13 bästa mobiltelefonbooster för landsbygden

Om du bor på landsbygden vet du hur svårt det är att få tillgång till datanätverk. Trots att Wi-Fi-anslutning är ganska anständig i de flesta delar av USA, kan det vara ganska svåra tider att få en anständig celltäckning. Det är här något som en mobiltelefonsignalförstärkare kan komma in i ekvationen. Detta hjälper dig att leta efter räckvidd över ett längre avstånd än din telefon kan, och kommer därmed att hjälpa dig att öka dina telefonsignaler avsevärt. Signalförstärkare finns i överflöd just nu, men att välja den bästa modellen kan vara en ganska utmanande uppgift.

ProduktvarumärkenamnPris

PhonetoneMobilsignalförstärkare för husbil, husbil, stuga, husbil och båtKolla pris på Amazon

weBoostweBoost Drive Slank (470135) MobilsignalförstärkareKolla pris på Amazon

FUSTARAT&T signalförstärkare, mobiltelefon signalförstärkare för hemKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Fusion4Home Yagi / Whip, Mobilsignal Booster KitKolla pris på Amazon

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Signal BoosterKolla pris på Amazon

weBoostweBoost Home 4G (470101) Cell Phone Signal Booster för hem och kontorKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkareKolla pris på Amazon

Phonetone5-band mobiltelefonsignalförstärkare för hemmabruk och kontor - Stöder 4500 kvadratfotareaKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Flare Cell Phone Signal Booster för hem-antennkonfigurationKolla pris på Amazon

weBoostweBoost Connect 4G (470103) Signalförstärkare för inomhus mobiltelefoner för hem och kontorKolla pris på Amazon

SIGNALBOXSignalbox 62dB DCS GSM CDMA WCDMA 850MHz (B5) MobilsignalförstärkareKolla pris på Amazon

EN ANNTLENTMobilsignalförstärkare för Verizon AT&T T-Mobile 4G LTEKolla pris på Amazon

EaSygnalEaSygnal Cell Phone Signal Booster för hemKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det är därför vi har beslutat att prata om några av de bästa mobiltelefoner som finns på marknaden idag. Så utan att vänta längre, låt oss titta på vår lista.

13 bästa mobiltelefonbooster för landsbygden

Phonetone Signal Booster

Detta är en utmärkt signalförstärkare som fungerar på det vanliga 700 MHz-spektrumet. Det kan öka signalerna i denna frekvens, som inkluderar nätverk som Verizon, AT&T samt T-Mobile. Dessutom kan detta också minska antalet tappade samtal i ditt nätverk, vilket oftast händer på grund av dålig nätverkstäckning. Bland de framträdande funktionerna i denna booster är dess förmåga att känna signal runt dig i enlighet därmed och skicka den till din telefon för maximal signalstyrka. Detta innebär också att när du har ställt in boosteren behöver den inte kalibrering av något slag.

Det bästa med denna signalförstärkare är att den kan installeras av i stort sett alla eftersom den inte behöver tidigare teknisk erfarenhet. Du kan välja att hålla inomhusantennen nära fönstret eller på en plats som är bekväm för dig. Företaget tillhandahåller alla komponenter som krävs för installationen samt en användarmanual för att hjälpa dig ställa in den steg för steg. Tillverkaren erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti tillsammans med 5 års garanti för denna produkt.

Kolla pris på Amazon

weBoost Drive Slank

Detta är en av de mest populära signalförstärkarna där ute och är avsedd för din bil. Medan signal täckning är relativt anständig utomhus, kan vissa områden vara ganska svårt, särskilt när du kör genom landsbygden. Med detta i åtanke kan ett tillbehör som detta vara till stor hjälp för kunderna. Den kan monteras på vilken bil som helst och kräver ingen expertis för att kunna installera den. Företaget hävdar att den här enheten kan öka samtalskvalitet, texter, 4G LTE & 3G-signaler över alla transportörer i Nordamerika.

Företaget hävdar att detta tillbehör kan erbjuda upp till 32 gånger mer signal täckning i ditt fordon, vilket är tillräckligt med anledning att överväga att få en av dessa. Dess funktionalitet är ganska enkel. Den har en vagga där du måste placera din telefon för optimal räckvidd och nätverk. Vaggan kan passa nästan vilken smartphone som helst tack vare dess justerbara hållare. Det måste noteras att även om denna signalförstärkare är anständig kanske den inte fungerar effektivt om flera enheter försöker få bättre räckvidd. Som är fallet med nästan alla signalförstärkare, kan dess prestanda variera avsevärt beroende på din plats.

Kolla pris på Amazon

FUSTAR Signal Booster

Om du letar efter en omfattande signalförstärkande lösning för ditt hem slutar din sökning här. Den här enheten har både en inomhusmottagare och en utomhusantenn för att effektivt fånga nätverkssignaler från ditt område. Det rekommenderas att peka antennen mot närmaste celltorn för optimal prestanda. Den koaxialkabel som är ansluten till antennen kan sträckas upp till 100 fot, vilket ger dig tillräckligt med frihet när det gäller placeringen av inomhusenheten.

Denna antenn kan enligt uppgift fylla ett område på 1500 till 2000 kvadratmeter med signaler som tillhör praktiskt taget alla nordamerikanska mobiloperatörer. Detta innebär teoretiskt att du kan vara i din källare i hemmet och fortfarande få utmärkt täckning tack vare den höga antennen och mottagaren. Signalförstärkaren kan också hjälpa till att begränsa tappade samtal, missade texter och ofta minskade datahastigheter. Att sätta upp denna antenn bör inte ta för mycket av din tid, och tack och lov erbjuder företaget en bruksanvisning som säger dig exakt hur du installerar den. Se till att kolla in denna signalförstärkare på Amazon.

Kolla pris på Amazon

SureCall Fusion4Home

Denna variant är också ganska lik den vi talade om ovan, och det är främst för att den använder samma metod för att locka signalvågor från närliggande områden. Det kräver en utomhusantenn, idealiskt placerad i riktning mot ditt närmaste celltorn, och en inomhusenhet som vidarebefordrar den förstärkta signalen till enheter inom dess periferi. Om vi ​​talar om det hävdar företaget att denna cellsignalförstärkare kan täcka upp till 3000 kvm förutsatt att boosteren får full signal. Täckningen sjunker dock betydligt när signalstängerna faller.

Denna speciella cellförstärkare har åtkomst till CDMA, WCDMA, GSM, EDGE, HSPA +, EVDO, LTE och i stort sett alla andra mobilnät som för närvarande är i drift, vilket gör detta lämpligt för praktiskt taget alla mobiltelefonanvändare i USA just nu. Utöver att hjälpa dig att få de bästa hastigheterna kan denna cellförstärkare också minska antalet samtalsläpp och missade textmeddelanden. Som med de flesta signalförstärkare fungerar den här modellen med flera enheter, vilket gör den lämplig för alla hem där ute. Företaget erbjuder en omfattande 3-års garanti med denna produkt.

Kolla pris på Amazon

SolidRF MobileForce

Detta är en ganska bra cellsignalförstärkare och kan hjälpa dig att öka din 4G LTE såväl som 3G-signaler tillsammans med betydande förbättringar av samtal och textleverans. Denna produkt består av tre artiklar, en antenn för utsidan, en för inomhus, samt en strömförsörjningsbox eftersom den alltid måste slås på. Tillverkaren hävdar att det här erbjudandet är lämpligt att arbeta med nätverk som AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint, US Cellular och flera andra, så alla användare i ditt hem bör kunna få åtkomst till betydligt förbättrade nätverk oavsett operatör de använder.

Förutom att förbättra signalerna för din smartphone kan den här enheten också hjälpa till att förbättra signalerna på dataenheter och surfplattor. När du har konfigurerat detta i ditt hem kräver det inte någon form av manuell intervention. Den lilla antennen är tillräckligt kraftfull för att ta tag i signaler från hela ditt område och rikta den till ditt hem. Du har flera monteringsalternativ för denna cellsignalförstärkare, även om du kan behöva köpa ett extra tillbehör för detta ändamål. Att ställa in denna produkt är ganska enkelt och kräver ingen teknisk kunskap.

Kolla pris på Amazon

weBoost Home 4G

Detta är ännu ett attraktivt erbjudande från weBoost som är specialiserat på teknik för att öka sortimentet. Som namnet antyder är detta erbjudande avsett för bostäder som täcker upp till 1500 kvadratmeter eller upp till 2 rum. Den består av en yttre antenn samt en sändare för att öka signalen för alla populära nätverk. Även om det borde fungera bra på nätverk som AT&T, T-Mobile, Verizon och Sprint, hävdar företaget att vissa Sprint-frekvenser inte kan höjas på grund av statliga föreskrifter. De flesta Sprint-användare bör dock fortsätta se signalförstärkning av sina nätverk med denna produkt.

Liksom med andra signalförstärkare är detta extremt enkelt att installera och företaget hävdar att det bara kan ta upp till 10 minuter även för oerfarna användare. Alla tillbehör som krävs för att konfigurera produkten ingår i detaljhandelsförpackningen, medan användarmanualen hjälper dig att förstå installationsprocessen bättre. Med hjälp av denna cellsignalförstärkare kan du få upp till 32X bättre räckvidd i ditt hem, vilket gör detta till en utmärkt produkt att prova, särskilt om nätverket är svårt att ta sig till i ditt område.

Kolla pris på Amazon

SureCall Fusion5X

Detta är en något uppgraderad version av SureCall-signalförstärkaren som vi talade om ovan, och det kan bara vara bra. Denna modell skiljer sig över Fusion 4 Home när det gäller antenner som medföljer produkten. Den har ett metallhus som garanterar långsiktig hållbarhet. Dessutom är denna signalförstärkare kompatibel med fjärrövervakningssystemet SureCall Sentry. Denna produkt har certifierats av FCC och kan hjälpa dig att minska andra aspekter som tappade eller missade telefonsamtal. När det gäller dataprestanda kan det öka 2G-, 3G- eller till och med 4G-signalerna, vilket gör det till ett omfattande erbjudande totalt sett.

Boosterns prestanda förstärks avsevärt med den automatiska dB-förstärkningen / dämpningen. Företaget erbjuder tre års garanti med denna produkt, vilket borde vara en stor källa till lättnad för blivande köpare. Transportören hävdar att denna signalförstärkare kan fungera med alla de fyra stora transportörerna i USA och därmed täcka en stor del av befolkningen, särskilt användare som är belägna på landsbygden.

Kolla pris på Amazon

Phonetone 5-band mobiltelefonsignalförstärkare

Detta är en betydligt uppgraderad version av Phonetone-signalförstärkaren som vi talade om tidigare i det här stycket. Företaget hävdar att detta kan täcka ett område på 4500 kvadratmeter, vilket gör det lämpligt för praktiskt taget alla byggnader. Täckningen kan dock falla avsevärt om signalen som samlas in av utomhusenheten är dålig. Som är fallet med alla signalförstärkare, det finns bara så mycket det kan göra. Produkter som dessa är lämpade för att öka signalerna i ett slutet utrymme, medan det också kräver anständiga signaler utomhus.

Denna booster har utformats för att optimera hastigheten i enlighet därmed oavsett antalet enheter som för närvarande kommer åt nätverket. Förutom att du får bättre 2G / 3G / 4G LTE-täckning kan denna signalförstärkare också förbättra samtalskvaliteten något inomhus och till och med minska antalet missade samtal du ser på grund av brist på korrekt nätverk. Phonetone erbjuder en 5-års tillverkargaranti för denna produkt, så du bör täckas under hela denna booster. Se till att titta närmare på den här produkten på Amazon.

Kolla pris på Amazon

SureCall Flare

I likhet med boosters som vi har pratat om hittills, kommer den här produkten också med en extern antenn för att ta tag i nätverkssignalerna som roaming i ditt område. Den har en stor boosterenhet som måste placeras inomhus. Detta kan erbjuda ett ökat utbud för kunder inom AT&T, T-Mobile, Verizon, Sprint, Straight Talk, US Cellular och flera andra nätverk i USA. Om du undrar hur du ställer in det här, det är ganska enkelt. Allt du behöver göra är att fästa antennen utanför ditt hem på det yttre taket eller en stolpe utanför ditt hem. Detta ansluts sedan till booster, vilket ger imponerande signal täckning inomhus. För att göra sakerna ännu enklare erbjuder SureCall alla nödvändiga komponenter för att montera denna booster.

Det rekommenderas att hålla antennen och boosteren minst 30 meter från varandra eftersom det kan vara signalstörningar om båda är belägna nära varandra. Vad jag också gillar med denna booster är det faktum att det liknar en högtalare. Detta är en bra förändring jämfört med de signalförstärkare som vi hittills har sett. Eftersom det krävs en kabel för att upprätta en anslutning mellan antennen och boosteren, kan det inte vara en lätt uppgift att växla runt.

Kolla pris på Amazon

weBoost Connect 4G

Detta är en lite kraftigare version av weBoost Home 4G-signalförstärkaren, eftersom den är utformad för både hem och kontorsutrymmen (byggnader). Precis som andra weBoost-produkter, hävdar denna också att den erbjuder 32X bättre täckning medan du är inomhus. Denna booster kan teoretiskt täcka upp till 5000 kvadratmeter, även om detta beror starkt på den typ av räckvidd du har utanför ditt hem / byggnad. Att installera denna produkt är oerhört enkelt och mycket i linje med de flesta signalförstärkare. Den levereras med en antenn åtföljd av en booster som sedan kan erbjuda förstärkta nätverk till enheter i närheten. Om vi ​​talar om, denna booster möjliggör för flera enheter att ta emot signaler, så ditt nätverk bör förbli konsekvent oavsett antalet enheter du har i ditt nätverk.

Företaget fortsätter också att nämna att att öka dina signaler kan ge upp till 2 timmar till telefonens batteritid. Detta är vettigt eftersom telefonbatterier tenderar att tömmas snabbt när de söker efter bättre signal. Företaget tillhandahåller alla verktyg och komponenter som krävs för att konfigurera detta tillsammans med en användarmanual för att korrekt förklara hur installationsprocessen fungerar.

Kolla pris på Amazon

Signalbox Cellular Signal Booster

Detta speciella erbjudande passar bättre för icke-LTE-nätverk eftersom det bara kan öka 2G- och 3G-signaler i vissa nätverk som AT&T och Cricket Wireless. Så även om du kanske inte kan öka LTE-signaler på din enhet kan du säkert förbättra de befintliga 3G- eller HSPA + -hastigheterna som du får på dina mobila enheter. Om du använder US Cellular bör du dock kunna komma åt både 3G- och 4G LTE-nätverk. När det gäller själva produkten, ja, den består av två enheter - en utomhusantenn och en inomhusrepeater för att överföra signalerna till dina mobiltelefoner eller surfplattor.

Eftersom denna signalförstärkare inte är kompatibel med alla nätverk, rekommenderar vi starkt att du kontaktar företaget innan du beställer. Denna produkt stöds också av 3 års garanti åtföljd av 3 månaders gratis ersättningsgaranti om du inte är nöjd med produkten. Det är inte den bästa signalförstärkaren där ute, men om du har en låg budget kommer detta att göra jobbet helt fint.

Kolla pris på Amazon

En ANNTLENT mobiltelefonsignalförstärkare

Denna speciella booster är avsedd för alla större nätverk som AT&T, Verizon och T-Mobile. Tillverkaren hävdar att denna booster kan fungera i nätverk som Verizon, AT&T och T-Mobile på band 12/17/13. Detta täcker en stor del av de amerikanska användarna, vilket gör detta till en produkt som är värd att överväga. Det här systemet är ganska enkelt att installera och tar inget tekniskt kunnande. Allt du behöver göra är att placera antennen på taket och placera boostern på ett bekvämt ställe, och det är det. Alla telefoner i ditt hem bör nu kunna få bättre signaler. Se till att kolla in den här produkten på Amazon.

Kolla pris på Amazon

EaSygnal 3G Signal Booster

Denna signalförstärkare får inte 4G LTE-signaler utan kommer att nöja sig med 3G. Detta kanske inte passar alla, men vi inser att det finns användare där ute som knappt kan få 3G-signaler i någon del av landet. Om du är en sådan användare kan det hända att denna booster är för dig. Det stöder nätverk som Verizon, AT&T, T-Mobile, US Cellular, Straight Talk och flera andra, vilket täcker alla stora nordamerikanska transportörer.

När det gäller funktionalitet fungerar dock denna booster ganska mycket på samma sätt som andra signalförstärkare som vi har talat om ovan. Detaljhandelsförpackningen för denna produkt innehåller alla nödvändiga komponenter för att installera antennen såväl som mottagaren, tillsammans med en praktisk användarmanual för att följa alla instruktioner noggrant. Företaget erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med produkten tillsammans med 1 års garanti. Denna produkt har certifierats av FCC enligt företaget.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

PhonetoneMobilsignalförstärkare för husbil, husbil, stuga, husbil och båtKolla pris på Amazon

weBoostweBoost Drive Slank (470135) MobilsignalförstärkareKolla pris på Amazon

FUSTARAT&T signalförstärkare, mobiltelefon signalförstärkare för hemKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Fusion4Home Yagi / Whip, Mobilsignal Booster KitKolla pris på Amazon

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Signal BoosterKolla pris på Amazon

weBoostweBoost Home 4G (470101) Cell Phone Signal Booster för hem och kontorKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkareKolla pris på Amazon

Phonetone5-band mobiltelefonsignalförstärkare för hemmabruk och kontor - Stöder 4500 kvadratfotareaKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Flare Cell Phone Signal Booster för hem-antennkonfigurationKolla pris på Amazon

weBoostweBoost Connect 4G (470103) Signalförstärkare för inomhus mobiltelefoner för hem och kontorKolla pris på Amazon

SIGNALBOXSignalbox 62dB DCS GSM CDMA WCDMA 850MHz (B5) MobilsignalförstärkareKolla pris på Amazon

EN ANNTLENTMobilsignalförstärkare för Verizon AT&T T-Mobile 4G LTEKolla pris på Amazon

EaSygnalEaSygnal Cell Phone Signal Booster för hemKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.