13 bästa iPhone Gimbal-stabilisatorer 2020

Även om alla nya iPhones har optisk bildstabilisering tar det mer än det för att spela in smöriga släta bilder. Mer specifikt krävs det en bra 3-axlig gimbalstabilisator, som är en enhet som ger svängbart stöd, vilket gör att din iPhone kan roteras ungefär tre axlar. Är du inte säker på vilka som är bäst? Här är några av våra favoriter på marknaden just nu.

MOZA Mini-S

Med många väldigt intressanta funktioner som vikbar design, svindel, hyper-lapse-lägen och flera följesätt, kan MOZA Mini-S Smartphone Gimbal göra din filmskapning enklare och mer bekväm. Dess eleganta och kompakta design hjälper dig att ge ett bekvämt och solid grepp. Inception Mode gör det möjligt för dig att göra mer kreativa bilder. Det finns också en anpassad MOZA-app för att ge hand. Och en avgörande prislapp kombinerad med en maximal nyttolast på 260 g gör MOZA Mini-S mycket konkurrenskraftig och attraktiv. Det är också gratis frakt över hela världen.

Köp det nu: Gudsen Store

ProduktvarumärkenamnPris

GudsenMoza Mini-S hopfällbar smartphone GimbalKontrollera pris

DJIDJI osmo Mobile 2 Handheld Smartphone GimbalKolla pris på Amazon

zhi yunZhiyun Smooth 4 3-Axis Handhållen Gimbal Stabilisator med Focus Pull & Zoom för iPhone Xs Max Xr X 8 Plus 7 6 SE Android Smartphone Samsung Galaxy S9 + S9 S8 + S8 S7 S6 Q2 Edge Ny Smooth-Q / III år 2020 SvartKolla pris på Amazon

EVO GimbalsEVO SHIFT 3 Axis Handheld GimbalKolla pris på Amazon

DJI OSMO Mobile Gimbal 2

Kommer vi först på vår nedräkning har vi DJI OSMO Mobile Gimbal 2. Om du vill revolutionera hur din favorit iPhone tar video kommer OSMO Mobile Gimbal 2 att vara uppe i gränden. Detta är ett utmärkt sätt att göra din videoinspelning smörjig, liknande den du skulle se i teatern. DJI kan göra detta genom att packa sina gimbal med samma stabiliseringsteknologi som finns i deras drönare, vilket gör för några utmärkta, smöriga släta bilder. Det finns en handfull videogenvägar på handtaget för enkel videoinspelning också.

Zhiyun Smooth 4

I den andra positionen på vår lista har vi Zhiyuns Smooth 4. Den är faktiskt ganska lik DJI Osmo Mobile 2 på många sätt och är bara lite billigare än Osmo Mobile 2, åtminstone för närvarande. Det fina med den här är hur mångsidig den är. Eftersom spännet är justerbart, fungerar det med alla de senaste smartphones på marknaden, inklusive de flesta iPhone-enheter just nu. Som sagt kan du vara säker på att du kan använda den med vilken telefon du ändrar eller uppgraderar till.

Zhiyun Smooth 4 fungerar via Bluetooth, så du måste se till att enheten är laddad och redo att användas innan du börjar filma.

Snoppa Atom

Snoppa Atom kommer nästa. Är du redo att förvandla din iPhone till en professionell och bärbar produktionsstudio? Då kommer Snoppa Atom precis uppe i din gränd, vilket ger dig möjligheten att skapa mästerliga foton och videor. Du behöver inte tusentals dollar i utrustning för att skapa professionella foton och smidiga videor - allt kan göras direkt i Snoppa Atom. Snoppa Atom kan ta med toppklass, hög kvalitet direkt till din smartphone.

Denna gimbal ansluter till din iPhone via Bluetooth, vilket betyder att den har ett batteri som du måste hålla laddat. Men det är långvarigt, så att du kan filma i timmar i slutet.

Feiyu Vimble 2

Nästa gång tittar vi på Feiyu Vimble 2. Om du vill ta med en ren och smidig video på din iPhone gör Feiyu Vimble 2 det möjligt och utan att spendera tusentals dollar i dyra, professionella hårdvara och programvara. Vimble 2 tillåter de flesta smartphones, inklusive iPhone, att ta jämn video av pro kvalitet i nästan alla situationer.

Feiyu Vimble 2 fungerar på Bluetooth, ansluter till din iPhone och erbjuder dig en handfull olika fjärrfunktioner. Som sagt kan du enkelt styra telefonkameran med slutarknappen, liksom andra fjärrfunktioner, som en inbyggd zoom. Det är utmärkt och enkelt att använda.

Feiyu har sett till att lägga till en anständig längd i Vimble 2 också. Handtaget kan faktiskt sträckas ut så att du får en bredare bild av ditt ämne.

Freefly Movi

Freefly Movi är en fantastisk stabilisator för din iPhone. Movi är inte din traditionella gimbalstabilisator - den är utformad för att förvandla din telefon till ett kraftfullt berättarverktyg och gör det genom att öka din videokvalitet.

I huvudsak kommer Movi att jämna ut stöten och skakningarna i den handhållna videon så att du kan fånga livets bästa stunder utan några brister i din video.

En av de coola sakerna med Freefly Movi är hur flexibel och bärbar den är. Du kan använda porträtt-, liggande- eller selfie-fotograferingslägen för att fånga livets mest värdefulla stunder. Och på grund av Movis unika designstil kan du ställa in stabilisatorn var som helst och filma.

Movi ska inte ha några problem med att arbeta med nästan alla iPhone där ute åtminstone med iOS 11 eller högre.

ZOMEI Gimbal stabilisator

Nästa gång har vi ZOMEI Gimbal stabilisator. Naturligtvis kan ZOMEI hjälpa till att jämna ut din video så att du kan skapa de mest minnesvärda stunderna för dina vänner och familj.

ZOMEI är en av de få gimbals där ute som har många alternativ för filmning. Det finns filmlägen för Standard, Panoramic, Time-lapse och så mycket mer. Den har faktiskt en smart anti-shake-design, vilket gör gimbalen mer stabil och lätt att ta tydliga bilder.

En av de riktigt coola sakerna med den här är att ett fullt batteri kommer att pågå i tolv timmar på en enda laddning. Dessutom tillåter ZOMEI faktiskt dig att ladda din mobiltelefon direkt från gimbalen.

Hohem 3-Axis Mobile Gimbal

Vi gillar också det arbete som Hohem gör med 3-Axis Mobile Gimbal. Om du har kontanter, kan den här vara mer uppe i gränden, eftersom den bara är något billigare än Zhiyun. Oroa dig dock inte - i det här fallet är det billigare, men ger dig fortfarande bra stabiliseringskvalitet. Det är faktiskt en av de få gimbals som också kan fungera med robusta och stora fall.

Den har några snygga mjukvarufunktioner inbyggda också. Det finns ansiktsspårning, panoramainspelning och mer.

Yomito 3-Axis handhållen Gimbal

Yomitos gimbal är också ett bra val. Visst, det kan vara ett inget namn, mindre känt varumärke, men ett som fortfarande inte skimp på kvalitet. Det är verkligen ingen DJI eller Zhiyun, men har ändå elektroniska motorer som gör dina bilder smöriga.

Zhiyun Smooth III mobil gimbalstabilisator stöder alla smartphones med upp till 6-tums skärm, inklusive iPhones. För att använda gimbal, helt enkelt placera din smartphone i den robusta metallklämman och koppla ihop den med gimbal via Bluetooth. Gimbal's smartphone-app, ZY Play, kontrollerar automatiskt om du använder den senaste firmware för att säkerställa bästa möjliga stabilisering. Du kan sedan använda samma app för att justera exponeringsinställningar, ta time-lapse-videor, skapa panoramabilder och mer. Eftersom Zhiyun Smooth III mobilgimbal har en 1/4-tums gängad uttag i botten kan du montera den på olika fotografier, inklusive stativ och förlängningsstavar.

Denna mellanstora gimbalstabilisator kommer med två motvikter för balansering av tyngre smartphones som iPhone 7 Plus och 8 Plus, en bärväska tillverkad av ballistisk nylon, två smarttelefonklämmor och en klämma för GoPro-kameror. Vad saknar LanParte HHG-01-gimbal jämfört med DJI Osmo eller Zhiyun Smooth III är dedikerade kontrollknappar och trådlös anslutning. Men om effektiv stabilisering är allt du vill ha från din gimbal är LanParte HHG-01 verkligen allt du behöver.

Erbjuder tre distinkta fotograferingslägen - panorisationsläge, låsläge och panor / lutningsläge - förutom dess porträttfunktion fungerar KumbaCam gimbal med alla smartphones som mäter upp till 7 tum diagonalt. Den tredje generationen av denna populära gimbal erbjuder mer pålitlig Bluetooth-anslutning, lyhörda hårdvaruknappar för förbättrad drift på en hand och effektivare borstfria motorer och digitala styrenheter. Tack vare dessa och andra uppgraderingar är KumbaCam gimbal exakt, tyst och en glädje att använda.

EVO SHIFT-gimbal sticker ut med sin automatiska objektspårning och förmågan att fånga pixel-perfekta tidsförlopp. Det tar upp till 10 timmar på en laddning, och du kan använda det integrerade uppladdningsbara batteriet för att ge din iPhone den ökning den behöver för att spela in hela dagen. En exakt 4-vägs joystick låter dig finjustera kompositionen för att få det perfekta skottet, och det inbyggda 1/4-tums gängade uttaget ger kompatibilitet med alla standard stativ och kameratillbehör.

ProduktvarumärkenamnPris

GudsenMoza Mini-S hopfällbar smartphone GimbalKontrollera pris

DJIDJI osmo Mobile 2 Handheld Smartphone GimbalKolla pris på Amazon

zhi yunZhiyun Smooth 4 3-Axis Handhållen Gimbal Stabilisator med Focus Pull & Zoom för iPhone Xs Max Xr X 8 Plus 7 6 SE Android Smartphone Samsung Galaxy S9 + S9 S8 + S8 S7 S6 Q2 Edge Ny Smooth-Q / III år 2020 SvartKolla pris på Amazon

EVO GimbalsEVO SHIFT 3 Axis Handheld GimbalKolla pris på Amazon