11 bästa förbetalda SIM-kort för Europa år 2020

Det är den tiden på året när vi alla gillar att resa och utforska Europas underverk. Men om du reser från USA finns det några saker du måste tänka på. Först och främst, att resa till Europa betyder att du behöver ett ordentligt förbetalt SIM-kort för Europa som fungerar överallt. För att det inte går att vara billigt att få internationell roaming genom en amerikansk transportör. Med detta i åtanke är det vettigt att investera några dollar i förväg för att undvika överskott och andra kostnader som transportören kan ta ut dig.

ProduktvarumärkenamnPris

OrangeOrange Holiday Europe Förbetalda SIM-kortKontrollera pris

TreTre förbetalda SIM-kort EuropaKontrollera pris

GlocalMeGlocalMe G3 4G LTE Mobile Hotspot, världsomspännande höghastighets WiFi HotspotKolla pris på Amazon

MobalEurope Plus SIM av Mobal. 1 GB snabb 4G-data ingårKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dessutom finns det ett gäng andra överväganden att tänka på också. Speciellt dataanvändning, som kommer att vara tung när du är i reseläge, är något att tänka på. Så med hänsyn till dessa saker är det fullständigt vettigt att få ett SIM-kort som är skräddarsytt för din användning så att du helt enkelt kan byta ut det SIM-kort du har och använda alla de data och internet du vill ha.

Den extra fördelen med att få ett SIM i förväg är att du väljer varaktighet samt mängden data, minuter och texter du behöver under hela resan. Så det är klart nu att det är vettigt i världen att få ett förbetalt SIM-kort om du reser till Europa. Men vilken får du? Här är sju alternativ.

11 bästa förbetalda SIM-kort för Europa år 2020

Orange

Orange UK är det bästa valet på denna lista av många skäl. Först och främst erbjuder nätverket en omfattande täckning i de flesta länder i Europa och är perfekt för en två veckors semester till var som helst i Europa. Känt som Orange Holiday Europe kommer detta paket att sätta dig tillbaka med $ 49, 90. I gengäld får du fördelar som 1 000 texter över hela världen, 2 timmars samtal över hela världen och 10 GB data (med tethering aktiverat). Företaget listar 30 länder i EU där SIM-kortet kommer att fungera, så du bör vara väl täckt oavsett var du reser på kontinenten.

Men som vi nämnde ovan gäller detta bara i två veckor. Så om du åker på längre resor till kontinenten, är du bättre på att överväga andra alternativ. Du kan också välja att fylla på eller förlänga paketets giltighet (2 veckor) genom att betala 21, 70 euro som återställer din kvot på 10 GB data, 2 000 globala texter respektive 2 000 globala minuter.

En av de främsta orsakerna till att tänka på Orange, särskilt om du reser till Europa är på grund av dess långtgående anslutning på hela kontinenten. Att hitta nätverk på vissa isolerade platser kan vara ett problem, som är fallet med alla transportörer i regionen, men av alla transportörer som för närvarande fungerar i Europa är Orange kanske det bästa där ute. Se till att kolla in det.

OneSimCard

Detta SIM-kort är designat för dem som reser världen ofta, vilket i sin tur gör det lämpligt för resenärer i Europa. Det erbjuder mobil täckning i cirka 200 länder i världen, vilket vi antar fungerar genom att dela regionala nätverk i varje land. OneSimCard kan emellertid endast erbjuda mobildata i endast 160 länder, vilket fortfarande är ganska bra. SIM-kortet har alternativet ett europeiskt nummer och ett amerikanskt nummer, så du kan välja det du föredrar. Medan data inte är gratis, kommer SIM-kortet som kreditvärde på $ 10 som standard.

Det bästa med detta SIM-kort är att du kan få gratis internationella inkommande samtal praktiskt taget överallt i världen. Detsamma gäller även för textmeddelanden, medan ett utgående textmeddelande kostar dig $ 0, 10 vardera. Du kan få 5 GB internationell roamingdata för bara $ 29, 95 eller så kan du behöva äta i dina $ 10 krediter med data prissatta till $ 0, 01 per MB. Röstsamtal ger dig tillbaka med $ 0, 01 per minut, vilket är ganska otroligt jämfört med vanliga internationella samtalskurser.

Även om priserna verkar branta i jämförelse med de genomsnittliga datapriserna, måste du inse att mobildata är oerhört dyra när du är på roaming. SIM-kortet kan köpas på Amazon för ungefär 40 dollar just nu, även om vi inte är säker på när priserna kommer att stöta igen.

Om du söker en problemfri reseupplevelse, särskilt när det gäller användning av mobildata, är det vettigt att få ett SIM-kort som det här du kan använda på din fritid utan att oroa dig för dess giltighet eller utgångsdatum.

TRE UK

Three UK är en annan populär transportör baserad i Storbritannien och har täckning i hela Europa. Det betyder att du praktiskt kan resa världen med just detta SIM-kort. Detta förbetalda alternativ, känt som Prepaid Europe, erbjuder flera förmåner för Euro-resenärer. Det kräver inte en längre aktiveringsprocess, så du är bra att gå så snart du har SIM-kortet i din 3G / 4G-handenhet.

Det kommer med 3 000 texter och 3 000 minuter att ringa med, även om det bara är giltigt om du ringer till ett nummer inom Europa (inklusive Storbritannien) och från Europa. Roaming är gratis över hela världen, även om vi föreslår att du kontaktar Three UK för det finstilta på det här. Transportören nämner att det här SIM-kortet är idealiskt för att använda direkt på en telefon snarare än som en hotspot, även om det kan finnas enhetsspecifika lösningar för att motverka detta.

Du får 12 GB 3G / 4G-data som du kan använda med SIM-kortet giltigt under en period på 30 dagar när den aktiverats på en enhet. Så om du gör en lång resa till Europa kan du överväga att få något med högre giltighet. Du kan få just detta SIM-kort för under $ 25 på Amazon från och med detta skrivande. Kundrecensioner tyder på att det här är ett fantastiskt SIM-kort och det är ganska lätt att aktivera som vi nämnde ovan. Med hänsyn till detta rekommenderar vi starkt att du testar Three UK för dina resor till Europa.

Mobal Europe Plus

Mobal är kanske inte en av de mest populära mobiloperatörerna där ute, men priserna de erbjuder är verkligen svåra att slå. Det som fungerar för Mobal är det faktum att det låter dig hålla kontakten med dina nära och kära i USA eller Kanada till billiga priser utan att ta dig tunga roamingavgifter på dig själv. Förutom att erbjuda 1 GB data med SIM-kortet erbjuder transportören också obegränsade inkommande samtal och textmeddelanden. Medan det kostnadsfria datatillskottet är attraktivt måste kunderna skicka ut $ 10 för varje GB data efter att locket har nåtts.

Det här är ett SIM-kort i flera storlekar, vilket innebär att du kan använda det med valfri telefon oavsett SIM-krav. Eftersom det är okänt att hitta mobiltäckning i avlägsna hörn av världen, kan du ha några problem med nätverksanslutningen om du inte är i en folksam stad. Men förutom detta är detta ett bra SIM att få särskilt om du gillar att hålla kontakten med dina nära och kära hemma och inte behöver för mycket data att använda under din resa.

SIM-kortet är emellertid bara giltigt i en månad, så du måste fylla på innan den första månadens utgång. Amazon listar denna produkt för ungefär $ 59 från och med nu.

GlocalMe G3

GlocalMe är ett välkänt varumärke i hela Europa, främst för sina mobila hotspot-enheter. Detta är en praktisk enhet att äga om du inte vill använda ett annat SIM-kort på din personliga smartphone. Detta kan acceptera nästan alla SIM-kort som finns och ge dig information till lokala priser. Detta är en utmärkt lösning med tanke på att du kommer att spara mycket i fråga om roaming och att du helt enkelt måste fylla på dina data då och då för att komma åt dem på din telefon med Wi-Fi. Den har också en skärm ombord, så det är lätt att logga in på ditt konto, kontrollera din dator och även fylla på om du behöver. Företaget erbjuder billiga datapaket som ibland går så lågt som $ 1, 5 per dag, känd som Daypass. Detta är fördelaktigt om du ska vara ute och varje dag ladda upp mycket innehåll på sociala medier.

GlocalMe använder förbättrade säkerhetsprotokoll för att hålla ditt Wi-Fi-nätverk säkert. Enheten låter dig kontrollera anslutningarna för närvarande på din enhet och också göra justeringar i enlighet därmed. Det kan också användas som en dual-SIM mobil hotspot vid behov, vilket gör detta till ett spännande förslag för alla resenärer. Så inte bara kan du köpa information om billigt, utan du kan också välja att gå med din egen transportör om det behövs.

Min favoritfunktion är dock det faktum att det kommer med ett 5350 mAh-batteri, vilket innebär att det också kan användas för att ladda dina befintliga enheter. När G3 hålls igång hela dagen kan G3 hålla dig i upp till 15 timmar, vilket är ganska anständigt. Med detta i åtanke rekommenderas att det är anslutet så långt det är möjligt för att förlänga batteriets användning. Du får nedladdningshastigheter på 150 Mbps och uppladdningshastigheter på 50 Mbps respektive med G3. Oavsett om du vandrar eller bara besöker en utländsk stad kommer GlocalMe G3 definitivt att vara praktiskt. Du kan få detta för under $ 170 på Amazon.

EE

EE är ännu en transportör från Storbritannien som erbjuder utmärkt datatäckning över hela kontinenten. Till skillnad från andra leverantörer av SIM-kort är detta emellertid endast ett SIM-kort, vilket innebär att du endast kan använda detta på en telefon för dataanvändning. Detta gör det idealiskt för användning i en mobil hotspot-liknande enhet istället för en fristående telefon. Företaget ger totalt 6 GB data att använda, med en giltighet på 90 dagar, vilket är cirka tre månader att ge eller ta.

Företaget nämner inte en kompatibilitetslista för just detta SIM-kort eftersom det fungerar praktiskt taget överallt i Europa. Hur transportören gör detta är genom att para ihop med lokala transportörer i varje europeiskt land för att dela sina datanät. Dessutom är SIM-kortet ganska enkelt att använda eftersom du helt enkelt måste ansluta det till din enhet och göra ditt liv. Det krävs ingen detaljerad aktivering, vilket är bekvämt om du har bestämt dig för att ordna i sista minuten. EE erbjuder detta SIM-kort för under $ 30 för tillfället, även om priset kan skjuta upp ganska snabbt.

Cellhire

Det här är ett av mina favorittyper av SIM-kort eftersom det absolut inte är krångel om aktivering eller data-top ups. Det beror på att detta är den typ av SIM-kort som du använder och kastar. Om du är orolig för säkerhetsproblem, kan du inte ringa eller ta emot telefonsamtal för just detta erbjudande och det används enbart för data. Du kan inte lägga till data när du har uttömt din begränsade, så du måste helt enkelt få en ny. Med detta i åtanke är det vettigt att få flera av dessa så att du kan lägga till data på din hotspot-enhet som du vill.

Detta är ett 3-i-1 SIM vilket innebär att du kan använda det som ett mikro-, standard- eller nano-SIM, vilket gör det kompatibelt med även de traditionella SIM-portarna där ute. Det fungerar i alla de 30 länderna i Europa, så du bör inte ha några problem när det gäller kompatibilitet. Fördelarna med ett SIM-kort som detta är att det inte finns några överskott eller avgifter om du tar ut data, du måste helt enkelt byta ut SIM-kortet med ett nytt. Kunder som köper Cellhire SIM-kort har inget annat än goda saker att säga om det. Som alla andra roaming-SIM-kort fungerar det genom att para ihop med nätoperatörer i regionen du reser till. Du kan för närvarande få det på Amazon för cirka 25 dollar, medan priserna kan variera beroende på när du köper det.

Giffgaff

Giffgaff är ett ganska liknande erbjudande som Cellhire och samarbetar med operatörer i Storbritannien för att ge dig internationell roaming, särskilt inom alla europeiska länder. Detta speciella erbjudande har dock begränsad giltighet, dvs. 12 dagar. Men på uppåtsidan får du tillgång till obegränsad information som är begränsad till cirka 20 GB, så du är bra att gå under en period på 12 dagar. Det finns ingen detaljerad aktiveringsprocess involverad här och din plan börjar så snart du sätter in SIM-kortet på din enhet.

Som är fallet med alla tredjeparts-SIM-leverantörer förväntas du få anständiga datahastigheter under din resa. Med detta i åtanke är Giffgaff definitivt ett tilltalande val för kunder som vill spara stora pengar på datakostnader och roaming utomlands.

Det är emellertid viktigt att komma ihåg att det här bara är ett dataanbjudande utan anrop eller sms-förmåga, så dess funktionalitet är något begränsad jämfört med ett fullblåst SIM-kort. Även om det teoretiskt bör fungera på alla enheter, nämns det på listningssidan att detta inte stöder mobilmodeller av iPads. Med tanke på det specifika SIM-kortets natur är det definitivt vettigt att använda det på en bärbar hotspot-enhet.

Keepgo

Detta är ett SIM-kort som är utformat för frekventa resenärer. Med livstidsgiltighet kan detta SIM-kort fyllas på när du vill när du vill resa till Europa. Det inkluderar också flera andra länder och världsdelar, vilket gör den idealisk för användning praktiskt taget överallt i världen. Företaget tillhandahåller 1 GB gratis data med produkten som kommer att gälla under ett år. Vid förnyelse av data varje år skjuts giltigheten till ytterligare ett år. Så termen "livstid" har vissa varningar här.

När det gäller detaljhandelsförpackningar levereras Keepgo SIM med instruktioner såväl som ett praktiskt SIM-ejektorverktyg som bör fungera med de flesta moderna smartphones. Som du förmodligen har gissat vid denna tidpunkt är detta bara ett SIM-kort för data så att det inte kan acceptera eller ringa samtal eller skicka texter. Du kan dock para detta med Google Voice eller någon VoIP-tjänst som WhatsApp, Skype, Telegram, Line etc för att ringa samtal över internet till människor från hela världen utan att behöva ändra ditt nummer. Uppgifter om data kan dock vara ganska dyra, liksom med alla erbjudanden verkligen. Amazon erbjuder för närvarande denna produkt för under $ 50, men vi är inte säkra på hur länge denna prissättning kommer att hålla fast.

Vodafone Storbritannien

Detta är ett mycket intressant val att vara ärlig, särskilt om du också vill att ett nummer ska ringa och skicka texter på konventionellt sätt. Vodafone är en av de mest populära transportörerna i Europa och det är bara rättvist att välja det bästa när du är på dina resor. Detta specifika SIM-kort har som standard en kredit på 10 £ som kan användas i upp till sex månader. Det bästa är att du använder alla funktioner praktiskt taget gratis så länge du spenderar 1 £ per dag. Med detta får du obegränsat samtal, sms och 500 MB data per dag.

Annonspriser är annars relativt billiga priser till 1 pence per minut om du ringer till USA. Du kan emellertid kringgå detta genom att ringa via VoIP, vilket kommer att kosta betydligt billigare, i kombination med gratis Wi-Fi. Den kostnadsfria informationen du får kan också användas som Wi-Fi-hotspot, så du har praktiskt taget inga begränsningar när det gäller dataanvändning. Förbrukningsgränsen på 1 £ per dag innebär att du får cirka 5 GB data med de 10 £ som levereras till dig. Detta SIM-kort sätter dig tillbaka med cirka $ 25 på Amazon just nu, även om priserna på webbplatsen fortsätter att variera.

SIMOptions

Det här är inte särskilt en bärare, men en som hjälper dig att hitta det bästa SIM-kortet för dina resor. Det finns två alternativ du kan välja från här, båda förbetalda erbjudanden som ger dig 5 GB respektive 12 GB data, vilket är ganska anständigt med tanke på priset de erbjuds för. Dessa SIM-kort har en giltighet på 30 dagar, och det verkar vara utformat på det sättet utan att nämna några toppuppgifter på webbplatsen. Men du får 3000 minuter att ringa och 3000 texter med dessa planer, med den enda skillnaden är datatilldelningen och, naturligtvis, priserna.

Det säger sig självt att detta SIM-kort stöder praktiskt taget alla länder i Europa, så oavsett var du reser på kontinenten bör du vara väl täckt med data, samtal och texter. Kom dock ihåg att samtalet endast är giltigt inom Europa, så du kommer förmodligen inte att kunna ringa till USA om inte annat anges i det finstilta.

Håll dock inte SIM-kortet för länge, eftersom det kan sluta fungera om det inte har aktiverats på sex månader. Det slutar automatiskt fungera efter 30 dagar sedan det första samtalet, text- eller internetanslutningen. Du kan få SIM-kort praktiskt taget överallt i världen med internationell frakt också tillgänglig. Så idealiskt kan du skicka detta till ett nytt land där du kommer fram under din resa och samlar det där. Aktivering är sömlös eftersom det är plug-and-play, vilket innebär att du lägger den i telefonen och sätter igång saker.

Dessa SIM-kort prissätts till $ 29, 90 respektive $ 39, 90 för 5 respektive 12 GB data, och det säger sig självt att det senare alternativet är bäst lämpat för användare av tunga data. Kom ihåg att det inte finns något alternativ för datauppfyllning här.

Pro tips

  • Om du kommer att stanna i Europa i mer än en månad är det helt meningsfullt att använda bärbara hotspot-enheter som är dedikerade för att ge dig tillgång till höghastighetsdata i ett nytt land.
  • Var noga med att använda VoIP-samtal när det är möjligt för att undvika avskalning av samtalskostnader. Inte alla transportörer stöder gratis samtal till USA eller Kanada från Europa.
  • Endast data SIM-kort är förmodligen bäst för korta resor eftersom de täcker stort sett alla baser.
  • Välj det billigaste erbjudandet för att testa nätverkets genomförbarhet medan du är i Europa.
ProduktvarumärkenamnPris

OrangeOrange Holiday Europe Förbetalda SIM-kortKontrollera pris

TreTre förbetalda SIM-kort EuropaKontrollera pris

GlocalMeGlocalMe G3 4G LTE Mobile Hotspot, världsomspännande höghastighets WiFi HotspotKolla pris på Amazon

MobalEurope Plus SIM av Mobal. 1 GB snabb 4G-data ingårKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.