11 bästa RPG-spel för offlineaktion för Android år 2020

På Android finns det många sinneslösa och beroendeframkallande spel. Det är inte nödvändigtvis en dålig sak; trots allt är dessa spel bra för att ha lite kul på din lunchpaus eller när du bara har ett par minuter att rensa huvudet. Men om du spelar stort vet du att det finns väldigt lite innehåll till spel som det här.

Som sagt kan du hitta ett bra RPG-spel offline, mycket roligare. Dessa spel har i allmänhet mycket mer innehåll, vanligtvis ett Story Mode som tar dig igenom en rik kampanj.

Så om du vill ta dig in i ett Action RPG-spel för Android, men inte är säker på var du ska vända för en eller ens vad en bra är att ladda ner följer du med oss ​​nedan. Vi har alla de högst rankade action-RPG-spelen för Android där!

The Bard's Tale

Först upp på vår lista är en klassiker: The Bard's Tale. Detta är en nyinspelning av spelet som lanserades för tio år sedan, och nu anses det vara en av de bästa titlarna på Android. Spelet är mycket roligt med uppdrag och karaktärsutveckling tillgängliga, men spelare kommer mestadels att bli förälskade i dialogen - The Bard's Tale är ett roligt RPG, men djupt nere, det är fullt av komedi och udda karaktärer!

Spelet kommer att kosta dig ett par dollar - 2, 99 $ för att vara exakt - men det innebär att din skärm inte kommer att bli plåstrad med annonser och löjliga köp i appen. Det finns fortfarande några köp i appen, men de behövs knappast för att spela spelet.

Doom and Destiny Advanced

RPG-fanatiker kommer att älska vad Doom och Destiny Advanced har att erbjuda. Det är uppföljaren till en annan Doom and Destiny-titel, men just detta spel har upp till 15 timmars helt gratis RPG-innehåll. I den meningen är det ett spel som håller dig upptagen åtminstone ett par dagar här och där.

Utforska fängelsehålor, upptäck skatter, slåss mot ett gäng monster, och du kan till och med delta i ett online-co-op-läge. Så långt som grafik går, tar de en retrostil, så spelet kommer verkligen inte att vara för alla, men retro RPG-fans kommer att älska vad Doom och Destiny Advanced har att erbjuda.

Eternium: Mages and Minions

Nästa gång har vi Eternium: Mages and Minions. Det finns massor av RPG-element till Eternium, men det är främst ett hack-och-slash-spel a la Diablo 3. Det finns historielinjer som du kan gå igenom, samtidigt som du har mycket kul att besegra robotar, skelett, djur, demoner, och utlänningar. När du kämpar och klipper fiender, hittar du en massa loot som du också kan samla in.

Förvisade kungariket

Exiled Kingdoms är en rolig action-RPG som tar en Diablo-esque-stil. I Exiled Kingdoms väljer du en karaktär och fortsätter sedan genom historielinjen, som handlar om att förstöra de monster och inkräktare som uppstod på grund av en katastrof.

Grafiken är anständig - de är verkligen inte detaljerade som spel är idag - men de får en likhet med Diablo 2, vilket ger spelet en nostalgisk känsla. Detta spel är ett av få gratis att spela RPG på marknaden, så folk kommer att älska det ur det perspektivet; Du kan dock köpa hela versionen för att få tillgång till alla tecken samt några ytterligare delar av berättelsen.

Blade bunden

I Blade Bound spelar du som en fängelsejägare. Du kan antingen välja att rädda riket från anarki, få lite plundra eller bli en dusjjägare och slåss mot massor av skelett. Oavsett vilken väg du väljer, kommer du säkert att ha massor av kul i Blade Bound.

Det finns tusentals kombinationer i attacker och trollformler som du kan spela med, hundratals olika monster som du kan slåss mot och massor av byte som du kan klara med. En av de coolaste aspekterna med Blade Bound är den vassa, 3D-grafiken - det är nära konsolkvalitet här.

Age Of Magic

Därefter har vi Age of Magic - den här spelar lite annorlunda, för det är faktiskt en turbaserad RPG. Du kan bilda en egen grupp med upp till fem hjältar och sedan upptäcka var och en av sina berättelser i kampanjläget. När du är klar med de rika och episka berättelserna i kampanjen, när du har tillgång till en Internet-anslutning, kommer du att kunna besegra andra spelare i konkurrerande PvP-strider.

Evoland

Folk kommer absolut att älska vad Evoland har att erbjuda. Spelet tar dig igenom historien om actionäventyrspel. Du börjar i en 2D-värld med en 2D-karaktär och mycket av de gamla stridssystemen från tidigare år. Men när du går framåt börjar du låsa upp saker som en 3D-värld, 3D-karaktärer, uppgraderad grafik och stridssystem, etc.

Det är super unikt och det finns inte en annan RPG som den. Som sagt, historielinjen är ganska kort, men det kan förväntas i ett spel som detta - det snygga med Evoland är att kunna se hur världen omkring dig så dramatiskt förändras när du går igenom spelet.

Arcane Quest Legend

Arcane Quest Legend är full av actionfylld offline-kul. Det är nära besläktat med Diablo, med lite söt hack-och-snedstreck. Spelet är lite mer involverat och återgår till ursprunget till de verkliga hack-and-slash-stilspelen. Det finns ingen automatisk kamp, ​​så dina egna färdigheter kommer att avgöra hur hård du är på slagfältet.

Det finns en historia på plats, men spelet handlar främst om hack-and-slash-action. Det finns dussintals primära uppdrag och sido-uppdrag att underhålla dig själv med, liksom minispel, och ett snyggt karaktärsutvecklingssystem. Det är mycket roligt att spela offline.

Vampire's Fall: Origins RPG

Detta är ett annat offline-rollspel som du kan spela på din lunchpaus eller där det inte finns något internet; emellertid är den här mycket mer historiaorienterad än de andra. Det här är en 2D öppen värld, där du kommer att dyka in i en uppslukande och förtrollande berättelse.

Det finns en flervägs- eller flervalshistoria, där du måste bestämma dig för att rädda din by i deras timmars behov eller att mata din mörka sida och orka kaos bland lokalbefolkningen. Vägen är helt upp till dig.

Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5, byggt av Gameloft, är en action-RPG som är värt att titta på. I denna hack- och slash-fighter kastas du in i en kaosålder. Människor kämpar för sig själva, men för de som är lite mindre ... ärliga, världen är mogen för möjligheter.

Du spelar som legosoldat eller skottjägare och får ett val: kämpar du för guld och plyndring? Eller kämpar du för rättvisa? Denna hacka och slacka RPG kan ta dig ner endera vägen!

Spelet spelas online och offline, så du kan använda det när du inte har internet, samt de tider där du är i en anslutning och kan ta kampen online.

Iron Blade: Medieval Legends

Iron Blade: Medieval Legends är ett annat hack-och-slash-RPG där det finns tillräckligt med åtgärder för att hålla dig upptagen i veckor. Istället för Dungeon Hunter 5 har du dock det klassiska tredjepersonsperspektivet, där du kan uppleva riskerna för strid nära och personliga.

Beläget i medeltida Europa är du fritt att följa olika vägar. Du kan dyka rakt in i hjärtslagande strider, slåss i en fällande strid efter den andra; eller du kan släppa dig igenom en berättelse full av intriger och förråd.

När du har uttråkat i enspelares läge, när du har en anslutning, kan du dyka in i online PvP-strid för att verkligen sätta dina färdigheter på prov!

Dom

Som du kan se finns det många alternativ för RPG-spel offline. Att välja en beror på vilken typ av stil du använder. Är du ett stort fan av hack-and-slash-spel? Då rekommenderar vi att du tittar på Eternium eller Exiled Kingdoms. Letar du efter mer historiedriven progression? Kolla sedan Evoland och The Bard's Tale.