11 bästa Smart Lock för Airbnb år 2020

En av de bästa sakerna med Airbnb är att det gör att praktiskt taget alla husägare kan hyra ut sin egendom mot en avgift. De flesta gånger är det som ägare svårt att vara tillgänglig på fastigheten vid incheckning eller utcheckning, det är därför som smarta lås är mycket meningsfullt för detta ändamål. Med detta i åtanke kommer vi att titta på några av de bästa smarta låsen som finns på marknaden. Vissa smarta lås tillåter till och med en smidig utcheckningsprocess, vilket gör det möjligt för ägarna att ge tillräckligt med tid tills nästa gäst anländer.

ProduktvarumärkenamnPris

SchlageSchlage Lock Company BE468CEN626 ConnectKolla pris på Amazon

Yale SecurityYale Security YRD226-CBA-619 Försäkra ansluten av August Touchscreen Smart LockKolla pris på Amazon

KwiksetKwikset - Kevo 99250-202 Kevo 2.0 Touch-to-Open Smart Lock i Satin NickelKolla pris på Amazon

AugustihemAugust Smart Lock, 3rd Gen-teknik - Silver, Fungerar med AlexaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du någonsin har sökt efter ett anständigt smartlås på nätet, skulle du veta att det inte är ett enkelt jobb. Det finns flera erbjudanden tillgängliga på marknaden idag, där varje förpackning har sin egen unika egenskap för att skilja den från resten. Så vi lyckades skura internet för att hitta de bästa smarta låsarna som du kan använda på din Airbnb-egendom i år.

Så utan att vänta längre, låt oss titta på listan.

11 bästa Smart Lock för Airbnb år 2020

Schlage Connect

Schlage är inte främling för smarta låsbranschen. Företaget har funnits länge nu, så det är bara rättvist att vi tittar på en av de mest populära produkterna. Connect har en förenklad design, inklusive en hållbar knappsats på pekskärmen på framsidan. Knappsatsen är upplyst av en LED-bakgrundsbelysning, vilket ger dig tillräckligt med synlighet även i mörkret.

Detta kommer också med antipicksköld, som ger immunitet mot inbrottstjuvar. Du kan teoretiskt göra detta kompatibelt med ditt Z Things-hemmeautomatiseringssystem, även om du måste köpa ett extra nav för detta ändamål. Men när du är aktiverad är du fullt utrustad för att erbjuda åtkomstkoder och fjärröppna och låsa dörren utan att ens vara fysiskt närvarande där. Detta kan göras antingen via smartphone-appen eller med en webbläsare.

Detta kan innehålla upp till 30 användarkoder åt gången, vilket ger dig tillräckligt med frihet att erbjuda en unik kod till varje användare. Denna produkt finns i fyra spännande färger, nämligen Aged Bronze, Bright Chrome, Satin Chrome och Satin Nickel. Även om detta saknar de ut ur lådan funktioner som vi såg i några av de andra smarta lås, är det verkligen ett erbjudande värt att kolla in. Prissättningen för den här produkten varierar beroende på var du får den. Men de flesta användare bör kunna fånga upp detta för under $ 200.

Yale YRD256

Detta är ännu ett paket som ger kunderna tillgång till ett omfattande säkerhetsnätverk så snart de får sin beställning. Detta inkluderar ett Yale YRD256 nyckellöst smartlås samt en August Connect-sensor, så att du kan komma åt låset med August-appen på din Android- eller iOS-enhet. Den kan också känna igen din telefon automatiskt och låsa upp dörren när du är i närheten, och eftersom det finns en knappsats på pekskärmen här också, kan du skriva in åtkomstkoden för att ange det sättet.

Detta är ett standard deadbolt-lås, vilket innebär att det passar in i varje deadbolt-kortplats du har hemma. Du kan också snabbt kontrollera låstatusen för din telefon genom röstassistenter som Google Assistant, Alexa eller Siri. Eftersom detta är en kombination av två företag, aktiveras detta lås också av Augusti Doorsense-teknik, så att du kan veta om din dörr är öppen eller stängd. I kombination med appen är Yale YRD256 med augusti verkligen ett av de bästa smarta låsarna som finns där ute.

August Smart Lock 3: e gen

Detta är ett alternativ som är värt att kolla in om du letar efter en av de bästa och moderna säkerhetslösningarna för ditt hem. Augusti är ett synonymt namn i branschen för att göra fantastiska smarta lås, och den tredje genen Smart Lock är inte annorlunda. Det kommer med Bluetooth-anslutning, vilket också innebär att du får kontrollera ditt lås med hjälp av en app. Detta fungerar dock bara om du befinner dig inom låset, eftersom det inte finns någon Wi-Fi-anslutning ombord här. Företaget rekommenderar dock att du får August Connect Wi-Fi Bridge för att möjliggöra fjärråtkomst till dina lås även om du inte är på fastigheten. Det kan vara nödvändigt om du överväger detta för en Airbnb eller en hyresfastighet.

Eftersom detta är en augusti-produkt får du alla samma funktioner ombord här, inklusive Doorsense som kan känna igen om dörren är stängd eller öppen. Användare får också tillgång till Augusts app, så att du kan dela åtkomstkoder, ta bort äldre och så vidare. Installation av denna produkt bör inte ta längre tid än några minuter, och naturligtvis, allt du behöver är en skruvmejsel. Eftersom detta inte har ett speciellt smart nav, är det relativt billigare på Amazon.

Yale YRD226

Detta är tekniskt sett den tredje Yale-produkten på vår lista, som talar volymer om varumärkets popularitet inom smarta låssegmentet. Detta smarta lås kommer också med ett traditionellt nyckelhål, vilket kanske är den största skillnaden mellan detta och YRD256. Detta ger kunderna extra andningsrum när det gäller åtkomstkoder, eftersom det också finns en fysisk nyckel närvarande. Nycklarna är emellertid bara ett alternativ eftersom du helt automatiserar processen på detta lås utan att behöva någon fysisk nyckel.

Den här produkten aktiveras av ett augusti-nav, som ger dig tillgång till augusti-hem-appen och massor av statistik och annan smart låsrelaterad information tillsammans med den. Detta fungerar också på närhet, vilket innebär att den automatiskt låses upp när du går nära den med din telefon. Denna underbara produkt finns i varianter av oljegulbrons, satin nickel och polerad mässing. På knappt $ 300 är detta verkligen inte det billigaste smarta låset som går runt.

Kwikset Kevo 99250

Detta är kanske en av de mest vilseledande smarta låsarna där ute. Från utsidan ser det knappt annorlunda ut än en gammaldags deadbolt. Men det är ett smart lås med spännande funktioner ombord. Detta kan också fungera med Amazon Alexa röstkommandon, även om du kommer att kräva ett Kevo Plus-nav för att få detta att hända. Detta krävs också om du vill aktivera fjärrlåsning och upplåsning. Naturligtvis erbjuder företaget också en app som låter dig skapa e-nycklar och dela åtkomstkoder med vänner och familj. Eftersom det inte finns någon Wi-Fi som standard på Kevo, använder den Bluetooth för att upprätta en anslutning mellan telefonen och låset.

Om du vill återställa låset för att starta nytt, behöver du bara trycka på återställningsknappen på baksidan i 10 sekunder tills lamporna börjar blinka rött på låset. Kevo körs på fyra AA-batterier, som ingår i förpackningen. Med tanke på enhetens storlek är det säkert att säga att dessa batterier kommer att hålla länge utan att behöva bytas ut. Som är fallet med de flesta nya smarta lås kan den här installeras inom några minuter och bara med en skruvmejsel. Du kan få detta i Satin Nickel, Polished Messing och Venetian Bronze, vilket ger dig tillräckligt med alternativ att välja mellan.

Delaney hårdvara 301779 (Z-Wave)

Denna populära låsstillverkare har också ett nytt smartlås i butik nu. Känd helt enkelt genom sitt modellnummer och härmar några av de smarta lås som vi har sett på marknaden idag. Lyckligtvis har tillverkaren varit vänlig nog att inkludera ett traditionellt nyckelhål tillsammans med en pekskärms knappsats för att ge dig det bästa från båda världar. Detta kan rymma upp till 30 användarkoder på mellan fyra till åtta siffror, vilket ger en unik kod varje gång någon besöker din Airbnb-egendom. Användare måste dock vara försiktiga, eftersom 5 felaktiga försök kan låsa dörren helt medan de också låser pekskärmsgränssnittet.

Detta är ett ANSI-grad 3-lås med motordriven deadbolt, som ger optimal säkerhet för din egendom. Denna enhet använder Z-Wave Plus och erbjuder därmed sömlös integration med andra Z-Wave-produkter som kameror, röksensorer etc. Om du är orolig för att dörren låses upp för länge är det klokt att aktivera autolåsning, vilket kan ställ in mellan 10 till 99 sekunder. Detta erbjudande från Delaney Hardware finns i Toscana brons, krom, matt svart och satin nickel, och erbjuder något för varje dörr. Prissättningen här är i nivå med avancerade erbjudanden.

Smart WiFi-dörrlås

Detta är en otroligt spännande produkt tack vare den mängd funktioner som den packar. Först och främst kommer detta i form av en traditionell dörr men med smarta funktioner aktiverade. Det finns en pekskärmsratta här för att ange åtkomstkoderna medan du också kan välja att komma åt låsen med företagets app i Play Store. Detta gör att du kan veta vem som har gått in och till och med tillåta fjärråtkomst även om du inte är hemma.

Användare kan skapa unika postkoder för varje användare både tillfälliga och permanenta, med möjligheten att återkalla eller ta bort åtkomstkoder helt för din bekvämlighet. Liksom de flesta smarta lås går detta erbjudande också på batteri. Men ett smart tillägg här är en mikro-USB-port. Om batteriet tar slut kan du snabbt använda en nätbank eller en närliggande strömadapter för att sätta upp det smarta låset direkt. Detta bör användas som en sista utväg eftersom det inbyggda batteriet kan hålla upp till 20 000 timmar enligt företagets ord.

Detta erbjudande är också något dyrt jämfört med några av de smarta lås som vi har diskuterat hittills. Med tanke på funktionerna som följer med borde prissättningen emellertid inte betyda. Tillverkaren erbjuder detta smarta lås i svart utan andra färger tillgängliga.

OAKS LABS Smart Lock

Det här erbjudandet från Oaks Labs kanske inte har gjort mycket ljud på marknaden, men en snabb titt på produkten och du kommer att vara helt övertygad om dess potential. Detta erbjudande ser väldigt identiskt ut med flera smarta lås som vi har sett på marknaden. När det gäller design får du en knappsats på pekskärmen på framsidan, tillsammans med ett nyckelhål, så att du kan använda både den konventionella och moderna tekniken på din dörr. Företaget erbjuder också två vanliga nycklar med låset.

Det finns flera lägen som du kan använda i det här låset för att begränsa eller tillåta åtkomst till människor. Med hjälp av bara en mobilapp kan du öppna dörren medan den låser dörren automatiskt varje gång du stänger den, om inte annat anges. Detta smarta lås är batteridrivet, med ombordbatteriet antas vara upp till ett år. Om batteriet tar slut innan du hade chansen att byta ut dem kan du tydligen aktivera funktionalitet med hjälp av en USB-laddningskabel. Detta är bra information att ha i förväg så att du kan göra justeringar på väg för att få dörren att fungera. Men som en försiktighetsåtgärd är det vettigt att alltid hålla ett öga på batterinivån via Oaks Labs-appen.

Det tar knappt några minuter att installera den här produkten och kräver bara en skruvmejsel. Om du har bytt ut en deadbolt-lås tidigare, borde detta vara relativt enkelt. Oaks Labs erbjuder också detaljerade instruktioner i form av videor och dokument som medföljer produkten. Denna produkt är betydligt billigare än ett smart lås från någon annan ledande tillverkare. Med tanke på att det fortfarande erbjuder alla funktioner som vi förväntar oss av avancerade erbjudanden, finns det ingen anledning till att du inte ska kolla in det här.

NetBolt Smartlock

Även om detta erbjudande inte ser ut så mycket, har det alla de funktioner du kan förvänta dig av ett smart lås. Det kommer med smarttelefonåtkomst och traditionella nycklar. Med appen kan du aktivera tillfälliga åtkomstkoder för låset, så att hyresgäster eller reparatörer kan komma in utan problem. Eftersom du har kontroll över låset kan du naturligtvis ta bort åtkomstkoder när du vill, så att din egendom alltid är säker. En produkt som denna verkar vara skräddarsydd för Airbnb-fastighetsägare som inte kan vara tillgängliga på deras fastigheter hela tiden. Detta gör att de bekvämt kan dela åtkomstkoder i stället för en fysisk nyckel och se till att det är en enkel process för alla.

Detta passar perfekt för kunder som söker ett traditionellt lås med några moderna förbättringar. Du måste ladda ner TTLock-appen från Google Play Store för att använda de ovannämnda funktionerna, så se till att ha det i åtanke när du får produkten. Det finns inga färgval att erbjuda här, men med tanke på neutral färg och design, borde det gå bra med nästan alla dörrar där ute.

AirLocking

Vi har sett Yale samarbeta med Nest för ett unikt smartlås, och den här listan här är ett paket av ett Yale-tangentbordssmartlås och en Samsung Smart Things Hub, så att du kan automatisera din säkerhet i hemmet. Paketet har också en kassaknapp som gör att du kan veta när gästen har checkat ut från din fastighet. Med denna kombination kan du automatiskt skicka dina gäster koderna när de förbereder sig för att checka in. Vi skulle ha föredragit en pekskärmskärm, men en mekanisk knappsats rekommenderas alltid för hyresfastigheter.

Denna produkt använder ett vanligt alkaliskt batteri och kommer att pågå ganska länge utan att behöva byta ut dem. Men vänta, det finns en fångst här. AirLocking är en prenumerationstjänst som sammanför två förkonfigurerade enheter. Detta innebär att för att få tillgång till automatisk åtkomstkoddelning och alla andra förmåner som vi talade om, måste du prenumerera på företagets $ 4, 99 prenumeration per månad. Om du regelbundet listar ut din fastighet på Airbnb eller andra plattformar kommer detta definitivt att komplettera hela installationen fint. Till cirka 300 dollar är det verkligen inte det billigaste paketet som finns där ute.

2: a gen NetBolt Smartlock

Vi har redan diskuterat NetBolt Smartlock ovan, men denna variant ger en liten förbättring jämfört med den äldre modellen. Vid första anblicken är förändringarna ganska tydliga. Medan den använder samma dörrspakdesign finns det en pekskärmsknappsats ovanpå i stället för den fysiska knappsatsen på den första gen-varianten. Som du kan förvänta dig får du alla de smarta låsfunktioner som du kan förvänta dig av en produkt som denna, inklusive smarttelefonåtkomst (via Bluetooth) samt en dedikerad app för att hantera koder och låsa eller låsa upp dörren när du är i närheten.

Om du underhåller någon som inte har en app på sin enhet kan du också dela tillfälliga koder till kontakter via SMS, vilket ger dem omedelbar tillgång till din egendom även när du är borta. Du kan få detta smarta lås i en standard deadbolt eller en spak / spärrmodell, så du får välja vilken form du vill ha. Den här enheten behöver ett batteri även om företaget inte levererar det som standard.

Detta erbjudande finns i tre spännande ytbehandlingar - Satin Nickel, Antique Messing och Oil Rubbed med var och en som erbjuder något som är distinkt olika för kunderna. När det gäller prissättning har företaget varit medvetna om att inte vara orimliga, så du kommer att finna att detta är betydligt billigare än andra konkurrerande erbjudanden.

ProduktvarumärkenamnPris

SchlageSchlage Lock Company BE468CEN626 ConnectKolla pris på Amazon

Yale SecurityYale Security YRD226-CBA-619 Försäkra ansluten av August Touchscreen Smart LockKolla pris på Amazon

KwiksetKwikset - Kevo 99250-202 Kevo 2.0 Touch-to-Open Smart Lock i Satin NickelKolla pris på Amazon

AugustihemAugust Smart Lock, 3rd Gen-teknik - Silver, Fungerar med AlexaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.