11 bästa Verizon-surfplatta 2020

Vill du få en surfplatta, men är frustrerad över begränsningar av Wi-FI-teknik? Det är inget problem, eftersom många surfplattor i dag erbjuds med mobila tjänster, liknande den för en smartphone. Inte bara det, utan många av dessa surfplattor kan helt enkelt läggas till i din dataplan för en extra avgift på $ 10.

Det är mycket billigare än en smartphone och gör det mycket lättare att motivera. Så om du vill ha en surfplatta, och du vill ha en som kan använda ett mobilnät oavsett vart du går, har du kommit till rätt plats.

Om du följer med nedan visar vi dig det bästa slaget för dina pengar som du kan få som fungerar på Verizons nätverk. Här är våra bästa val!

Bästa Verizon-surfplatta

bildvarumärkeproduktpriserna

HTCHTC Google Nexus 9 32 GB olåst GSM 4G LTE699, 00

SamsungGalaxy Tab S3 av Samsung - Sm-T825 32 gb 4G LTE fabrikslåst461, 96

SamsungSamsung Galaxy Tab S2 SM-T719 32 GB 3G 4G Factory Unlocked GSM379, 99

SamsungSamsung Galaxy Tab E (16GB) T377A - WIFI + 4G LTE224, 00

ÄppleApple iPad med WiFi + Cellular, 128 GB0, 00

Apple iPad (2020)

Apple tillkännagav en handfull banbrytande produkter vid Apple Event 2020, och den nya Apple iPad var en av dem. Den här har en 10, 2-tums Retina-skärm. Det ger dig en stor skärm för att titta på dina favoritfilmer, TV-program och videor på, samt gott om utrymme att arbeta. Och med den Retina-panelen förblir allt extremt skarpt och tydligt.

Den är utrustad med A10 Fusion-chipset för snabb prestanda i spel och appar. Den kommer också med rörelsecoprocessorn, så att du kan använda Apple Pencil med den senaste Apple iPad också.

Samsung Galaxy Tab S5e

Nästa gång tittar vi på Samsung Galaxy Tab S5e. Om du letar efter en av de bästa surfplattorna som Android-plattformen har att erbjuda är det här från Samsung det. Samsung försöker tävla med iPad Pro med S5e, så du får en toppnivå visningsprofil. Det är faktiskt en 10, 5-tums Super AMOLED-bildskärm, med ett uppslukande breddförhållande på 16:10 bredbild.

Det räcker med att filmer och TV-program ser vackra ut på Galaxy Tab S5e. Det har också riktigt bra hårdvara inuti, och till och med kommer en pekpinne direkt ur lådan, inget extra köp krävs.

Apple iPad Air 3

Om du gillar iPad kan iPad Air 3 vara en annan värd att överväga. Den största skillnaden mellan iPad Air 3 och iPad är att den här har en större 10, 5-tums skärm, vilket ger dig mer utrymme för att titta på media och jobba.

En annan snygg sak med Apple iPad Air 3 är att den levereras med A12 Bionic-chipset, vilket innebär att du får snabbare processorkraft och generellt bättre prestanda i appar.

Apple iPad Pro med mobiltelefon

Om du behöver göra mycket arbete när du är på språng, leta inte längre än iPad Pro med mobilförmåga. Den här dåliga pojken är en produktionskraftverk. Med en nästan 13-tums skärm kan du hantera många olika appar samtidigt. Och eftersom det är cellulärt kan du använda den här nästan var du än kan få en cellanslutning.

Vad vi verkligen gillar avocet den här är att du kan ansluta en TypeCover till den och ganska mycket omvandla den till en bärbar dator. Och med den nya iPad OS-programvaran är det här ganska mycket en bärbar dator.

Samsung Galaxy Tab A

Det är inte alla som behöver en topp-tablett, och det är precis där Galaxy Tab A passar in. Du får fortfarande en utmärkt bildskärmsinställning här - det finns 10, 1 tum fastigheter och i ett detaljerat förhållande på 1 920 x 1 200 pixlar. Dessutom får du fortfarande samma uppslukande 16:10-förhållande som Galaxy Tab S5e kommer med. Och med ett nästan 81% skärm-till-kropp-förhållande har du inte tjocka ringar som kommer i vägen.

Det är fortfarande märkbart snabbt, även om det körs på hårdvara mellan medelstora; emellertid det största här som du kommer att missa är pekpennan och relaterade funktioner på Galaxy Tab S5e. Utöver det får du ganska mycket samma upplevelse, men i ett mellanspektrum.

Google Nexus 9 med mobil

Google Nexus 9 har funnits en stund nu, men den är fortfarande lika snygg som någonsin. Om du är ute efter en bra Android-surfplatta som har den aktuella Android-upplevelsen med toppmaskinvaran, leta inte längre än Google Nexus 9-surfplattan.

Den här har en 8, 9-tums IPS LCD-skärm som ger dig en uppslukande medieupplevelse, oavsett om du tittar på Netflix eller surfar på dina favoritfilmer på YouTube. För en surfplatta har detta förvånansvärt en riktigt bra kamera - du får en 8-megapixelkamera som kan ta några anständiga bilder. När det gäller intern lagring får du 32 GB utrymme samt 2 GB RAM för multitasking och kör flera applikationer.

Apple iPad (2020)

Apple iPad från 2020 är nästa och är ett av de bästa valen du kan plocka upp för Verizon. I själva verket kan du ta det till nästan alla operatörer, så länge du är villig att betala för linjeaccessavgiften för att lägga till din plan.

Den här är ett vackert val med en 9, 7-tums Retina-skärm. Vi älskar retina-tekniken i den, som ger några fantastiska detaljer för att titta på videor och filmer, liksom att göra alla media eller grafikredigering.

Samsung Galaxy Tab S3 LTE

Nästa gång har vi Samsung Galaxy Tab S3 LTE. Du kan föreställa denna surfplatta som Samsungs Galaxy S9, men i surfplattform. Men ja, Samsung har tagit den uppslukande upplevelsen av sitt Galaxy S-flaggskepp och lagt det i en surfplatta.

Som sagt får du samma smidiga och smarta upplevelse som du skulle få i en Galaxy S-smartphone. Den har LTE-teknik, vilket innebär att du kan kasta ett Verizon-SIM-kort i den här dåliga pojken och börja använda det var som helst! Det ger dig tillbaka några få dollar, men det är en av de bästa Android-surfplattorna på marknaden just nu.

Apple iPad med mobil

Du kanske också vill överväga att hämta Apple iPad med cellulär teknik. Detta är en större surfplatta, nästan 10 tum stor, men du får också retina-tekniken som finns i många av Apples enheter. Med det i åtanke får du en underbar medieupplevelse, oavsett om du tittar på dina favoritprogram på Netflix eller surfar på YouTube.

Den är fullpackad med lite ganska kraftfull hårdvara också, så den borde kunna hantera nästan allt du kastar på den, även vissa iPad-baserade videospel. Naturligtvis fungerar det också på Verizons nätverk - du måste bara ringa och lägga till det till ditt konto.

Samsung Galaxy Tab E

Du kanske letar efter något som inte bara är lite mer budgetvänligt utan också mindre i storlek. Då bör du överväga att plocka upp Samsung Galaxy Tab E. Du får fortfarande Samsung-upplevelsen med den här surfplattan, men saker är mer avancerade när det gäller hårdvara och skärmteknik.

Galaxy Tab E kommer fortfarande att kunna hantera de flesta appar och spel, men du kanske tycker det är lite långsammare när du öppnar och bearbetar appar. Du kan fortfarande använda det i Verizons nätverk!

Samsung Galaxy Tab S2

Sist, men säkert inte minst, har vi Samsung Galaxy Tab S2. Detta är i huvudsak en Samsung Galaxy Tab S3 så mycket som ström och mjukvara går, men i en liten visningsprofil. Istället för en nästan 10-tums skärm får du en 8-tums skärm.

Detta gör det lite mer optimalt för portabilitet, ta med dig på ett flygplan eller till och med använda för en e-läsare. Du får fortfarande mycket av samma fantastiska hårdvara, så appar och spel kommer att förbli snabba och smarta. Det har också cellulära funktioner, så det kommer inte att vara ett problem alls att använda detta i Verizons nätverk.

Dom

Om du letar efter en surfplatta som du kan använda när du är på språng utan att behöva oroa dig för att hitta en Wi-Fi-hotspot, kommer någon av dessa cellulära surfplattor att gå bra. Har du en favorit-surfplatta du gillar att använda i ett mobilnätverk? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Bästa Verizon-surfplatta

bildvarumärkeproduktpriserna

HTCHTC Google Nexus 9 32 GB olåst GSM 4G LTE699, 00

SamsungGalaxy Tab S3 av Samsung - Sm-T825 32 gb 4G LTE fabrikslåst461, 96

SamsungSamsung Galaxy Tab S2 SM-T719 32 GB 3G 4G Factory Unlocked GSM379, 99

SamsungSamsung Galaxy Tab E (16GB) T377A - WIFI + 4G LTE224, 00

ÄppleApple iPad med WiFi + Cellular, 128 GB0, 00