11 bästa paketappar för resenärer 2020

Förpackning kan vara en av de mest hektiska uppgifterna som resenärer kan möta innan en resa. Det är viktigt att packa rätt mängd saker och se till att du inte överskrider bagagegränsen beroende på transportmedel du använder. Men vi är alla människor och ibland kan det vara en utmanande uppgift att göra detta. Med detta i åtanke kan en liten uppsving hjälpa. Det är här dedikerade paketappar kommer in i ekvationen. Det finns flera appar i Google Play Store att välja mellan, vilket gör valet ännu mer förvirrande. Därför har vi beslutat att sammanställa en lista över de bästa paketapparna som finns tillgängliga för resenärer idag. Så utan att vänta längre, låt oss titta på vår lista.

11 bästa paketappar för resenärer 2020

Enkelt paket

Detta är en utmärkt app att ha för alla resenärer med tanke på den lätthetsnivå som den ger i ekvationen. Denna app kan hjälpa dig bestämma vad du ska packa beroende på var du reser (resa till sjöss, till gymmet eller andra kriterier). Appen hjälper dig mycket om du packar för mer än en person, särskilt barn. Appens Easy Pack-assistent låter dig skapa listor automatiskt för att spara god tid på din förpackning. Easy Pack kommer också med att göra-att-göra-listor och inköpslistor för att se till att du är förberedd i förväg för din resa.

Appen tar till och med hänsyn till vädret och hjälper dig att bära föremål i enlighet därmed. Den bästa delen? Tja, appen är helt gratis att använda och har inga prenumerationer eller annonser i appen, vilket gör detta till ett av de bästa alternativen att prova om du är försiktig med att spendera pengar på en paketeringsapp. Easy Pack är kompatibelt med enheter som kör Android 5.0 och senare.

PackTeo

PackTeo hjälper dig att skapa snabblistor för saker att bära före din stora resa. Förpackningen för din resa kommer att bestämmas av faktorer som transportläge, vädret på platsen du reser till, de aktiviteter som du kanske är intresserad av (kajakpaddling, snowboard osv), samt hur länge du har resa, bland annat. Detta möjliggör en heltäckande uppfattning om vad du ska bära inför din resa utan att oroa dig för att missa något på listan. Du kan också bestämma vikten som du får bära och undvika pinsamma situationer på flygplatsens bagagebänk.

Användare kan också lägga till sina egna objekt i listan eller ändra objekt på listan i enlighet därmed. Eftersom resor sällan är en soloupplevelse låter PackTeo dig också dela listorna du har skapat med dina vänner och familj på sociala nätverk. PackTeo är gratis att ladda ner men kommer med annonser och köp i appen. Även om nästan alla funktioner här är gratis, så gör du ett köp i appen av med annonserna. PackTeo fungerar med enheter som kör Android 4.1 och senare.

Packlista

Detta är en lite äldre app som du kan se med användargränssnittet. Men appen har ganska mycket samma funktionalitet som alla andra paketappar. Här finns möjligheten att skapa dina egna listor, ändra eller redigera befintliga listor och dela dem med dina kontakter. Det finns en förinstallerad masterlista här också, som kommer med alla nödvändiga saker du behöver ta med för din resa beroende på hur många barn du reser med, var du reser till etc.

Varje artikel du anger i listan kommer också med en mängd, vikt och anteckningsavsnitt för att få en exakt bild av de artiklar du bär på. Om det är för många ändringar du vill göra kommer alternativet för massändring att vara praktiskt här. Denna app har också en premiumversion som tar bort annonser och tar med några andra funktioner till bordet, särskilt när det gäller hantering av listor och molnsupport. Denna app fungerar på enheter med Android 4.0 eller senare.

Resepaketlista

Detta är ännu en enkel men ändå effektiv app som kan hjälpa dig att komma ihåg att bära i stort sett allt du behöver för din resa. Den innehåller i grunden en massiv lista med vardagliga saker som kläder, tandborste, tvål, balsam etc. Naturligtvis kan du också lägga till eller ta bort objekt från listan om du anser att de är onödiga för din resa. Så även om den här appen inte är lika smart som några av de andra apparna som vi pratar om här, kommer den säkert att göra jobbet gjort för de flesta resenärer. Vi hade dock verkligen velat se appen ge förslag på vad jag ska ta med, något som jag tycker är viktigt för varje reseapp.

Men med tanke på den här enkla karaktären hos denna app, och även det faktum att den är gratis tillgänglig i Play Store, kommer vi inte att klaga för mycket. Appen kommer dock med annonser som inte kan tas bort. Resepaketlistan fungerar med smartphones och surfplattor som kör Android 4.0 och senare. Appen har inte uppdaterats på ett tag, så förvänta dig inte att se några nya funktioner som läggs till övertid.

Min bagage checklista

Detta är inte din konventionella checklista eftersom det kommer med några fler funktioner ombord. Det viktigaste av allt är att det låter dig lägga till priser för varje objekt du har köpt för din resa, vilket i slutändan hjälper dig att bestämma kostnaden för din resa. Dessutom kan du skapa flera listor och kategorisera dem efter datum så att det överensstämmer med resedagen. Appen kommer att erbjuda förslag så snart du börjar skriva in ett objekt. Som du kan förvänta dig är att ta bort eller lägga till ett objekt lika enkelt som det blir.

Utvecklarna erbjuder också en widget för appen, så att du kan hålla ett öga på din lista från din hemskärm. Populära valutor stöds, inklusive Euro och USD. Detta är inte en konventionell förpackningsapp, men kan ändå vara till hjälp för att uppskatta kostnader. Det är en gratis nedladdning i Play Store men kommer med annonser och köp i appen. Denna app har funnits länge, vilket innebär att den är kompatibel med nästan alla Android-smarttelefoner där ute.

Reselista

Det här är en praktisk app som låter dig komma ihåg allt du behöver ha för din väldigt viktiga resa. Det är en sortlista med en mängd förinställda värden som hjälper dig att komma igång. Dessutom kan du lägga till objekt som inte finns i artikeldatabasen, vilket ger dig tillräckligt med flexibilitet när det gäller vad du packar. När du har skapat listan är det extremt lätt att slå upp hur många objekt du har kvar för att hjälpa dig att påskynda de viktigaste sakerna på listan.

När det gäller funktionalitet är det ganska grundläggande och har inte för många funktioner ombord. Men så enkelt som det är att reselista fortfarande gör jobbet gjort. Appen är gratis att ladda ner i Google Play Store och kommer med annonser. Det finns dock inga köp i appen. Appen fungerar med alla enheter som kör Android 4.0 och senare. En av de senaste appuppdateringarna introducerade en ny UI-färg, som verkligen ger den ett bättre utseende.

PackKing

Som namnet antyder kommer detta att vara kungen för paketappar. Det har funktioner som att välja vilken typ av resor du reser (luft, väg osv) och även fastställa väderförhållandena som hjälper dig att packa i enlighet därmed. Varje reseprofil kan sammanställas med mått som destination, varaktighet, aktiviteter, transport och tvättfrekvens. Det ser också till att du bär alla föremål som krävs för att hålla dig vid god hälsa.

Appen är också användbar om du har flera resor som kommer upp, vilket gör att du kan planera separat för en annan resa utan att spendera för mycket tid. Företaget erbjuder appen gratis, men det finns annonser och köp i appen. Köpet i appen låser upp funktioner som obegränsade packningslistor, återställer och kopierar befintliga listor, och naturligtvis ser du inte heller annonser. Appen fungerar med alla smarttelefoner eller surfplattor som kör Android 4.4 eller högre.

PackPoint

Detta är ännu en omfattande förpackningsapp som hjälper dig att avgöra vad du ska bära beroende på flera faktorer inklusive reselängd, väder, samt alla aktiviteter du kanske har planerat. Detta kan vara oerhört användbart för långa familjeturer som vanligtvis innebär mycket packning. I sådana situationer är det ganska lätt att glömma en sak eller två. PackPoint, som flera andra appar som nämns på denna lista, syftar till att ändra det.

När din lista är organiserad och redo kommer appen automatiskt att spara den. Du kan också skicka listan till dina vänner eller nära och kära via appar för sociala medier. Det bästa är att den här appen även kan tillgodose affärsresenärer, vilket gör det praktiskt för alla slags resor. Detta är utan tvekan en av de mest populära paketapparna där ute och har till och med en iOS-app.

Android-versionen är gratis att ladda ner och kommer med köp i appen. Det finns dock inga annonser. PackPoint fungerar med enheter som kör Android 4.4 och senare. Appen är också vinnaren av Google Play Editors Choice Award, så du bör definitivt prova.

Förpackningslista - Reselista

Detta lägger till den ständigt växande listan över smarta resepaketappar som passar varje användares personliga preferenser. Liksom andra appar låter denna app dig bestämma vad du ska packa baserat på var du reser till, årstiden, samt de aktiviteter du planerar att genomföra. Den har en fantastisk design, och varje funktion är lättillgänglig. Du får också förinställda förpackningslistor för varje kategori som hjälper dig att göra granulära justeringar av din förpackning.

Du kan till och med kontrollera din tidigare resehistorik efter att du har använt den här appen ett tag för att hjälpa dig avgöra vad du har packat tidigare. Det är inte en alltför komplicerad app, men ganska smart hjälper dig att packa för varje resa. Det bästa är att den här appen är helt gratis att ladda ner och saknar inköp i appen. Det finns inga annonser heller. Det fungerar med telefoner med Android 4.3 och senare.

Packtor

Det här är en något okonventionell packning-app, eftersom den tar in den sociala aspekten i ekvationen, så att du kan få packtips från andra resenärer. Du kan välja att göra dina förpackningslistor offentliga, så att resten av användarna på Packtor kan söka inspiration från din förpackningsstamtavla. Det hjälper dig också att packa för campingresor, vilket är något som de flesta appar inte kan göra. Användare rekommenderas att logga in i Packtor för att få synkronisering mellan enheter.

Att skapa din egen lista är ganska enkelt och det hjälper dig även att anpassa den genom att fastställa vädret i regionen du reser till. Om det är en mindre ändring du vill göra utan att förlora framstegen på den ursprungliga listan kan du enkelt skapa en duplikatlista med några kranar. När du är klar med din lista kan du välja att dela den med vänner eller familj via appen. Appen är gratis att ladda ner, men kommer med annonser och köp i appen. Appen fungerar med enheter som kör Android 4.1 och senare. Se till att kolla in det.

Förpackningslista

Det här är kanske den mest grundläggande checklistan man kan hitta, eftersom den inte har några pråliga funktioner att prata om. Det är en standardlista som tar app som ger dig exakt vad du vill ha. Men data måste matas in manuellt, så du får inte förbyggda listor med saker att bära beroende på var du reser till. Men om du vet vad du ska bära kan du alltid lägga till mer innehåll i din lista för att komma ihåg det innan resan.

Användare kan kategorisera listan baserat på artikelns art, till exempel elektronik, toalettartiklar etc. Du kan också sortera listan enligt din bekvämlighet. Det viktigaste är att denna app är gratis och har inga annonser eller köp i appen. Den använder Googles materialdesigngränssnitt, så var inte förvånad om det fungerar som en lager-Google-app. Det är en relativt ny app på marknaden, så det är mycket troligt att du inte har stött på en enkel förpackningslista-app som denna.