12 bästa YouTube Intro Maker Tools 2020

YouTube har miljontals tittare varje dag. Detta innebär att skapa innehåll nu är enklare än någonsin. Det finns dock några saker att tänka på innan du börjar skapa videor för en publik. För det första behöver du rätt verktyg för att erbjuda en introduktion till din video, annars känd helt enkelt som intros till dina videor. Det finns flera sätt att göra det med dyr programvara, men det finns massor av billiga alternativ som definitivt är värda att kolla in för alla skapare.

Så vi har beslutat att lista några av de bästa YouTube-intro-makerverktygen som du kan prova 2020. Vi kommer att börja listan med ett par appar som du kan komma åt på din telefon, följt av webbplatser som kan hjälpa du bygger utmärkta intros för YouTube-videor. Så utan att vänta längre, låt oss ta en titt.

12 bästa YouTube Intro Maker Tools 2020

Quik

Detta är en app för Android som kommer direkt från tillverkarna av GoPro. Detta innebär att du får alla nödvändiga verktyg för att börja redigera dina YouTube-videor, även om fokus här verkar vara på sportrelaterade bilder, något som GoPro-kameror är synonyma med. Tänk på detta som en följeslagare-app till din GoPro. Det bästa är att eftersom det här är en Android-app kan du helt enkelt lägga till foton och videor från ditt galleri och låta appen göra sin sak.

Användare kan också lägga till både musik och text till sina videor. För att göra redigeringen bättre och mer involverad kommer appen också med 23 inbyggda teman som hjälper dig att välja rätt ton för din introvideo. Dessa teman har sina egna övergångar och effekter. Om det är en video där du rör dig kan du också lägga till coola GPS-klistermärken till dina bilder, som säger hur snabb du var. Vidare, om det finns röster i bilderna, kommer Quik att tona ner musiken och fokusera på rösterna istället, vilket kan vara praktiskt under vissa omständigheter.

Att använda musiken du väljer på Quik kan dock vara ganska svårt. Medan appen har 100 låtar som standard finns det också möjlighet att välja från ditt mediagalleri. Varje video du skapar kan ha upp till 75 foton eller videor, så att du kan göra den perfekta videon oavsett varaktighet. Eftersom detta är tänkt att fungera som en följeslagare-app, erbjuds Quik gratis i Google Play Store. Det har inga annonser eller köp i appen heller. Appen fungerar med smartphones och surfplattor som kör Android 5.0 eller högre.

Video butik

Detta är ännu en praktisk Android-app som enkelt kan bli av med alla dina videoredigeringsproblem, särskilt om du inte har en dator till ditt förfogande. Videoshop har ett brett utbud av animationer och effekter som du kan använda på dina intros. Appen kommer också med förmågan att vända videor eller till och med bromsa ner dem för ökad effekt. Kunderna kommer också att vara glada över att veta att appen inte lämnar någon form av vattenmärken på dina videor, vilket är något som de flesta skapare letar efter.

Videoshop har också möjligheten att lägga till din egen voiceover till de redigerade videorna, vilket sparar dig god tid i hela redigeringsprocessen. När du har fått den introduktion du vill kan videon laddas upp direkt till YouTube eller delas på andra sociala medieplattformar där ute.

Det finns många effekter att välja mellan som standard, men inte alla är gratis. Denna app använder freemium-modellen, vilket i princip innebär att vissa animationer och effekter kan kräva att du spenderar pengar. Men med tanke på att nästan allt annat är gratis här, kommer vi inte att klaga för mycket. Appen fungerar enkelt och är ett bra verktyg för att skapa några spännande intros för dina YouTube-videor. Gratisversionen kommer också med annonser ombord.

Tube Arsenal

Detta är en relativt ny aktör i scenen, men erbjuder en omfattande uppsättning verktyg som hjälper dig att få fantastiska intros för YouTube. Det är i grunden en samling av förinställda intros som du kan välja mellan. En nedladdning här är det faktum att inte alla mallar är gratis. Detta innebär att du måste betala per mall varje gång du gillar något. Detta kan vara lite svårt för skapare som just börjar på YouTube-sfären, vilket får oss att tro att Tube Arsenal kan vara väl lämpad för erfarna YouTubers.

Det finns också några dolda varningar för skapare här, särskilt det faktum att du måste spendera upp till $ 4 mer för 1080p intros. De flesta anpassade mallar börjar från $ 9 och går hela vägen upp till $ 15. Men för detta pris kan du vara säker på att du får den bästa introduktionen där ute. Även om webbplatsen kan vara lite komplicerad att navigera ibland får den verkligen jobbet gjort. Vi föreslår skapare att kolla in partikeleffektmallar på Tube Arsenal, vilket kan ge dina videor en ganska unik introduktion.

Hela Tube Arsenal fungerar helt online, vilket innebär att du inte behöver ladda ner en skrymmande programvara på din dator eller telefon för att använda detta. Nackdelen med detta är att det inte finns någon mobilapp som gör sökningen enklare för användare. Att använda Tube Arsenal kräver ingen tidigare erfarenhet eftersom det är ganska mycket en online marknadsplats för YouTube-introvideor.

Biteable

Detta är ännu en freemium-app som är värd att kolla in, särskilt om du vill redigera videointros med minimal ansträngning. Här finns många intromallar, och det bästa är att de flesta är gratis. Naturligtvis finns det också premiumalternativet som låser upp några andra mallar att kolla in. Det här videoverktyget rekommenderar starkt om du föredrar att hålla dina introduktioner enkla och informativa. Det kanske inte finns många flashiga alternativ här, som kanske inte tilltalar vissa skapare. Men med det sagt är Biteable extremt lätt att navigera och kommer med ett brett urval av val, vilket gör detta till ett av de enklaste verktygen att använda där ute.

Ingen tjänst är dock utan dess begränsningar och Bitbar är inte annorlunda. Gratis användare måste vänja sig med företagets vattenstämpel på varje intro. Detta kan emellertid kringgås om du prenumererar på premiumabonnemanget som börjar från $ 99 per år, vilket också är ett av de billigaste betalningsalternativen för Premium-användare. En av de många förmånerna med att gå på premium är det faktum att du kan välja mellan över 85 000 mallar. Det är också värt att notera att även om Biteable kan återge 2D-intros ganska perfekt, saknar tjänsten stöd för 3D, vilket kan svänga vissa skapare från tjänsten. Det rekommenderas att användare försöker gratisversionen först följt av det betalda alternativet för att få en känsla av tjänsten.

Filmora 9

Kanske en av de mest populära eller kända programvarorna där ute, Filmora by WonderShare kommer med en omfattande uppsättning verktyg som hjälper dig att skapa din perfekta videointro. Med tanke på dess popularitet är det lätt att dechiffrera varför det också är en av de bästa videoredigerarna där ute. Med Filmora får skaparna en fullfjädrad videoredigeringssvit, inklusive rörelser och animationer. Det finns många tillgängliga gratis men du kan alltid köpa dem när du vill. Filmora kommer också med en bred samling av musikklipp som kan hjälpa dig komma igång med ljudaspekten i videointro. Det som skiljer Filmora är dessutom det faktum att den också har en Android-app (FilmoraGo) som kan hjälpa skapare att redigera videoklipp när du är på språng.

Som du kan förvänta dig är Filmora ett omfattande verktyg för att redigera videor i alla längder. Detta kan göra det lite komplicerat för nya användare, även om det inte nödvändigtvis kräver tidigare videoredigeringskompetens för att använda. Medan de flesta av Filmoras funktioner är gratis att använda, är tjänsten benägen att konvertera gratis användare till betalande kunder med attraktiva funktioner som erbjuds. Prenumerationen börjar från 39, 99 dollar per år, även om WonderShare också är tillräckligt vänlig för att erbjuda en livslicens för 59, 99 dollar, vilket definitivt är värt att överväga för seriösa användare. Detta gäller alla versioner av Filmora 9, som för närvarande finns i hyllor i olika säljare.

Flixpress

Detta är en allmänt populär tjänst med miljoner användare från hela världen. Det som gör det så tilltalande är det faktum att det kommer med flera betalningsalternativ som erbjuder något för alla. När det gäller funktioner finns det omfattande redigeringsverktyg här, även om det kan vara lite komplicerat för nya användare. Detta innebär också att det är mer fokuserat mot företag eller företag. Om du letar efter bara några animationer och effekter är den här appen förmodligen inte rätt för dig.

Medan de flesta Flixpress-planer betalas, finns det också en gratis plan, som är mer än tillräckligt för att komma igång. Detta ger dig också mer flexibilitet när det gäller den plan du väljer så småningom. Men den typ av app som Flixpress är, kommer användare så småningom att behöva betala för att fortsätta använda den. Med en community med över 8 miljoner användare är Flixpress utan tvekan en av de bästa videoredigerarna där ute. Det finns månatliga och kvartalsvisa planer att välja mellan, där prisnivåerna är mer lämpade för företagskunder. Men som du kan förvänta dig, att få en toppmodern programvara som denna kommer aldrig att bli gratis eller billig.

iVipid

Detta är ett enkelt men ändå effektivt verktyg för att få attraktiva intros för dina videor. Men alternativen kan tyckas ganska begränsade här, särskilt i jämförelse med andra tjänster. Det följer en enkel trestegsprocess för att skapa dina videoklipp, och filmerna är lätta att skapa och redigera. Du kan till och med hitta några attraktiva effekter här som härmar några stora biljetter från Hollywood-intros. Varje video du skapar kan laddas upp till molnet och nås när som helst. Trots uppträdanden kan appen sakna några av de avancerade funktionerna som vissa skapare kan leta efter.

Men även då, för ett lättanvänt alternativ, tjänar iVipid sitt syfte riktigt bra. Tyvärr finns det inget gratis alternativ att välja mellan här. Webbplatsen följer ett kreditsystem där du behöver ett visst antal krediter för att komma igång. Varje användare börjar med noll, vilket innebär att du måste betala för att börja göra din videointro. Introserna kan anpassas och katalogen växer ständigt, så det kommer alltid att vara fler att välja mellan. Ärligt talat kan kreditsystemet vara något förvirrande för nya användare som kanske föredrar ett enkelt prenumerationsalternativ. Tyvärr finns det ingen iVipid-app i Play Store, så webbplatsen är ditt enda alternativ nu.

Detta är en utmärkt webbplats för dig som söker en minimalistisk YouTube-introduktionssökare. Medan professionella skapare kanske inte hittar det de letar efter, kan nya skapare alltid hitta något här. Se till att kolla in det.

Panzoid

Detta är ett ganska enkelt program för redigeringsprogram av ben, där uppsidan är mängden redigeringsalternativ som är tillgängliga för användarna. Även om användargränssnittet kan verka lite föråldrat kan det hjälpa dig att hitta intros och till och med bakgrunder för dina videor. Webbplatsen har tre avsnitt att välja mellan - Clipmaker, Backgrounder och Video Editor. Panzoid är en gemenskapsbaserad tjänst med flera aktiva medlemmar som är lojala mot webbplatsen. Så varför är den här appen så populär även med ett sådant åldrande användargränssnitt och funktioner? Det är helt gratis att använda för alla, vilket gör det tillgängligt för alla runt om i världen.

Panzoid har ett oändligt utbud av mallar att välja mellan, så det är mycket troligt att du gillar något på listan direkt. En nackdel med denna tjänst är att några av animeringsalternativen är ganska begränsade, vilket innebär att du förmodligen inte kommer att ha den kreativa flexibiliteten som du hittar i andra appar. Men som vi redan har nämnt, det faktum att det är gratis utgör alla dessa små brister. Det är också värt att kolla in avsnittet Diskussioner på webbplatsen där du kan hålla dig uppdaterad om Panzoid och dess funktioner. Du kan alltid engagera dig i samhället om det finns något du inte förstår om appen. Vi rekommenderar att du loggar in för att spara dina skapelser för senare granskning.

RenderForest

Trots att det är något nytt på marknaden, kommer RenderForest med en imponerande uppsättning funktioner som har höjt den till bland de bästa intro-maker-tjänsterna där ute. Det som gör RenderForest så bra är det faktum att användare helt enkelt har så många mallar att välja mellan. Med tanke på antalet tillgängliga alternativ är det mycket troligt att du hittar det du letar efter i den här appen. Användare får också omfattande alternativ för animering och effekter, så det kan vara det enda verktyget du behöver för att skapa den videointron du har sökt. Bäst av allt, RenderForest kan användas för pedagogiskt, personligt eller affärsmässigt bruk med mallar att välja mellan.

Medan RenderForest definitivt har täckt alla sina baser när det gäller funktioner, är det definitivt inte det billigaste alternativet just nu. Det finns ett gratis alternativ att välja mellan, men de betalda prenumerationsplanerna är ganska dyra och mycket mer lämpade för professionella videofilmskapare. Så om du bara börjar som skapare och inte vill spendera mycket pengar till videoredigering är RenderForest förmodligen inte det bästa alternativet för dig. Men om du är en professionell som gör videor av hög kvalitet ofta, bör RenderForest definitivt komma överens som ett attraktivt alternativ. Den mest omfattande planen från RenderForest ger dig tillbaka med $ 49 per månad (faktureras årligen). Konstigt nog är detta den enda planen som tillåter obegränsade 1080p HD-videor medan andra betalda alternativ har ett tak på 7 till 60 videor per månad.

Velosofy

Detta är ett utmärkt alternativ för dig som söker ett billigt alternativ till Render Forest. Men Velosofy är ganska begränsad i sin metod jämfört med vissa andra appar. Först måste mallarna laddas ner till din dator och sedan bearbetas. Eftersom det inte finns någon redigering att erbjuda här, måste du helt enkelt använda ditt skrivbordsredigeringsverktyg för att inkludera detta i din YouTube-introduktion. Innan nedladdningsprocessen börjar kan användare dock redigera mallarna i stor utsträckning med texten efter eget val.

Det bästa här är att Velosofy är helt gratis att använda och också kan användas för kommersiellt bruk så länge du krediterar dem. Detta borde inte vara en svår uppgift eftersom det lätt kan hjälpa dig komma igång med den intro som är överlägset en av de viktigaste aspekterna av en YouTube-video. Velosofy arbetar också med användarinlämningar, så om du är skapare av intros kan du enkelt skicka in en mall på webbplatsen för världen att använda. Vad detta också betyder är att det aldrig kommer att bli en brist på goda mallar att välja mellan på Velosofy. På baksidan kan du behöva navigera igenom några av de mindre ambitiösa mallarna som har skickats in av användare.

Det finns ett slumpmässigt alternativ för mallväljare som hjälper dig att välja ut något om du är för förvirrad. Varosofi uppdateras Velosofy med nya mallar som visas i avsnittet Featured på hemsidan. Även om det inte tillräckligt släcker dina kreativa törstor är det en mycket bra app att komma igång med.

VideoHive

Denna app har ett omfattande bibliotek med arkivfilmer och mallar att välja mellan. Antalet är för närvarande under en miljon, vilket redan är tillräckligt med tanke på att de flesta användare bara behöver en eller två åt gången. Det som slår mig för den här tjänsten är det faktum att det kommer med en betal-per-mallen plan snarare än ett platt-prenumeration. Detta innebär att du bara betalar för de mallar du väljer, något som de flesta videospelare skulle gärna veta. När du har köpt mallen är du fri att göra som du vill med den. Du får också mycket gratis arkivfilmer att leka med, vilket kan vara bra för intron.

Även om det kanske inte är det mest praktiska videoredigeringsverktyget där ute, får VideoHive verkligen jobbet gjort tack vare till stor del dess enorma samling av bilder. Den här appen har överlägset mest arkivfilmer och mallar som vi kunde hitta, vilket gör den till en omedelbar favorit. Den enda nackdelen med detta är att VideoHive inte erbjuder omfattande redigeringsverktyg, även om du kan hitta flera effekter som är utformade för att fungera med Mac- och Windows-baserade videoredigeringsprogram. Med tanke på hur många alternativ som erbjuds här är det troligt att du kommer att spendera en god stund på att leta efter den perfekta videointro. Se till att du tittar närmare på VideoHive.

Fiverr

Detta är ett något okonventionellt val på den här listan, men för de som vill få saker och ting gjort på gammaldags sätt kan Fiverr vara till stor hjälp. Denna app hjälper dig att hitta talanger för att skapa videointros eller i stort sett allt relaterat till videoproduktion. Du måste helt enkelt hitta rätt person för jobbet som redan har listat som tillgängligt och ta det därifrån. Kom ihåg att du fortfarande kan behöva ange din varumärkeslogotyp och all annan text du kanske vill lägga till. Att designa jobb kan vara ganska dyrt, så du kan förvänta dig att hitta ett brett utbud av förslag på Fiverr som sträcker sig från $ 5 till $ 300 beroende på jobbets art.

Användare måste göra några revisioner innan de måste köpa fler spelningar med Fiverr. Detta kan vara ganska irriterande, särskilt om du har att göra med en oerfarlig skapare. Med detta i åtanke rekommenderas det alltid att bara anställa personer med anständiga betyg och recensioner från tidigare kunder. Medan du får din animering genom Fiverr kanske inte är det bästa alternativet där ute, kan det vara till stor hjälp för dem som inte kan hitta tid att skapa eller söka efter intros. Fiverr är tillgänglig både på webben och på mobila enheter. Kolla in det.