12 bästa routern för Verizon FiOS 2020

Om du har Verizon FiOS och tror att hyra en router från dem är det bästa möjliga sättet att få de snabbaste Internethastigheterna från ditt paket, kanske du vill överväga att hämta din egen router.

Som Verizon FiOS-kund bryr de sig inte så mycket om att ständigt uppgradera din router åt dig, särskilt om du betalar dem en månatlig avgift för den tjänsten. Som sagt, du kommer alltid att ligga bakom teknik när du hyr en router, medan du kan få de bästa hastigheterna om du kan köpa och äga din egen high-end router.

ProduktvarumärkenamnPris

SOM OSSASUS AC5300 Tri-Band WiFi Gaming RouterKolla pris på Amazon

LinksysLinksys Max-Stream AC1900 Dual-band Wireless Smart WiFi RouterKolla pris på Amazon

NETGEARNetgear (R8000-100NAS) Nighthawk X6Kolla pris på Amazon

LinksysLinksys WRT AC1200 Dual-band och trådlös trådlös routerKolla pris på Amazon

TP-LinkTP-Link AC1750 Smart WiFi RouterKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Som sagt, vi är idag vi ska visa dig de bästa routrarna som finns tillgängliga på Verizon FiOS. Om du följer med nedan har vi sammanställt fem av de bästa. Här är våra bästa val.

Linksys EA7500

Först upp på vår lista är Linksys EA7500. Den här routern har massor av värde för pengarna och fantastiska prestanda. Det finns faktiskt tre kraftfulla externa antenner på den här routern, vilket säkerställer att dina enheter bara får de snabbaste hastigheterna, och även i hela ditt hem.

Linksys ser alltid till att deras routrar enkelt också kan konfigureras, även för lekmannen. Du kan följa de medföljande installationsinstruktionerna och du har en snabb Wi-Fi-anslutning som körs på bara några minuter.

Om du har många enheter att ansluta till din router, eller om du har ett stort hem, är Linksys EA7500 den bästa routern för dig. Med en stark signal och hårdvara som kan ge stora internethastigheter är Linksys EA7500 svårt att klara.

Netgear R8000

Nästa gång har vi Netgear R8000, även kallad Nighthawk X6. Detta är en ny generation routrar som ger dig en modern och sömlös upplevelse. Konstruktionen ser ut som om den kom ut från en Sci-Fi-film, med sex sex utdragbara externa antenner till den.

Det är en ganska rejäl enhet, men det kan ge några vansinnigt snabba hastigheter till ditt hem - du kan få 600 Mbps på 802.11n-frekvensbandet och en hel 1, 3 Gbps på varje routers 5GHz-band. Netgear byggde denna router för att hantera Internet of Things (IoT), och därmed en enorm mängd enheter. Så du kan ha ett par dussin enheter anslutna till den här routern utan att uppleva några avmattningar.

TP-Link Archer A7

Du kommer att gilla vad TP-Link Archer A7 också kan erbjuda. Den har din traditionella routerdesign, inte Sci-Fi-konceptet för Netgear R8000. Den har tre externa antenner för att ge dig bästa möjliga signal i hela ditt hem och därmed stora hastigheter.

Det finns en strömbrytare på routern som faktiskt kommer att stänga av LED-lampor, så att du inte har blinkande lampor slocknar mitt på natten. Routern är faktiskt väldigt lätt att installera, och det finns till och med en app som medföljer för att låta dig övervaka aktivitet i dina nätverk.

Google OnHub

Googles försök att sätta in sig i alla möjliga marknader, och nu har de planterat sig själva i routerindustrin med en utmärkt hårdvara - Google OnHub. Det tar en riktigt unik design som hindrar den från att ta upp för mycket utrymme.

Skalet är faktiskt avtagbart, och du kan köpa anpassade höljen för att det ska ändra färg. Såvitt den faktiska hårdvaran går har den en enda LAN-port, en WAN-port och till och med en USB-port.

Den drivs med en 1, 4 GHz Qualcomm-processor och 1 GB RAM, och med det borde du kunna dra ner några effektiva hastigheter. OnHub har faktiskt 13 antenner som de använder för 5GHz- och 2, 5GHz-bandet, liksom signalförstärkning - det är därför OnHub är den perfekta hemmilösningen.

Verizon FiOS G1100

Nästa på vår lista är FiOS G1100. Det är superlätt att installera, med även lekman som kan få saker att köra på bara några minuter. Nackdelen är att det finns väldigt lite finjusteringar du kan göra på baksidan, men i allmänhet får du fortfarande bättre hastigheter än vad Verizon erbjuder med FiOS med denna router.

Vissa användare har till och med rapporterat så mycket som 20% ökningar med FiOS G1100. Att avsluta installationen med den här routern är bara ett samtal till Verizon teknisk support och ber dem helt enkelt tillhandahålla det till ditt paket.

Netgear Nighthawk R7000

Vill du ha högsta prestanda från ditt Verizon FiOS-nätverk? Titta inte längre än Nighthawk R7000 från Netgear. Med fantastiska nedladdningshastigheter upp till 1900 Mbps behöver du aldrig vänta på att ditt favorit-TV-program buffras igen.

Mellan förstärkarna och antennerna är Nighthawks signal tillförlitlig, men det är verkligen dual-core-processorn som gör denna router så kraftfull. Oavsett spel, TV-program, filmer eller sociala medier du vill använda, kan Nergear Nighthawk R7000 hantera det, särskilt när det är parat med Verizon FiOS.

Fios Quantum Gateway G1100

Du kan verkligen inte gå fel med G1100 Fios Quantum Gateway. Den här är mestadels utformad för bostäder, eftersom den bara inte har hårdvaran för att stödja stora affärsnätverk. Den här fungerar på 2, 4 GHz och 5 GHz band, så du kan använda detta på både nya och äldre enheter. Och med det 5GHz-stödet bör du inte ha problem med att hålla en stabil och stabil internetanslutning.

Du har inga problem att få dina maximala Fios-hastigheter från G1100, och det är faktiskt enkelt att installera.

NETGEAR CM500

NETGEAR har varit ett premiumnätverksmärke inom bostads- och kommersiella produkter i många år . Som sagt, om du letar efter något att fungera med din Verizon FiOS-installation kan du inte gå fel med NETGEAR CM500. Företaget säger att det är kompatibelt med de flesta stora Internetleverantörer, så du bör inte ha något problem att byta om du någonsin skulle behöva.

Installationen bör vara ganska enkel. Det enda du verkligen behöver göra är att ansluta den och sedan ringa din internetleverantör för att tillhandahålla och få den inställd.

Den här är bäst för kabelleverantörsplaner upp till 300 Mbps. Verizon FiOS är vanligtvis mycket snabbare än så, men du bör fortfarande inte ha problem med att få bra hastigheter med CM500.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Asus RT-AC5300

Är du en spelare? Eller kanske du bara är ganska krävande på ditt nätverk - att regelbundet strömma TV, musik osv. Vid 2 Gbps är inte bara denna router snabb, utan den är också kraftfull. Det kan stödja Verizon FiOS inga problem. Och något vi inte ser varje dag är att ASUS RT-AC5300 faktiskt har en spelaccelerator inbyggd i processorn.

Linksys WRT1200AC

Därefter har vi Linksys WRT1200AC. Det kanske inte ser attraktivt ut, men det är definitivt en av de bästa på marknaden när det gäller hårdvara. Den använder dual-band-teknik, som i princip kopplar de två för att bilda en enda anslutning som är extremt kraftfull och effektiv, så att du inte behöver vänta på att något ska laddas, buffras eller anslutas igen.

Beamforming-teknik stöds också, vilket gör att detta kan ansluta direkt till dina enheter och skicka ström direkt till var och en av dem, vilket gör Linksys-routern fantastisk för hushåll med många enheter.

Linksys WRT3200ACM

Och nästa upp på vår lista tittar vi på Linksys WRT3200ACM. Den använder dubbelbandsanslutning och arbetar för att ge dig bästa möjliga anslutning. Hastigheten är fortfarande fantastisk inne i denna router med enastående 3, 2 Gbps i potentiella nedladdningshastigheter.

Vad gäller det som gör den unik, använder den här modellen MU-MIMO-teknik, som ger varje enhet sin egen individuella WiFi-anslutning, så att en annan person som kommer online inte kommer att bromsa alla andra.

Asus AC2900

Kommer upp som sist på vår lista tittar vi på ASUS AC2900. Denna router har en dual-core processor och kan genom en viss intern magi optimera dual band-teknik för bästa hastighetsresultat. En av de bästa funktionerna är WTFast Game, som är teknik utformad för att skapa en spelupplevelse som är fördröjningsfri - det kan till och med köras på 4K UHD utan mycket latens att tala om.

Du kan också ansluta den till andra routrar i ditt hem, vilket kan skapa en förstärkt nätverksupplevelse för ditt hushåll som är snabbare och mer avancerad än någon annanstans.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska routrar som du kan hämta för Verizon FiOS. Vår favorit är Google OnHub och Linksys EA7500. Du kan inte gå fel med någon av dem.

ProduktvarumärkenamnPris

SOM OSSASUS AC5300 Tri-Band WiFi Gaming RouterKolla pris på Amazon

LinksysLinksys Max-Stream AC1900 Dual-band Wireless Smart WiFi RouterKolla pris på Amazon

NETGEARNetgear (R8000-100NAS) Nighthawk X6Kolla pris på Amazon

LinksysLinksys WRT AC1200 Dual-band och trådlös trådlös routerKolla pris på Amazon

TP-LinkTP-Link AC1750 Smart WiFi RouterKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.