11 bästa trådlösa laddare för iPhone XS Max år 2020

Trådar verkar orsaka så många problem, särskilt med iPhone. Oftare än inte - vanligtvis efter cirka sex månader till ett år upplever användare laddningsproblem med iPhone. Detta beror vanligtvis på att spetsen på blixtkabeln har brännmärken på kontakterna från laddning, eller om din iPhone: s laddningsport är full av damm. När det är packat med damm är laddningen oberoende, långsam och ibland fungerar inte alls. Det är tillräckligt att säga att använda ledningar är så ont! Om det bara fanns en väg runt dem!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

AnkerAnker Fast Wireless Charger, 10W Wireless Charging Stand, Qi-CertifiedKolla pris på Amazon

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris

Lyckligtvis finns det - trådlös laddning. Och tack och lov stöder alla Apples nya iPhone-modeller trådlös laddning. Så om du är redo att säga adjö till kablar, se till att följa med oss ​​nedan. Här är våra bästa val för de bästa trådlösa laddarna för iPhone XS Max.

Anker trådlös laddningspad

Senast tittar vi på Anker Wireless Charging Pad. I de flesta fall kan en trådlös laddplatta vara dyr, ibland mindre. Men om du vill komma in på trådlös laddning på billig, kommer detta erbjudande från Anker inte att kosta dig mycket. Som sagt, det är inte den snabbaste enheten i trådlös laddning - du får en ihållande och stabil laddning, men du kommer inte att få något snabbt med den här trådlösa laddningsplattan. För att ge dig en idé tar det ett par timmar att ladda din iPhone XS Max från död till full.

Anker har inkluderat ett antal laddningsförsiktighetsåtgärder i kretsarna, vilket håller dig säker mot elektriska spikar, överladdning, överhettning och mer.

Ampula sänglampa laddare

Kommer upp som vårt första val på vår nedräkning, vi har Ampula Nattlampa Laddare. Den här är exceptionellt unik från någon av de andra på vår lista och fungerar som en tre-i-ett-laddare. Det är en tre-i-ett-laddare eftersom den har en trådlös laddplatta på men fungerar också som en lampa och trådlös laddare. Du kan skapa en elegant och modern uppsättning på din nattduksbord med bara denna laddningsinstallation!

Och oroa dig inte - din iPhone XS Max kommer att hålla sig säker med Ampula på grund av flera laddningsförsiktighetsåtgärder inbyggda inuti. Det är relativt snabbt också.

Trådlös laddningsstation

Visst har den trådlösa laddstationen kanske inte ett identifierbart varumärke, men det är en av de mer innovativa inställningarna på marknaden idag. Det tar inte på sig det traditionella ”pad” -formatet, även om det finns en yta som du kan lägga telefonen på för laddning. Men det finns en sida som kan ladda dina Apple AirPods, din Apple Watch eller ett annat smartur.

Den trådlösa laddningsstationen har inte snabbladdning specifikt som Belkin Boost Up, eller Samsung Wireless Charger nedan gör; det tar dock ett par timmar att ladda från död till full. Och det finns en handfull funktioner för att skydda dina enheter.

Bestek Joules

Bestek Joules är ett utmärkt val med kapacitet för flera användningsområden. Det beror på att det inte bara är en trådlös laddare, utan också ett överspänningsskydd. Det gör den här lite mer idealisk för arbetsmiljöer.

Som sagt, den här har åtta nätuttag som du ansluter elektronik till. Dessutom finns det sex USB-portar också. Och helt på toppen har du din trådlösa laddningsplatta. Sammantaget är det ett utmärkt sätt att hålla flera enheter laddade på samma gång, samtidigt som du ger ström till olika elektronik också.

Trådlös laddning fungerar ganska snabbt, så du bör inte ha några problem med att få en snabbladdning för din iPhone XS Max.

Tozo trådlös laddare

En utmärkt laddare för iPhone XS Max skulle vara den trådlösa Tozo-laddaren. Denna ultra-smala trådlösa laddare kommer i bara 5 mm tjocklek, så den ser snygg ut.

Den trådlösa Tozo-laddaren stöder iPhone XS Max, liksom de flesta andra Qi-stödda enheter. Det finns stöd för många andra telefoner där ute också.

LED-indikatorlampor hjälper dig att se när din enhet laddas och när den är klar. "Con" är att dessa kan verka ganska ljusa under de mörka timmarna.

En av de coola fördelarna med Tozo Wireless Charger är att den har några utmärkta säkerhetsfunktioner - du har skydd mot överladdning, överhettning och till och med kortslutningsskydd.

Mophie Wireless Charging Base

Mophie gjorde ett namn för sig själv för år sedan när det började erbjuda laddningsfall för iPhone. Detta var en extremt innovativ produkt och de flydde från hyllorna vid den tiden. Som sagt, Mophie är tillbaka, och den här gången med en utmärkt trådlös laddningsbas. Om du vill ladda din iPhone XS Max i en jiffy över trådlöst är Mophie Wireless Charging Base vägen att gå.

Mophie säger att det är kapabelt att mata ut totalt 7, 5 watt, vilket ger dig en snabb laddning när den trådlösa laddningsbasen är installerad, ställer in din iPhone XS Max och laddningen börjar automatiskt!

Belkin Boost Up

Belkin Boost Up är en trådlös laddningsbas som kom ut från ett samarbete mellan Apple och Belkin. Det fanns inte en trådlös laddare designad för iPhone, och med Belkin Boost Up, nu finns det. Det kan ge en relativt snabb laddning över trådlöst, med en total effekt på 7, 5 watt. Både Belkin och Apple är välrenommerade företag, så naturligtvis har de inkluderat en handfull laddningsförsiktighetsåtgärder för att hålla din iPhone XS Max säker mot elektriska överspänningar, överladdning, överhettning, främmande föremål på laddningsbasen med mera.

På typiskt Apple-mode är Belkin Boost Up en snygg enhet. Ställ in det i ditt vardagsrum eller din nattduksbord så att den inte ser ut på sin plats.

Samsung Convertible Wireless Charger

Samsung Convertible Wireless Charger kanske inte har gjorts för iPhone, men det är fortfarande en högkvalitativ trådlös laddare som du inte vill skicka. Först och främst erbjuder det snabb trådlös laddning. Samsung Convertible Wireless Charger har en utgångsgrad på 9 watt, så det är något liknande nivåer som vad du skulle få från typiska laddnings-för-trådalternativ. Samsung-telefoner laddar snabbare med den här trådlösa laddaren, men du får fortfarande en snabbladdning även med iPhone XS Max.

Den unika aspekten av Samsung Convertible Wireless Charger är den "konvertibla" delen. Med den konvertibla kan du använda den här trådlösa laddaren som bas eller stativ. När du är redo att lägga ut arbete för dagen och glömma din smartphone, konvertera laddaren till en bas, sätt telefonen på basen och gå bort. Laddningen börjar automatiskt! Men om du behöver fortsätta att övervaka aviseringar och ringa telefonsamtal under arbetsdagen - och utan att dra din enhet från laddaren - förvandla den till ett stativ där du kan ladda och arbeta samtidigt.

Cubevit Snabb trådlös laddare

Vi gillar också vad Cubevit har lagt i sin trådlösa laddare. Du får några anständiga trådlösa laddningshastigheter för iPhone XS Max - cirka 7, 5 watt. Det laddar relativt snabbt, men också säkert på grund av hårdvara som förhindrar spänningsspikar och liknande. Designen kanske inte är så elegant som några av alternativen från Samsung eller Anker; emellertid är det trevligare än de flesta "budget" laddningskuddar på marknaden på grund av det strukturerade utseendet på det.

Yootech trådlös laddare

Yootechs trådlösa laddare är nästa på vår nedräkning och fungerar som en budgetladdare för dem som inte vill släppa massor av pengar på en topp, premiumladdare som den från Samsung. Som sagt, Yootech gör ett utmärkt jobb som ger dig laddning som är relativt snabb. Du får bara 7, 5 watt effekt, men laddningen förblir konsekvent. Dessutom håller flera laddningsfunktioner dig säker mot spänningsspikar och andra elektriska problem.

Det fungerar även med de flesta enheter som stöder Qi-laddning.

Scosche MagicMount

Vi är stora fans av Scosche MagicMount för att vara på språng. Det här är mer ett batteripaket, men har en kapacitet på 4 000 mAh och kan få dig ur en pickle ganska snabbt. Den har en snabbladdningshastighet och kan laddas via tråd, eller med en Qi-adapter kan du också ladda över trådlöst. Det har dina vanliga laddningsskydd för att skydda dig från överladdning och överhettning.

Köp det nu: Scosche

Dom

Det finns många utmärkta trådlösa laddningskuddar på den här listan, men det kan vara svårt att välja rätt för dig. Om du vill ha det bästa av det bästa kommer du inte ångra Mophie Wireless Charging Pad - det kommer att få dig tillbaka några dollar, men det kommer att hålla dig mycket längre än din telefons livslängd. På det billiga är Anker Wireless Charging Pad inte ett dåligt alternativ, och inte heller är Belkin Boost Up.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddplattaKolla pris på Amazon

AnkerAnker Fast Wireless Charger, 10W Wireless Charging Stand, Qi-CertifiedKolla pris på Amazon