11 bästa smarta ringar 2020

Smarta bärbara kläder finns i överflöd runt omkring oss. Men när vi pratar om bärbara, överväger vi bara tillbehör som smartur, fitnessband, öronsnäckor och så vidare. Men det finns en relativt ny ras av wearables tillgängliga på marknaden, och de säljs i form av konventionella ringar. Detta kan vara till hjälp för dig som inte gillar stora eller skrymmande fitnesstillbehör och vill spåra sina hälsomätningar med ett mindre tillbehör.

ProduktvarumärkenamnPris

MotivringMotiv Ring Fitness, Sleep and Heart Rate TrackerKolla pris på Amazon

Wang YaqinTitanium NFC Smart Ring Magic WearableKolla pris på Amazon

KeydexKEYDEX NFC MultifunktionsringKolla pris på Amazon

LYCOS LifeLYCOS Life NFC Smart RingKolla pris på Amazon

57, 1 mm Titan vattentät app aktiverad smart ringKolla pris på Amazon

Jakcom R3 NFC Smart RingKolla pris på Amazon

CHITRONICChiTronic nyaste magiska smarta ringKolla pris på Amazon

7Smart ring, vattentät app aktiverad ringKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Smarta ringar finns inte i överflöd som smarta fitnesstillbehör är. Detta gör att välja rätt ring så mycket svårare. Därför beslutade vi att titta på internet och hitta några av de bästa smarta ringarna som kommer runt 2020. Så utan att vänta längre, låt oss titta på vår lista.

Motivring

Detta är utan tvekan en av de populäraste smarta ringarna som finns på marknaden och med goda skäl. Motiv har perfektionerat konsten att göra den bästa smarta ringen, och resultaten är ganska mycket ute att visa. Denna smarta ring fungerar 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan och spårar din sömn, steg, aktivitet, avstånd och hjärtfrekvens. Motivringen är tillverkad med ultra-lätta titanmaterial och är otroligt lätt på fingret och otroligt bekväm.

Företaget levererar en USB-laddare tillsammans med produkten, som tar bara 90 minuter att ladda ringen. Batteriets livslängd varierar beroende på din användning, men tillverkaren hävdar att en fulladdning ska släppas ut minst tre dagars användning. Om du redan investerat i din smarttelefons aktiehälsa-app (till exempel Google Fit) kommer Motivringen sömlöst att ansluta till den och synkronisera alla dina data på molnet.

Företaget tillhandahåller också omfattande online-säkerhet för dina konton. Eftersom passformen på en ring kan skilja sig från person till person, skickar tillverkaren först en samplare för att välja din storlek. Du måste sedan välja storlek och färg på ringen, som tillverkaren kommer att skicka omedelbart. Det här är en något obekväm process, men när det är något så komplicerat som en ring, är det vettigt att täcka alla dina baser.

NFC Smart Ring

Detta kommer från en lite känd tillverkare, men med tanke på funktionen det är förpackning, ansåg vi att det var värt att nämna här. Denna ring fungerar på NFC, som namnet antyder. Det kan också göra ett bra följeslagartillbehör till din smartphone tack vare funktioner som telefonlåsning, snabbstartande applikationer etc.

Eftersom NFC är mycket anpassningsbar kan du välja ett varierat antal funktioner med denna ring. Du kan ladda ner NFC TOOL PRO-appen från Play Store för att låsa upp denna rings verkliga potential.

Även om den inte kan spåra dina hälsomätningar, är NFC smart ring säkert en bra följeslagare att ha bekvämlighet i åtanke. Företaget nämner att ringen är kompatibel med Samsung, Huawei och ett gäng andra Android-smartphones.

Vissa telefoner kan till och med kräva att du aktiverar rotåtkomst för att använda ringen till dess fulla potential. Företaget erbjuder flera storlekar på ringar att välja mellan, beroende på storleken på dina fingrar. Ringen lyckas också imponera tack vare sin vackra design, och det är troligt att du lurar dina vänner ett tag.

KEYDEX-ring

Detta är en attraktiv ring av keramik som utesluter allergier och andra reaktioner du kan ha på metallbaserade ringar. Den har NFC ombord, så att du kan ställa in åtgärder med hjälp av företagets app. Tillverkaren har också på något sätt lyckats göra detta vattentät (upp till 30 m), vilket är bra nyheter.

Du kan också redigera namnkort, webbadress, text och göra mycket mer med bara appen. Med detta i åtanke är det inte annorlunda från ringen vi talade om ovan.

Detta innebär också att du inte får träningsmetoder av något slag utan bara förmågan att anpassa åtgärder på din telefon för att para ihop med ringen. Till exempel kan du också låsa upp telefonen med bara ringen. Storleken är fortfarande ett problem för vissa användare, så det är vettigt att kontakta tillverkaren innan du beställer din produkt.

LYCOS Life

Detta är ännu en NFC-baserad smartring som kan göra ditt liv mycket enklare. När det gäller funktioner kommer det bara med NFC, så det finns inga hälsobaserade sensorer för att spåra dina steg, hjärtfrekvens, aktivitet och så vidare. Så tänk på detta som en följeslagare tillbehör till din smartphone, vilket sparar besväret med att behöva låsa upp telefonen varje gång.

Det fungerar på närhet, så när din telefon är nära ringen måste du helt enkelt knacka på den för att låsa upp den. Det fungerar sömlöst tack vare NFC-tekniken, medan det finns flera andra funktioner som du kan lägga till ringen för att använda den till dess fulla potential.

Ringen är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet och har dessutom en silikonöverlägg ovanför, vilket gör att användaren är bekväm även vid långvarig användning. När det gäller kompatibilitet fungerar LYCOS Life med de flesta Android-smartphones, även om det är nödvändigt att enheten har NFC-stöd som standard.

Detta täcker nästan alla nya smarttelefoner från de senaste två åren, så du bör inte ha några problem att hitta en kompatibel enhet. Ringen finns i storlekarna 6, 8, 10 och 12, så det finns mycket att välja mellan. Du får välja mellan Vit, Alpenglow Orange och Coral Red. Priset långt bortom alla ringar vi har pratat om hittills, detta kommer att göra en liten buckla i dina plånböcker.

Sopear Smart Ring

Denna NFC-ring är tillverkad av titan och kommer med en massa funktioner ombord. Den kan inte läsa aktivitetsdata, även om den kan användas för att låsa upp din telefon, öppna musikappen (eller vilken app som helst) med bara ett tryck på ringen.

Det är vattentätt, så du bör inte ha några problem med att bära detta under regn eller träna. Batteriet ombord laddas automatiskt så att du inte behöver lägga det åt sidan på en laddstation efter några dagar. Eftersom den är byggd med titan är den också ganska stark och kan hålla fall från valfri höjd.

Det säger sig självt att denna ring endast fungerar med enheter som har NFC aktiverat, så se till att du kontakta din telefontillverkare i förväg. Företaget erbjuder ringen i flera storlekar, så att du kan välja vad som passar dig bäst. Företaget hävdar också att den kristallkeramik som används vid tillverkningen kan ha flera naturliga hälsofördelar.

Jakcom R3

Detta är ännu en NFC-baserad smartring som kan hjälpa dig att underlätta vardagens krångel i livet. Företaget hävdar att det är tillverkat av germanium, som är en sällsynt metall som finns i jordskorpan. Vissa tror att det också kan hjälpa till att lugna dina nerver tack vare ringens magnetiska kraft.

Med tanke på dess funktionalitet kan den bara fungera på Android- och Windows-telefoner, medan iOS-enheter är undantagna från listan. Den levereras med en app som hjälper dig att konfigurera den helt. När installationen är klar kan du konfigurera vissa inställningar på telefonen så att de aktiveras när du trycker på ringen på enheten.

Detta är något som många NFC-smarta ringar kan göra, så vi är inte säkra på om det är en viktig differentierande faktor här. En viktig poäng att komma ihåg här är att du behöver en smartphone med NFC-kompatibilitet för att ringens funktioner ska fungera.

Tack och lov är dock de flesta nya smartphones som har NFC aktiverat, så det borde inte vara ett stort problem för ägare av Android-enheter. Ringen finns i totalt fyra storlekar, vilket ger dig tillräckligt med alternativ att välja mellan.

ChiTronic ring

Detta erbjudande har flera funktioner tack vare en ledsagande-app som möjliggör de flesta av dess funktioner. Det är också intressant att notera att denna ring har funnits på marknaden ganska länge nu, även om företaget erbjuder en uppgraderad modell nu.

Det är kompatibelt med NFC-kapabla Android- och WP-telefoner (Windows Phone), även om företaget inte har nämnt en detaljerad kompatibilitetslista här. För närvarande erbjuder säljaren endast 66mm-versionen av ringen, så om du har en större eller mindre ringstorlek kommer du förmodligen att vänta.

Färgvarianter är också relativt knappa, och användarna har bara den svarta versionen att välja mellan. När det gäller design skiljer sig ringen inte ut från mängden tack vare sin enkla design. Faux juvelen på framsidan är också en mycket fin touch. Den kan inte utföra fitness- eller aktivitetsrelaterade funktioner, även om den kan låsa upp din smartphone och låta tilldela specifika funktioner i enlighet med ringen.

Smart Ring av 7

Detta är ett lite mer fashionabelt tillbehör jämfört med det vi har diskuterat tidigare. Tack vare den vita stenen på toppen efterliknar den ett typiskt modetillbehör. Ringen är tillverkad av 925 sterling silver, så du får ett premiumerbjudande här.

Storleken gör det dock också möjligt för tillverkaren att packa in sensorer som är nödvändiga för att ringen ska fungera. Det viktigaste är att denna ring har en Bluetooth-sensor, vilket möjliggör en värld av möjligheter med din smartphone. Detta är möjligt tack vare företagets dedikerade app som låser upp ringens potential. Här kommer du också att kunna ställa in stöldskyddsfunktioner för ringen med appen.

Med tanke på mängden funktioner under måste tillverkarna placera ett batteri inuti. Laddningsmekanismen är dock helt enkelt spektakulär. Denna smarta ring använder en trådlös laddare som företaget hävdar var designad efter mycket eftertanke.

Du måste helt enkelt placera din ring i laddaren och plocka upp den när den är klar. Ringen kommer också med en vibrationsmotor för varningar via din telefon. Stenen har en serie lysdioder under, som gör att du kan färga kodbaserade aviseringar (Facebook, Instagram, WhatsApp osv).

En ring av denna typ förväntas också upprätthålla vatten och damm, och det gör det tack vare IP67-certifieringen. Som du antagligen föreställde dig är detta erbjudande betydligt dyrare än de flesta smarta ringar.

Go2Sleep

Detta är en mycket populär produkt som har sina rötter i crowdfunding. Resultatet är en funktionsfylld modern smart ring som verkligen kan förbättra ditt sätt att leva ditt liv. Det första du kommer att märka om denna ring är dess storlek.

Det är inte de minsta ringarna där ute, och särskilt med utsprånget kan det vara svårt att vänja sig vid. Storleken är dock ett nödvändigt offer med tanke på funktionerna den erbjuder. Det ger dig information om din hjärtfrekvens / blodsyre samt apneascreening och sömnkvalitet bland annat.

All data registrerad av sensorerna kan läsas genom appen, som parar sig med ringen via Bluetooth. Det levereras med ett IP67-certifierat organ samt en 24-timmars batteritid enligt företagets uppskattningar. Att ladda ringen är en cool process och innebär bara att den placeras på en laddningsdocka som levereras av företaget. Detaljförpackningen innehåller också flera ringhållarstorlekar som passar alla.

På bara 6 gram är det ganska lätt också. Ringen är kompatibel med smartphones som kör Android 4.2 och senare. Lyckligtvis fungerar det också med iOS-enheter. Den här produkten finns fortfarande tillgänglig på Indiegogo med snabba lager.

Oura Smart Ring

Oura Smart Ring är kanske en av de mest avancerade och snygga smarta ringarna av alla. Även om dess ringar är prissatta på high end-spektrumet, är de utan tvekan en av de bästa smarta ringarna pengar kan köpa. Företaget erbjuder sina ringar i flera varianter, inklusive en lyxig diamantvariant till 999 $.

När det gäller funktioner ombord är Oura Smart Ring ganska välpackad. För att börja med kommer det med en infraröd lins som gör att ringen kan mäta din blodvolympuls direkt på fingrarna på palmar. Den har också en NTC kroppstemperaturgivare som fungerar genom att mäta din kroppstemperatur medan du sover.

Slutligen tillåter 3D-accelerometern och gyroskopet ringen att exakt spåra dina rörelser och på ett smart sätt konstatera när du är aktiv och inaktiv. Ringen har ett batteri under som kan ta upp till en vecka. Det är laddningsbart, så att du helt enkelt måste ladda den i några timmar för att få den igång igen.

Blinq Smart Ring

Detta är en sofistikerad smart ring med en massa funktioner ombord. Designen är det som fångar uppmärksamheten vid första anblicken. Ringen är gjord med sterling silver och ädelstenar, så det är droppande premium.

Som du kan förvänta dig med en modern smartring kommer den med en dedikerad app som hjälper dig att lära dig några av dess funktioner. Vad som är viktigare här är det faktum att ringen också fungerar som en SOS-knapp, som snabbt varnar dina nödkontakter. Den har också en pedometer som gör att ringen kan spåra antalet steg du har tagit på en dag och synkronisera dessa data med Google Fit.

Ringen kan också fungera för appvarningar, med möjligheten att välja anpassningsbara varningar beroende på appen. Eftersom ringen också fungerar som ett meddelande-nav, ger appen dig djup kontroll över vilka aviseringar du kan få på ringen.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta smarta ringar som du kan köpa idag. Nästan om något av dessa synkroniseras med din smartphone och ger dig dessa dynamiska aviseringar direkt på fingret. Det fina med dessa är att även om det är ”smarta” teknologibaserade ringar så ser de fortfarande riktigt trevliga och professionella ut.

Har du en favorit smart ring som du använder?

ProduktvarumärkenamnPris

MotivringMotiv Ring Fitness, Sleep and Heart Rate TrackerKolla pris på Amazon

Wang YaqinTitanium NFC Smart Ring Magic WearableKolla pris på Amazon

KeydexKEYDEX NFC MultifunktionsringKolla pris på Amazon

LYCOS LifeLYCOS Life NFC Smart RingKolla pris på Amazon

57, 1 mm Titan vattentät app aktiverad smart ringKolla pris på Amazon

Jakcom R3 NFC Smart RingKolla pris på Amazon

CHITRONICChiTronic nyaste magiska smarta ringKolla pris på Amazon

7Smart ring, vattentät app aktiverad ringKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.