11 bästa ringgreppet för iPhone XS år 2020

En av de mer frustrerande sakerna med smartphones är att det inte finns något enkelt sätt att stötta upp det på ett bord för att titta på media. Inte bara det, men smartphones har blivit extremt hala under åren, särskilt eftersom tillverkare har valt att använda material som glas för att göra deras smartphones ser mer tilltalande.

Tack och lov är ett bra sätt att lösa problemet genom att använda ett ringgrepp - bifoga ett ringgrepp till din iPhone XS, så kan du inte bara öka greppet om smarttelefonen utan använda den för att stå upp på ett bord för att titta på media också.

ProduktvarumärkenamnPris

HumixxHumixx telefonringhållare stativ Universal tunn fingerring Grip 360 ° rotation fingerring stativhållare Kickstand för iPhone X, iPhone 10, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, Samsung Galaxy S8 / S8 + etc.Kolla pris på Amazon

LamicallFingerringstativ, Lamicall mobiltelefonhållare: Universal telefonring Cradle Kickstand Kompatibel med telefon Xs Max XR X 8 7 6 6s Plus 5 5s se, Samsung Galaxy S8 S7 S6, Alla Android Smartphone - SvartKolla pris på Amazon

HaloVaHaloVa Telefonring Hållare, Batman Universal 360 ° Rotation Mobiltelefon Metallstativ Fingergrepp Kickstand, Anti-Drop Fingerhållare för iPhone, iPad, Samsung HTC Nokia Smartphones, Tablet, SvartKolla pris på Amazon

OCYCLONE Mobiltelefon Ringhållare Gilrs / Women, Glitter Cute Bling Diamond 360 ° Rotation Finger Ring Grip Stand för iPhone iPhone Xs Max Xr X 8 7 Plus 6S 6, Samsung Galaxy Note 9 S9 S8 Plus - SvartKolla pris på Amazon

SpigenSpigen Style Ring Mobiltelefongrepp Bilmontering / stativ / hållare för alla telefoner och surfplattor - svartKolla pris på Amazon

Osäker på vilken ringgrepp du ska hämta till din iPhone XS? Följ sedan med oss ​​nedan, eftersom vi visar dig de bästa ringgrepp som du kan köpa på marknaden idag. Här är de bästa tillgängliga alternativen.

Humixx hållare för telefonring

Humixx telefonringhållare står som första upp på vår lista och fungerar som ett universellt ringgrepp som kan anslutas till nästan vilken smartphone som helst. Den har en 360-graders rotation så att du kan använda den i ett så bekvämt läge som möjligt. Och använd den sedan som en kickstand när du vill titta på filmer, TV-program och media utan att behöva hålla telefonen på plats.

Den här är gjord med en härlig silverfärg, men Humixx logotyp visas i ett ganska stort teckensnitt, vilket vi måste erkänna, är irriterande.

Lamicall fingerringstativ

Lamicall Finger Ring Stand kommer som nummer två på vår lista och har många liknande attribut till Humixx Phone Ring Holder Stand. Den här erbjuds emellertid i en elegant och polerad svart färg, vilket gör att din Ring Grip sticker ut.

Det lim som används är extremt hög i kvalitet, så du behöver inte oroa dig för att det av misstag faller av din smartphone. Eftersom du kan flytta detta ringgrepp i den mest bekväma positionen kommer du inte att tröttna på att använda den.

HaloVa Batman Ringgrepp

Vi gillar HaloVA Batman Ring Grip eftersom det är en något unik design och stil som du vanligtvis inte ser i mobiltelefontillbehör. Ringgreppet har 360-graders rotation och förmåga för en 180-graders vikning.

Den har ett 3M-tryckkänsligt lim, så det håller sig fast på din smartphone - i detta fall iPhone XR - väldigt fast. Det är bäst att applicera detta på ett fodral, eftersom du inte vill att limmet lämnar märken på vår iPhone XR när du skalar bort det. Det finns i svart, vitt och rött.

FitFort-ringgrepp

Alla älskar FitFort Ring Grip. Med ett fast lim förblir FitFort Ring Grip säkert på din iPhone XS. Det kan hålla telefonen bra, vilket ger dig ett bra perspektiv för att titta på videor, filmer och mer. En av de coola sakerna med den här är att du tillfälligt kan hoppa av ett lager av ringgreppet och sedan använda den magnetiska sidan för att fästas till en magnetisk telefonhållare under bilturer.

Den här kommer i rosaguld, pistolsvart eller silver.

Amoner mobiltelefon ringhållare

Amoner är ett annat roligt ringgrepp som du kan använda med din iPhone XS. Fäst den på baksidan av telefonen så får du en ny stabilisator för textning, såväl som för att ställa dig i upprätt läge för att titta på filmer, TV-program, videor och mer.

Den här har ett års garanti och finns i flera färger. Den är relativt vanlig och ser inte ut eller glitter som några av alternativen på vår lista.

Sammetkaviar

Om du letar efter något lite mer på den eleganta sidan, leta inte längre än Velvet Caviar. Med massor av olika stilar och strukturer tillgängliga kan du verkligen ha ett ringgrepp och en telefonkombination som är unik för dig.

Med ett industriellt limm kan du säkerställa att detta ringgrepp förblir ordentligt på plats på iPhone XS. Det kommer inte heller att falla från din telefon.

Lenoup Glitter

Lenoup Glitter är ett annat bra val för din iPhone XS. Detta fungerar som de flesta andra ringgrepp på vår lista idag - fäst den på baksidan av din smartphone, så får du mycket av samma funktion som andra grepp. Där den här är unik är designen, där den har en trendig bling-design.

Den har en 360-graders rotation och bör fungera med iPhone XS bara bra, liksom alla andra smarttelefoner. Det finns ett par olika färger så långt som den glitter stilen går.

Cactus Phone Ring Holder

Den här är tillverkad av premium, miljövänligt material. Limmet är robust - det är ett 3M självhäftande klister som gör att ringringen står med utmärkt hållbarhet. Det kan limmas på baksidan av din surfplatta eller smartphone, vilket garanterar enkel installation.

Den här är mestadels en cool design, vilket ger dig en cool kaktuskarikatur på baksidan av din telefon.

Earea mobiltelefon ringhållare

Earea mobiltelefon ringhållare är en annan värd att använda med din iPhone XS. Värdet i det här är att du får fyra i ett paket. Som sagt kan du byta ut dem när man tappar greppet, eller så kan du använda de andra ringarna på andra enheter.

Detta har ett starkt lim och är kompatibelt med de flesta telefoner och fall på marknaden.

OCYClone Ringerhållare för mobiltelefoner

Hittills har vi visat dig några ganska vanliga och enhetliga ringgrepp på marknaden just nu, men om du letar efter något mer glittrande och prickande, leta inte längre än OCYClone mobiltelefon ringhållare.

Den övergripande designen är en vacker och elegant färg med några faux-diamanter placerade överallt. Det ser ganska snyggt ut i svart, men du har färgalternativ som guld, lila, rosa och mer också.

Spigen Style mobiltelefon ringhållare

Om du letar efter grödans kräm i Ringgrepp, leta inte längre än Spigen Style Cell Phone Ring Holder. Den här fästs enkelt till nästan alla smarttelefoner genom ett klibbigt och fast lim. Kom ihåg att din telefon måste vara en plan och slät yta för att detta lim ska klibba fast.

Detta ringgrepp är exceptionellt mångsidigt, eftersom du kan rotera det och svänga det fritt, och du kan till och med ställa in det så att det monteras väl på en bilpanel. Till skillnad från många RIng-grepp på marknaden idag finns det en garanti som täcker den här med Spigen, så om något händer med det, kontakta företaget och de kommer att få reda på vad de ska göra.

Dom

Letar du efter det bästa ringgreppet som pengar kan köpa? Då kan du inte gå fel med vad Spigen har att erbjuda i sin mobiltelefonringare. Men om du vill vara lite mer unik är den robusta Batman-stilen Grip från HaloVA också ett bra val.

ProduktvarumärkenamnPris

HumixxHumixx telefonringhållare stativ Universal tunn fingerring Grip 360 ° rotation fingerring stativhållare Kickstand för iPhone X, iPhone 10, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, Samsung Galaxy S8 / S8 + etc.Kolla pris på Amazon

LamicallFingerringstativ, Lamicall mobiltelefonhållare: Universal telefonring Cradle Kickstand Kompatibel med telefon Xs Max XR X 8 7 6 6s Plus 5 5s se, Samsung Galaxy S8 S7 S6, Alla Android Smartphone - SvartKolla pris på Amazon

HaloVaHaloVa Telefonring Hållare, Batman Universal 360 ° Rotation Mobiltelefon Metallstativ Finger Grip Kickstand, Anti-Drop Fingerhållare för iPhone, iPad, Samsung HTC Nokia Smartphones, Tablet, SvartKolla pris på Amazon

OCYCLONE Mobiltelefon Ringhållare Gilrs / Women, Glitter Cute Bling Diamond 360 ° Rotation Finger Ring Grip Stand för iPhone iPhone Xs Max Xr X 8 7 Plus 6S 6, Samsung Galaxy Note 9 S9 S8 Plus - SvartKolla pris på Amazon

SpigenSpigen Style Ring Mobiltelefongrepp Bilmontering / stativ / hållare för alla telefoner och surfplattor - svartKolla pris på Amazon