om inloggningsinfo utan att ta ut telefonen. 1Password är ett prenumerationsbaserat erbjudande, vilket innebär att det är gratis att ladda ner från App Store. En enda prenumeration kostar $ 3, 99 / månad eller så kan du också välja att få familjealternativet som ger åtkomst till fem konton för $ 6, 99 / månad.

Tryck bara på Record

Medan Apple Watch har en dedikerad röstmemofunktion, kan en app som Just Press Record hjälpa dig att få mer kontroll över dina inspelningar. Det är extremt enkelt att använda och har stora knappar som tydligt visar inspelningsknappen eller stoppknappen. Du kan också välja att spela upp inspelningen när den är klar medan Digital Crown på Apple Watch kan hjälpa dig att justera volymen. Det bästa med den här appen är att den kan spela in ljudfiler även när din iPhone inte finns, vilket minskar beroendet på din iPhone för en menial uppgift som denna.

Appen synkroniserar automatiskt de inspelade filerna med din iPhone och iCloud (om aktiverat). Detta gör att Apple Watch-appen kan spela in ljudfiler av obegränsad varaktighet så länge du inte har utrymme på din iPhone. Denna app kostar $ 4, 99 i App Store och är ett engångsköp utan prenumerationer.

Fantastisk 2

Detta är vår andra kalender- och mötenbaserade app för Apple Watch. Den här appen är ett måste för produktivitetsbuffer eftersom den kan låta dig hålla dig uppdaterad i dina scheman eller redigera / lägga till nya med ingenting annat än din klocka. Det kan dyka upp på din hemskärm för klockan och ge relevanta meddelanden när dina möten och påminnelser närmar sig. Watch-appen visar händelser i en dagvisning, vilket hjälper dig att skilja händelser och påminnelser från flera dagar.

Många anser att detta är en utmärkt ersättning för den aktuella iPhone-kalenderappen med tanke på de funktioner som den levereras med. Även om det inte leder något radikalt fram är användargränssnittet, liksom sömlös synkronisering med din smartwatch, det som gör det till ett bra val för alla. Denna app kostar $ 2, 99 och inkluderar inte köp i appen.