13 bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone år 2020

Har du någonsin kört på vägen, behövt ringa ett samtal, men haft svårt att jonglera din iPhone och rattet? Det kan vara svårt att hantera, särskilt när din iPhone inte är inom räckhåll. Du kanske behövde ringa ett samtal, och uppenbarligen är det svårt att navigera på din iPhone när du kör på vägen, till och med farligt. Det i åtanke, det finns hårdvara för att lösa problemet: Bluetooth-öronstycken. De ansluter snabbt och enkelt till din iPhone, så att du kan ta och avsluta samtal, justera volymen och vissa fungerar till och med bra med Siri för att ringa telefonsamtal med din röst.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple MMEF2AM / A AirPods trådlöst Bluetooth-headset för iPhones med iOS 10 eller senare vit - (renoverat)Kolla pris på Amazon

JaybirdJaybird RUN XT True Wireless Headphones (Black / Flash)Kolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Voyager LegendKolla pris på Amazon

Nytt biNytt bi Bluetooth hörlurar Trådlöst handsfree headset 24 timmar kör headset 60 dagars beredskapstid med brusreducerande mikrofon headset för iPhone Android Samsung bärbar datordrivrutinKolla pris på Amazon

SHINETAOBluetooth-headset V4.2, SHINETAO handsfree Bluetooth-hörlurar mobiltelefoner, 2 HD-mikrofoner trådlösa öronstycken Business / Driving / Office, kompatibel med iPhone / Samsung / AndroidKolla pris på Amazon

JabraJabra Stealth Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird X4 trådlösa Bluetooth-hörlurar för sport, fitness och löpning, kompatibel med iOS- och Android-smarttelefoner: Svettbeständig och vattentät - Svart Metallic / FlashKolla pris på Amazon

TOORUNTOORUN M26 Bluetooth-headset V4.1 med brusreducerande mikrofon - blåKolla pris på Amazon

KissralBluetooth-hörlurar, Kissral Wireless Sport Earbud 8 timmar samtalstidKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Explorer 50 Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

FOCUSPOWERFOCUSPOWER F10 Mini Bluetooth EarbudKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon

AMINYAminy Bluetooth-headset med 16-timmars speltid V4.2 bil Bluetooth-headset trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

Är du inte säker på vilket Bluetooth-hörlurar du ska plocka upp? Om du följer med nedan visar vi dig det bästa på marknaden. Här är våra bästa val.

Apple AirPods

Apple AirPods är några av de bästa öronstyckena som du kan hämta till iPhone. Tekniken mellan AirPods och iPhone är designad för iPhone och är sömlös.

Dra ut AirPods ur fodralet, lägg dem i örat och iPhone ansluts automatiskt till dem. Ta ut dem, och iPhone växlar automatiskt tillbaka till den modersmålare.

AirPods har också bra batterilivslängd - de håller ungefär fyra timmar på batteriet med rak musikströmning på cirka 80% volym; det finns dock 24 timmar i laddningsfallet, vilket kan juka upp dem ganska snabbt.

Ljudkvaliteten är utmärkt i AirPods - bättre än de flesta hörlurar på marknaden. Oavsett om du lyssnar på musik eller pratar i telefon är ljudkvaliteten mycket detaljerad och tydlig.

Jaybird KÖR XT

Jaybird RUN XT: er liknar AirPods, men är ändå ett utmärkt val för dem som letar efter en utmärkt Bluetooth-hörlurarupplevelse. Dessa är verkligen trådlösa, med trådar som inte ens fäster de två öronstyckena.

Dessa är bekväma i örat, passar tätt och faller inte ut under en springa eller jogga. Det finns en del utmärkt mikrofonkvalitet inuti, vilket gör det enkelt för folk att höra dig när du ringer.

Dessutom är de utrustade med utmärkta motstånd och ljudkvalitet som gör att du kan höra det bästa av dina favoritlåtar, album, podcasts och samtal. Och med utmärkt motstånd behöver du inte oroa dig för att vatten eller svett förstör dessa.

Plantronics Voyager Legend

Nästa gång tittar vi på Plantronics Voyager Legend. Om du inte redan visste så har Plantronics några av de bästa hårdvarorna i hörnet för Bluetooth-headsettillbehör idag. Samma kärlek och kvalitet läggs in i Voyager Legend-headsetet.

Vi gillar detta Bluetooth-headset i synnerhet eftersom det är byggt för att tåla livets olyckor - det kan enkelt motstå regn, svett och till och med olyckor som spill. Den ska tåla de flesta droppar också.

Voyager Legend är en av de bästa som du kan hämta för konferenssamtal som du kanske måste hämta i bullrare områden, till exempel på ett kafé eller när du går genom Times Square.

Voyager Legend kan skilja din röst från upp till 80 Db: s bakgrundsbrus. För att ge dig en idé är det ett godståg som går förbi på 15 meter från dig. Eller en dieselbil kör på vägen 40 miles per timme.

Detta kan hålla dig större delen av dagen också, vilket ger dig hela batteriets livslängd på en enda laddning (du tittar på cirka åtta, men din körsträcka kan variera).

Newbee Bluetooth Earpiece

Du kan inte gå fel med Newbee Bluetooth Earpiece. Detta är ett handsfree headset med brusreducerande teknik. Som sagt, ljudet på ett samtal kommer att vara klart - på ditt slut och den andra.

Batteritiden är förmodligen den mest imponerande här - vilket ger dig upp till 22 timmar i musikuppspelning eller upp till 24 timmars samtalstid. Det finns också 60 timmars vänteläge, vilket innebär att det kan fungera i veckor eller månader i taget, beroende på din användning. Den här är bekväm och väldigt lätt.

SHINETAO handsfree Bluetooth-headset

SHINETAO har ett utmärkt handsfree headset till din iPhone. Det levereras med dubbelmikrofonbrusavbrott, vilket gör att samtalen är tydlig i båda ändarna. Och en ergonomisk design gör det bekvämt att bära i flera timmar.

Batteritiden är ganska genomsnittlig i SHINETAO - du kan få upp till nio timmars samtalstid eller upp till 7, 5 timmars musikuppspelning. Standbytiden är upp till 180 timmar, så beroende på din faktiska användning kan du få ett par veckor från en enda laddning. När du behöver ladda den tar det bara två timmar på tråden.

Jabra Stealth

Nästa gång tittar vi på Jabra Stealth. Detta är ett av de mer unika valen ute men erbjuder fortfarande utmärkt kvalitet för telefonsamtal hela dagen. Först och främst har den den komfort som krävs för samtal hela dagen - du kan säga adjö till svettiga och obekväma öron med denna inställning.

Jabra Stealth har en utmärkt inbyggd mikrofon, vilket gör detta idealiskt för viktiga telefonkonferenser. De säger att hörlurarna kan ge "kristallklart ljud i båda ändarna av telefonsamtal."

Jabra försöker göra saker ännu bättre genom mjukvaruoptimering, vilket gör att hörlurarna kan minska bakgrundsbruset till ett absolut minimum. Det gör det också något idealiskt för mer bullriga miljöer.

Jaybird X4

Jaybird X4 är ett utmärkt val för att ersätta det traditionella Bluetooth-öronstycket. Dessa har viss utmärkt mikrofonkvalitet, vilket ger dig kristallklar klarhet under telefonsamtal.

Jaybird X4 har massor av förbättringar när det gäller ljudkvalitet också. Du kommer att kunna höra telefonsamtal snabbt, samt höra alla detaljer i dina podcasts, album och enskilda musikspår - dessa rivaliserar lätt även några av de bästa öronstyckena där ute.

Dessa ansluts via Bluetooth men kan ge dig åtta timmars rak musikuppspelning, men lite mindre om du är i telefon hela dagen.

Toorun M26

Därefter tittar vi på Toorun M26. Detta är en in-ear design med en öronkrok för att hålla öronstycket ordentligt på plats på örat. Själva öronstycket passar i örat och sedan skjuter mikrofonen ner mot munnen. Sammantaget är det ett smart Bluetooth-öronstycke, med själva mikrofonen med brusreducerande teknik. Det betyder att Toorun M26 ska avbryta alla omgivande ljud när du pratar med personen på den andra linjen. M26 har lång batterilivslängd, vilket ger dig upp till sju timmars samtalstid. Laddning tar bara en timme, och det här öronstycket fungerar sömlöst med Siri, så att du kan använda röstkommandon för att ringa och ta emot samtal. Siri kommer till och med att meddela personen eller numret som ringer dig.

Kissral Wireless Earbud

Om du vill ha låg profil, leta inte längre än Kissral Wireless Earbud. Detta är en öronsnäcka i ett stycke som sitter ordentligt i örat. Det sticker inte ner till munnen som många öronstycken gör. Tvärtom, Kissral Wireless Earbud är ännu mindre än Apples AirPods och kan bokstavligen gömma sig i örat - inte många skulle ens inse att du bär det. Men du kanske är lite bekymrad över mikrofonfunktionerna, men det fungerar bra. Människor på den andra linjen kan höra dig högt och tydligt. Du får upp till åtta timmars samtalstid med det här örat.

Plantronics Explorer 50

Plantronics Explorer 50 är ett klassiskt och älskat Bluetooth-hörlurar. Den har öronkroken utformad och lindas runt örat för att hålla den på plats. Den har en delvis design i örat, där själva öronstycket passar in i örat. Det sticker ut mot munnen så att folk i andra änden kan höra dig bättre. Den körs på Bluetooth 3.0 och är klassad för upp till 11 timmars samtalstid, och det bör bara ta upp till en timme eller två för att få en full laddning. Ljudkvaliteten är kristallklar och går ut genom mikrofonen och det låter lika bra att komma in genom öronstycket. Det här är inte en du kan gå fel med!

FocusPower 10

FocusPower 10 liknar Kissral Wireless Earbud på många sätt. Det är ett enda öronstycke som passar in i örat. Mikrofonen är inbyggd i hörsnäckan, så det finns ingen hårdvara som sticker ner till munnen. Överraskande kan människor höra dig högt och tydligt på den andra linjen. Den ena nackdelen är att FocusPower 10 inte har så mycket brusreducerande teknik i mikrofonen, så mycket av atmosfären tar sig igenom.

Beats PowerBeats3

Beats PowerBeats3 är nästa och gör ett utmärkt utbyte av Bluetooth-hörlurar. De har fortfarande hörsnäckestilen åt sig, med gummit som sveper runt baksidan av örat; men de är utrustade med bättre mikrofon och ljudkvalitet totalt sett.

En av PowerBeats3s höjdpunkter är komforten - du kan ha dessa i örat större delen av dagen utan obehag. De har också en stor batterilivslängd, vilket är perfekt för att vara i telefon hela dagen.

Och när du behöver ta dem ut med dig på springan, har PowerBeats3 alla nödvändiga avskräckningsmedel mot vatten och svett för att skydda dem.

Aminy Bluetooth-headset

Sist, men säkert inte minst, har vi Aminy Bluetooth Headset. Det är lite av ett större öronstycke som passar in i örat, och sedan sticker en flexibel mikrofon ner nära munnen. Hårdvaran är ganska hög kvalitet, låter kristallklart ljudkvalitet komma igenom högtalaren och sedan skarpa kvalitet går genom mikrofonen till den andra linjen. Batteriets livslängd är häpnadsväckande, vilket ger dig upp till 16 timmars direkt taletid. Själva öronstycket är brusreducerande, så du bör inte höra en hel del atmosfär som kommer in heller.

Dom

Som du kan se finns det många fantastiska Bluetooth-öronstycken för iPhone, och de ansluter alla bra till den virtuella assistenten Siri. Oavsett vad du tar upp den här listan, kan du vila enkelt och veta att du får ett högkvalitativt hörlurar som låter dig prata handsfree när du kör på vägen.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple MMEF2AM / A AirPods trådlöst Bluetooth-headset för iPhones med iOS 10 eller senare vit - (renoverat)Kolla pris på Amazon

JaybirdJaybird RUN XT True Wireless Headphones (Black / Flash)Kolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Voyager LegendKolla pris på Amazon

Nytt biNytt bi Bluetooth hörlurar Trådlöst handsfree headset 24 timmar kör headset 60 dagars beredskapstid med brusreducerande mikrofon headset för iPhone Android Samsung bärbar datordrivrutinKolla pris på Amazon

SHINETAOBluetooth-headset V4.2, SHINETAO handsfree Bluetooth-hörlurar mobiltelefoner, 2 HD-mikrofoner trådlösa öronstycken Business / Driving / Office, kompatibel med iPhone / Samsung / AndroidKolla pris på Amazon

JabraJabra Stealth Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird X4 trådlösa Bluetooth-hörlurar för sport, fitness och löpning, kompatibel med iOS- och Android-smarttelefoner: Svettbeständig och vattentät - Svart Metallic / FlashKolla pris på Amazon

TOORUNTOORUN M26 Bluetooth-headset V4.1 med brusreducerande mikrofon - blåKolla pris på Amazon

KissralBluetooth-hörlurar, Kissral Wireless Sport Earbud 8 timmar samtalstidKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Explorer 50 Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

FOCUSPOWERFOCUSPOWER F10 Mini Bluetooth EarbudKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon

AMINYAminy Bluetooth-headset med 16-timmars speltid V4.2 bil Bluetooth-headset trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon