11 bästa skärmskydd för iPhone XR år 2020

Att få ett iPhone XR-skärmskydd är mycket viktigt, du applicerar det på din iPhone XR-skärm och sedan absorberar skärmskyddet i sig alla skadorna. Vissa iPhone XR-skärmskydd kan till och med skydda din skärm från att krossa vid fall.

ProduktvarumärkenamnPris

XDesignXDesign Glass skärmskydd designad för Apple iPhone XRKolla pris på Amazon
magglassMagglass iPhone XR Helskärmskydd (Shatterproof) Fodral Kompatibelt härdat glasKolla pris på Amazon

SpigenSpigen härdat glas skärmskyddKolla pris på Amazon

Som sagt, om du följer med oss ​​nedan, kommer vi att berätta allt du behöver veta om skärmskydd, och till och med visa dig några av de bästa alternativen tillgängliga för iPhone XR idag. Så utan vidare, här går vi:

Varför använda ett iPhone XR-skärmskydd?

Funktionen för ett skärmskydd kan verka uppenbar - för att hålla repor och skur från din skärm. Vissa kan till och med förhindra att skärmen spricker, vilket sparar dig från en kostsam kostnad. Men skärmskyddets funktion är lite mer än bara att hålla din enhet fri från skador.

Genom att hålla din enhet fri från skador, behåller iPhone XR skärmskydd faktiskt värdet på iPhone XR. Det betyder att du om ett år eller två, när du är redo att byta ut eller uppgradera din iPhone XR, behåller det maximala värdet som det är värt, så att du kan sälja den på toppen av vad iPhone XR är värderade för på det tid.

Du kan se på en skärmskydd som en billig försäkring som gör att du kan sälja din iPhone XR för en bra summa vid ett senare tillfälle.

För ett så litet belopp på ett skärmskydd är det en värdefull investering, eftersom det tappade värdet på en repad och skrapad skärm skulle kosta dig mer i det långa loppet!

Härdat glas mot vanlig film

Det finns två typer av skärmskydd att tänka på - härdat glas och vanlig film. Härdat glas är tillverkat av ett flexibelt och slitstarkt glasmaterial som inte bara ger dig skydd mot repor och skrubber utan också kan förhindra att din skärm spricker i en oavsiktlig nedgång.

Regular Film är ett flexibelt, självhälsande plastmaterial som också hjälper till att hålla skur och repor borta från din iPhone XR: s display; men de är lite mer låg kvalitet så långt som skärmskydd går. De håller inte på nästan lika länge, och de gör inte heller ett bra jobb med att hålla skärmen skyddad från att krossa under ett oavsiktligt fall; men de är i allmänhet billigare, och ett betydande belopp kan köpas i bulk på det billiga.

När ska du byta ut ett skärmskydd?

Du kanske inte är 100% säker på när du ska byta ut ett skärmskydd. När det gäller härdat glasskärmskydd passar du vanligtvis mycket länge. Härdat glas är självhelande och ser ut som nytt. Ett härdat glasskärmskydd behöver vanligtvis inte bytas ut förrän skyddet själv spricker.

Och i allmänhet behöver du inte betala för en ny, eftersom de ofta köps i bulk, och många av dem har livstidsgarantier också.

När det gäller de vanliga filmskyddarna behöver de bytas ut ganska ofta. Vissa av dem är självhälsande, men många av dem kliar upp och rivar också ganska ofta. Dessa har inte alltid livstidsgarantier, men lyckligtvis, eftersom du kan köpa i bulk, kommer du i allmänhet alltid att ha en ersättning till hands!

Med det ur vägen, om du följer med oss ​​nedan, kommer vi att visa dig en blandning av välklassificerat härdat glas och vanliga filmalternativ. Låt oss börja.

Spigen härdat glasskyddspaket

Enter, Spigen, ett av de främsta märkena inom telefontillbehör. Deras härdat glasskydd är ett av de bästa du kan köpa idag på grund av en korsning mellan utmärkt hållbarhet och stort värde för pengarna.

Den här inkluderar det som Spigen kallar för ”en innovativ installationskit för automatisk anpassning för enkel applikation.” Du applicerar ditt härdade glasskydd på egen hand, på rätt sätt varje gång! Skyddet själv har en 9H-hårdhetsgradering så att den kan ta ganska slår!

En av de unika sakerna med alternativet från Spigen är att deras härdade glasskydd är gjorda med fodral, så du borde kunna använda den här med alla befintliga telefonväskor du har.

Spigens paket med härdat glasskydd ger dig två iPhone XR-skärmskydd, och det har naturligtvis utskärningarna för Face ID-modulen eller skåran i toppen.

amFilm Glass skärmskydd

De som behöver valuta för pengarna ur sitt skärmskydd kommer att älska vad amFilm har att erbjuda. Det beror på att ditt köp har tre skärmskydd.

Den är designad för iPhone XR och är inte tjockare än ett par pappersbitar. Du bör inte ha problem med att använda det med några befintliga telefonfall. Du behåller full pekskärmsfunktion.

Den här är mycket slitstark, repfast och har den hårdhetsgraden 9H för toppskydd.

Abcalet Privacy Screen Protector

Abcalet har ett härdat glasskärmskydd för iPhone XR också, men de tar på sig lite annorlunda snurr, vilket ger den också vissa förbättringar av privatlivet. Du har fortfarande toppskydd med 9H-hårdhetsgraderingen, men som vi nämnde finns det också flera sekretessfunktioner inuti.

Den här ser till att skärmen bara syns från en 90-graders vinkel, vilket säkerställer att människor bara framför skärmen kan se. Det betyder att de som tittar från en vinkel inte kan toppa över och se vad du gör!

Nu påverkar den här skärmkvaliteten ganska mycket, eftersom det inte finns någon 99, 9% transparensbetyg här. Du kommer fortfarande att få bra detaljer från din skärm, men det kommer inte att vara nästan lika tydligt.

Supershieldz iPhone XR härdat glasskärm

Supershieldz är ett annat toppmärke när det gäller skärmskydd för iPhone XR. Den har en hårdhetsgrad på 9H, vilket ger dig toppskydd och prestanda. Du kan vara säker på att din iPhone XR kommer att förbli skyddad från alla repor och scuffs som du kan stöta på.

Som en bonus har Supershieldz 2, 5D rundade kanter på detta härdade glasskydd, vilket håller dina fingrar skyddade från de vassa kanterna som vissa skydd tenderar att ha.

Supershieldz gjorde dessa skyddare med en hydrofob och oleofobisk beläggning för att skydda mot svett och minska fingeravtryck på själva skyddet. Detta hjälper dig att hålla klarhet på hela skärmen ovanpå 99, 9% transparensbetyg.

Den här har utmärkt värde för pengarna inuti och ger dig två skydd inuti paketet. Förutom klarhet på hela skärmen behåller du också pekskärmens normala funktion.

En av de vackra sakerna med detta alternativ från Supershieldz är livstidsgarantin - slut eller har en som spricker? Så länge du har din iPhone XR kommer Supershieldz att ge dig ersättningsglas av härdat glas - de är så säkra på deras produkt.

Power Theory iPhone XR Protector

Ett annat glasskärmskydd, Power Theory, håller din iPhone XR skyddad med 9H-härdat skydd. Repor, naglar, bucklor och liknande kommer inte att skada telefonens skärm överhuvudtaget. Härdat glas är ett av de hårdare materialen och håller verkligen telefonens värde intakt.

Det är enkelt att installera med det medföljande justeringsverktyget, så att du får en perfekt applikation nästan varje gång. Det finns även en andra som ingår i paketet om du behöver en ersättning.

Syncwire Protector för iPhone XR

Syncwires skärmskydd för iPhone XR är ett utmärkt sätt att hålla telefonen väl skyddad. Detta skydd är gjord av härdat glas och håller alla repor, snitt och bucklar långt från skärmen. Inte bara det, utan härdat glasskydd har varit känt för att rädda din iPhone-skärm från att krossa efter ett hårt fall.

Naturligtvis måste du hålla klarheten på toppskärmen med din iPhone XR, vilket är anledningen till att Syncwire har utrustat sitt skydd med en 99, 99% transparens.

MaxBoost iPhone XR härdat glasskydd

Kommer nästa på vår nedräkning tittar vi på MaxBoost iPhone XR härdat glasskydd. Den här har en enkel applikation, med en plastram för att placera härdat glasskydd i perfekt läge. När du är klar med ansökningsprocessen får du maximalt skydd mot repor och vardagsknip - trots allt är härdat glas ett av de bästa materialen där ute för att absorbera skador. Som vi nämnde ovan är detta härdat glasskydd självläkande, så med tiden kommer de repor att försvinna även från skyddet, vilket bevarar skärmskyddets livslängd.

Det finns mycket värde i det här paketet, du får tre skyddare - krossa applikationen och du har två andra du kan lita på. De är bra ersättare när originalet också blir gammalt.

Och oroa dig inte - om du hoppas att skärmskyddet inte minskar skärmens tydlighet på iPhone XRs vackra näthinneskärm kommer det inte! Skyddet har en 99, 99% transparensbetyg, så att du inte tappar klarheten alls.

Trianium iPhone XR skärmskydd

Trianium har ett perfekt skärmskydd för iPhone XR. Tillverkad av härdat glas, vet du att det här ska ge dig det mesta skyddet mot vardagskador. Dagligt missbruk som repor och nicks kommer inte att skada din skärm alls - och när det är härdat glas kan du förvänta dig att det kommer att hålla dig fri från oavsiktliga droppar.

När du är redo att dra av det härdade glasskyddet från din telefon och sälja enheten, kommer din iPhone XR att se helt ny ut, åtminstone visningsdelen. Och det är utmärkta nyheter för återförsäljningsvärde när du är redo att uppgradera din iPhone XR!

SPARIN iPhone XR härdat glasskydd

En av höjdpunkterna i denna är att värdet för pengarna är bra i detta paket, vilket ger dig fyra totala skärmskydd med ditt köp. För ett par dollar har du skärmskydd för din iPhone XR!

SPARINs skyddsglas av härdat glas i iPhone XR har en industriledande hårdhetsgrad på 9H, så att du får det maximala skyddet för din skärm. Liksom Trianium behöver du inte oroa dig för att skyddet påverkar skärmens klarhet heller. Dessa har också 99, 9% transparensbetyg så att du inte kommer att förlora något av Retina-skärmens tydlighet med det här skyddet på.

Detta skydd är också relativt smalt och lägger inte för stor tjocklek på din skärm.

XDesign Glass skärmskydd för iPhone XR

XDesigns helt eget glasskärmskydd för iPhone XR-telefonen är ett annat utmärkt val. Du får en 9H härdad glasklassificering, som håller din iPhone XR: s skärm fri från repor, nicks och vardagsskador utan problem. Den här gör det ganska enkelt att applicera skärmskyddet, eftersom det kommer med en ram så att du får en perfekt applikation varje gång!

Med en 99, 99% transparensbetyg behöver du inte oroa dig för att påverka skärmens tydlighet på Super Retina-skärmen.

MagGlass iPhone XR Glass skärmskydd

MagGlass är nästa på vår nedräkning. Liksom många av de andra på vår lista kommer denna fortfarande att erbjuda dig gott om skydd mot repor och skador varje dag - du kan säga adjö till nicks och repor för evigt. Det dagliga livet påverkar inte skärmen på din iPhone XR längre!

Skärmens tydlighet är en prioritering för MagGlass, och så utrustar de sina skyddare med en 99, 9% transparensbetyg. Du kommer inte se nedsatt skärmklarhet alls, så att du kan använda din telefon precis som du brukar!

En av de unika aspekterna här är kant-till-kant-skyddet - som sagt, din iPhone XR: s hela framkropp kommer att skyddas. Den enda nackdelen med detta är att det bara finns ett enda skydd i paketet.

Dom

IPhone XR är kanske lite mindre potent än sina större bröder, iPhone XS och iPhone XS Max, men det har blivit en av de mest sålda iPhone-modellerna på grund av dess överkomliga prispunkt. Och du får fortfarande en underbar och kristallklar display.

Men som varje telefon ute på marknaden idag, kan skärmar inte tycka ta det missbruk som vi genomför dem under vardagen. De samlar så snabbt upp repor, skrubbar och snitt. Och du vet aldrig när den sista oavsiktliga droppen kommer att hända som slutar spricka din iPhone XR: s skärm.

Här har vi visat dig alla de bästa skärmskydd som du kan hämta till iPhone XR-smarttelefonen. Nästan alla dessa är härdat glasskydd, vilket ger dig det bästa skyddet. Någon av dessa kommer att göra ett utmärkt jobb med att hålla din iPhone XR-skärm fri från repor och skrubber; emellertid är härdat glas definitivt för de som söker mer långvarigt skydd och lite krångel. Den vanliga filmen varar inte så länge som härdat glas!

Har du ett favoritskärmskydd för iPhone XR? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig, och ditt förslag kan till och med hamna på vår lista!