11 Bästa visitkortscannerapp

Med teknik som utvecklas varannan dag, så är apparna runt dem. En sådan teknik är skanning av visitkort och vi har sett flera oberoende, såväl som stora namnföretag, investera kraftigt i detta segment. Så vilka är några av de bästa visitkortscannerapparna för iPhone?

Det finns många att välja på. Därför har vi beslutat att prata om några av dem för att ge dig en bättre uppfattning om deras funktion. Så utan att vänta längre, låt oss titta närmare på vår lista över de bästa affärsscannerapparna som finns på marknaden idag.

11 Bästa visitkortscannerapp

ScanBizCards

Precis som namnet antyder låter denna app dig enkelt skanna visitkort på nolltid utan att använda något annat än kameran på din iPhone. Denna app drivs enligt uppgift av branschens bästa OCR-teknik, så att du kan skanna alla mindre detaljer från ett visitkort exakt. Det kan dock hända att skanning inte fungerar ordentligt om motivet du skannar (till exempel kort) ruffles upp eller är oläsligt för blotta ögat.

Denna app stöder också säkerhetskopiering av iCloud-data, så att du kan återställa alla dina skannade visitkort när du byter till en ny iPhone eller iPad. Om vi ​​talar om den, erbjuder denna app också en omfattande iPad-version av appen, så att du kan skanna kort med kameran på din surfplatta. Dessutom kan varje visitkort du skannar omvandlas till en kontaktprofil direkt, vilket hjälper dig att spara värdefull tid jämfört med manuell kontaktskapning. Detta är en betald app och kommer att ställa dig tillbaka med $ 0, 99. Det finns inga annonser eller köp i appen på den här appen.

Önskade människor

Denna app för iPhone använder liknande teknik som appen som vi diskuterade ovan och låter dig också snabbt lägga till skannade visitkort i dina personliga kontakter. Utvecklarna använder sig av såväl kontextuell förståelse som artificiell intelligens för att få detta att hända. En varning som de flesta användare pratar om med den här appen är oförmågan att skanna den bakre delen av visitkort. Detta innebär att dina skannings- och sparförmågor är ganska begränsade om du inte redigerar dem manuellt.

Det bästa med den här appen är att det är helt gratis att ladda ner och inte innehåller några annonser eller köp i appen. Denna app kräver en smartphone som kör åtminstone iOS 11 eller högre. Tyvärr erbjuder Wantedly People ingen iPad-app från och med denna punkt. Med tanke på det faktum att det här är en gratis app finns det vissa begränsningar när det gäller skanning, särskilt jämfört med betalda appar på marknaden. Men detta är definitivt ett bra sätt att komma igång med konceptet innan du investerar i något större.

ABBYY Visitkortläsare Pro

Denna app lämnar ingen tvetydighet om dess funktionalitet, och det är inte nödvändigtvis en dålig sak. Denna app har byggt ett rykte på marknaden för att erbjuda en av de mest omfattande visitkortscannrarna där ute. När det gäller kärnfunktioner kan ABBYY Business Card Reader Pro skanna visitkort på 25 språk från och med nu, vilket ger maximal flexibilitet när det gäller skanning. Denna app är också känd för sina utmärkta grupperingsalternativ, så att du kan separera dina skannade kontakter baserat på önskade grupper.

Den senaste uppdateringen av iOS 13 ger stöd för det nya användargränssnittet och introducerar även Siri-genvägar till appen och låter dig avfyra ett snabbkommando för att öppna ett visitkort som är lagrat i appen. Det tar en enkel skanning av det fysiska visitkortet med din bakkamera för att appen ska börja använda sin magi. Du kan också lägga till kontaktbilder när den automatiska utfyllningen för skanning och data är klar.

Förutom att erbjuda en anständig app är ABBYY också tillgänglig för Apple Watch, så att du snabbt kan leta efter sparade visitkort utan din telefon. Som du antagligen gissat är detta inte en gratis app. Det kostar hela 59, 99 dollar, medan det också finns inköp i appen på plats. Med tanke på det faktum att detta är överlägset en av de bästa apps för skanningskort där ute, förvånar detta oss inte särskilt.

Scanbot

Detta är en utmärkt skanningsapp för visitkort som använder OCR-teknik för att skanna kort, QR-koder och till och med streckkoder. Scanbot erbjuder en omfattande lösning på praktiskt taget alla typer av skanningar man kan göra med sin telefonkamera, inklusive dokument och bärbara datorer. När du har skannat dokument eller visitkort kan du enkelt hitta dem med sökfunktionen i appen.

Apputvecklarna försäkrar varje kund att den skannade informationen inte delas utanför appen i någon form, så du kan vara säker på att alla dina uppgifter är säkra och säkra med Scanbot. Den senaste iterationen av appen introducerade också en prenumerationstjänst som ger dig tillgång till fler funktioner än vanligt. Detta tvingar inte nödvändigtvis kunder som inte betalar att få ett prenumeration, eftersom utvecklarna nämner att användare som laddade ner appen fortfarande får behålla kärnfunktionerna. Du kan få ett köp i appen för 6, 99 dollar för att låsa upp full åtkomst till Scanbot-appen.

Microsoft Office-objektiv

Microsoft har byggt upp ett rykte under de senaste åren som ett av de ledande namnen inom AI-teknik och tillhörande tjänster. Företagets Office Lens-app erbjuder AIs godhet och blandar den med en smart och smidig skanningsfunktion som inte bara kan skanna visitkort utan också hela dokument. Vad som är ännu bättre är det faktum att det till och med kan skanna av diagram eller handskrivna anteckningar med överraskande noggrannhet, vilket gör det till en av de främsta skanningsapparna som finns på marknaden idag.

Microsoft erbjuder också en omfattande iPad-app för Office-objektiv, så att du helt enkelt kan peka bakkamera mot ämnet / texten. Naturligtvis kan den också synkronisera data mellan din telefon och surfplattan, så att du kan hålla synkroniserad med alla inspelade skanningar, vare sig det handlar om dokument eller visitkort. Vad den här appen saknar är dock förmågan att lägga till visitkort i kontakter. Eftersom detta erbjuder ett brett utbud av skanningsförmågor är detta utelämnande förståeligt. Det bästa är att Microsoft Office Lens är en gratis nedladdning och inte innehåller köp i appen. Appen fungerar med enheter som kör iOS 11.0 eller högre, som täcker de flesta iPhones och iPads i omlopp idag.

CardKeeper-app

Denna app är specifikt avsedd för att skanna visitkort och få texten överförd till din mobila enhet direkt i form av en kontakt. Appen håller också en bild av det fysiska visitkortet och anpassar dem snyggt till resten av dina kort, vilket är ett stort plus när det gäller att organisera dina kontakter. Dessutom kan du också välja att lägga till kontakter direkt i din iPhone adressbok, vilket är perfekt om du inte föredrar att kontakter sparas i den här appen.

Användare kan snabbt söka igenom sina skannade kontakter för att hitta dem direkt men detta kräver att kontakten lagras i CardKeeper-appen. Tyvärr stöder den här appen inte iPads och är bara begränsad till iPhones från och med nu. Du behöver en enhet som kör minst iOS 7 eller högre för att använda den här appen som täcker ett brett utbud av iPhoner på marknaden idag.

visitkort skanner-sam pro

Den här appen kommer från det mycket begåvade teamet på SamTeam och erbjuder omfattande visitkortscanning samtidigt som det ger möjlighet att spara dem direkt i appen. Den här appen kan hjälpa din telefons kamera att fånga data eller text på nio språk, vilket gör detta till en ganska mångsidig app, även om den går bra i jämförelse med en app som ABBYY visitkortscanner. När du har skannat och klart redo för visitkort i appen kan du också välja att exportera dem till Excel-format för enkel delning. Appen inkluderar också möjligheten att lägga till skannade visitkort till Salesforce.

Att söka igenom dina skannade visitkort är omedelbart, vilket hjälper dig att sortera igenom hundratals skannade kontakter. Vad jag också gillar med den här appen är dess förmåga att ta med baksidan av ett visitkort, något som inte alla skanningsappar kan erbjuda. Detta är en app för endast iPhone, utan några iPad- eller Apple Watch-varianter tillgängliga från och med nu. Denna app kostar $ 5, 99 för att ladda ner och levereras med köp i appen för ytterligare prenumerationer.

FoxCard

Detta är ännu en populär skanningsapp för visitkort som låter dig snabbt skanna ett fysiskt kort och få dem lagrat i appen för snabb åtkomst. När du har skannat ett dokument eller visitkort kan du också välja att redigera informationen som du vill. Kontakter som sparas i appen kan sedan enkelt delas med någon av de flera sociala medieapparna som finns tillgängliga på iPhone. Detta gör att kontakter är ganska enkelt även om de inte lagras i din primära iPhone-kontaktmapp.

FoxCard kommer också med en mer än praktisk iPad-app som låter dig skanna dokument när du är på språng. Data synkroniseras sömlöst mellan båda versionerna av appen tack vare iCloud. FoxCard är gratis att ladda ner i iTunes App Store men kommer med ett gäng inköp i appen inklusive en visitkortscanner-VIP-tillägg för $ 19.99. Den här appen fungerar med iPhones och iPads med iOS 9.0 eller senare.

Visitkortläsare Pro

Detta är en av få visitkortskannrar där ute som kan skanna på upp till 22 språk som standard, vilket gör detta till en omfattande skanningsapp övergripande. Appen inkluderar också bakgrundsbildbehandling som sparar tid när du skannar flera visitkort samtidigt. Det är också värt att nämna att appens igenkänningskvalitet är i nivå med några av de bästa i branschen idag. Denna app erbjuder också en webbversion tillsammans med sömlös synkronisering med mobilversionen, så att du kan göra ändringar på nästan vilken plattform som helst.

Denna app kostar 6, 99 dollar för att ladda ner och inkluderar några inköp i appen, särskilt för att tillåta export av data till Salesforce. Du kan också välja att få ett molnarkiv och redaktör genom att spendera $ 16.99 i appen. Business Card Reader Pro är endast kompatibel med iPhones eller iPod Touch som kör iOS 7.0 eller senare.

Kortskanner

Detta använder avancerade genomsökningsmetriker för att se till att varje detalj registreras korrekt och sparas på din enhet. Det kan skanna visitkort på upp till 14 språk som standard. När du har skannat visitkortet kan du göra alla nödvändiga redigeringar och ändringar av kontakterna, vilket inkluderar möjligheten att lägga till foton. En av de bästa funktionerna i dessa appar är möjligheten att söka efter skannade kontakter. Vi är glada att rapportera att Card Scanner erbjuder en omfattande sökfunktion som hjälper dig att hitta det du behöver på nolltid.

Appen har också en smart funktion inbyggd för att undvika att lägga till dubbla kontakter i din lista. Detta matchar såväl namnet som foton (om tillgängligt) för att varna dig när du skannar en duplikat. Även om den inte kommer med en iPad-app, erbjuder utvecklarna en iMessage-app, så att du snabbt kan dela kontakter och annan funktionalitet när du är på iMessage. Det bästa med denna app är att det är helt gratis att ladda ner och inte kommer med köp i appen, så det du ser är vad du får. Denna app fungerar med iPhones med iOS 9.0 eller senare.

Kontakta Snapper

Som namnet påpekar används den här appen för att snabbt hämta nummer från visitkort och spara dem i dina telefonkontakter. Det är bokstavligen så enkelt som att peka din telefonkamera mot ett visitkort och låta appen göra resten. Naturligtvis kan du göra ändringar eller redigera kontakter om behov uppstår. Med appen kan du också spela in geolokalisering av kontakter i väntan på tillstånd. Dessutom kan det hämta data från e-postsignaturer för att automatiskt lägga till dem i dina kontakter.

Om du letar efter en app som låter dig snabbt och effektivt lägga till komplexa visitkort till din telefon är Contact Snapper ett omedelbart val. Denna app stöder såväl iPhones som iPads, så att du kan växla sömlöst mellan de två plattformarna. Contact Snapper är en gratis nedladdning i iTunes App Store men kommer med köp i appen för att låsa upp ytterligare funktioner.