11 bästa Android-bilstereos 2020

Om din bil har en gammal, grundläggande stereo installerad, kanske du vill uppgradera med en Android-bilstereo. Grundläggande stereon låter dig vanligtvis bara spela MP3-musik eller få tillgång till FM- och AM-stationer. Android-bilstereon å andra sidan tillåter dig att titta på filmer, acceptera samtal och textmeddelanden, få åtkomst till dina sociala mediekonton och navigations-app, och mer, vilket gör dem till en värdig uppgradering för smidigare och roligare resor.

ProduktvarumärkenamnPris

PUMPAPUMPKIN Android 8, 0 Bilstereo Radio Double Din 4GB + 32GB med navigeringKolla pris på Amazon

ATOTOATOTO A6 Double Din Android Car Navigation Stereo with Dual BluetoothKolla pris på Amazon

PylePremium 6.5 \ "dubbel-DIN Android-bilstereo-mottagare med Bluetooth- och GPS-navigeringKolla pris på Amazon

SonySony XAV-AX100 6, 4 "Bilspel / Android Auto Media-mottagare med BluetoothKolla pris på Amazon

PIONJÄRPioneer AVH-X4800BS 7 "motoriserad DVD-mottagareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det finns många Android-bilstereon på marknaden. Priserna är ganska konkurrenskraftiga. När du väljer beror det allt på hur du planerar att använda dem baserat på deras prestanda och tillagda funktioner.

Android-bilstereos Viktiga funktioner

De flesta Android-bilstereon är pekskärm och tillåter Bluetooth-anslutning. Men vissa modeller har chunky förbättringar andra inte har, vilket ökar deras fördel bland de andra märkena. Så hur hittar du den bästa för din bil? Här är några faktorer du behöver titta på:

  • Skärmstorlek - Du bör åtminstone få en Android-bilstereo som är 6 till 7 tum bred. Detta gör att du tydligt kan se skärmen även när du kör, så att den inte avbryter dig eller orsakar en olycka genom att titta på den längre. De flesta bilradioinsatser startar en 6-tum, så du vill definitivt inte ha något mindre än det.
  • Rattknappsupport - nyare bilmodeller har knappar på rattet, så din valda stereo borde stödja den här funktionen.
  • Trådlös anslutning - Bortsett från USB-anslutningen kan anslutning till din stereo via Bluetooth-parning eller WIFI-anslutning vara mycket fördelaktigt och bekvämt eftersom det minimerar antalet sladdar på din instrumentbräda.
  • Enkel att använda gränssnitt - För att minimera förstörelser, hitta en enhet som har intuitiva kontroller, en enkel tryckknapp och lättlästa teckensnitt. Detta kommer att säkerställa att du inte kommer att spendera mycket tid på att kontrollera din skärm, vilket kan leda till olyckor. Du bör också kontrollera dess kapacitiva beröring som gör att multitouch-gester hjälper dig att zooma in och ut på skärmen.
  • Färg - Även om det inte är så viktigt kan det vara ett bra alternativ att ha kontrollen att ändra färgen på skärmen så att den matchar din inredning.
  • Pris - Naturligtvis är kända märken lite dyrare men du garanteras med bättre funktioner och robusta material. Om du har budgeten, gå till de dyra så att du får dina pengar värda. Men vår lista över de bästa Android-bilstereon har noggrant sammanställts så att de mycket billigare är en bra matchning till de mest populära modellerna.

Våra val för de bästa Android-bilstereos

Nu när du har lärt dig vikten av att ha en bilstereo, såväl som några funktioner du behöver titta på, kolla in de bästa modellerna du måste köpa idag!

Binize Android 9.1 Radio

Android-baserade radioapparater har fått en allvarlig uppgradering under de senaste månaderna - Android 9 Pie lanseras för telefoner och surfplattor, men det finns också tillgängligt i många radioinställningar nu. Binize Radio är en av dessa radioapparater med Android 9 Pie. Och med avancerad hårdvara packad inuti, tillsammans med massor av minne, kommer radion att förbli extremt lyhörd, och appar bör fortsätta fungera smidigt.

Du får en ganska stor 7-tums kapacitiv pekskärm. Den har en upplösning på 1024 x 600 pixlar, vilket är gott om pixeldetaljer för en underbar visuell upplevelse. En av de unika funktionerna i Binize är att den levereras med en WiFi-modul. Så om du registrerade ditt fordon på någon slags trådlös plan kan du ansluta din radio till den och göra allt ditt strömning genom det.

Dasaita 10, 2-tums radio

7 tum för liten? Du kanske letar efter lite större skärm. I så fall kör Dasaitas pekskärm Android-bilstereon inte bara det senaste operativsystemet Android 9 Pie, utan har också en stor 10, 2-tums skärm. Med en stor display så kan du göra nästan vad som helst på denna bilstereo ganska enkelt - navigera dig igenom appar, ändra din musik, svara på texter och mer.

Vi tror att den mest praktiska delen av den 10, 2-tums skärmen kommer i form av navigering - med en större skärm får du en enklare bild av kartan och vart du ska.

När det gäller hårdvara tittar du på 4 GB RAM, en Rock Chip PX6 64-bitars processor och 64 GB intern lagring för bara den smidigaste upplevelsen. Med 64 GB utrymme på den här radion kan du faktiskt ladda dina egna spellistor på det här om du vill avstå från Bluetooth eller trådbunden streaming.

PUMPKIN Android 8.0 Stereo Radio

Denna kraftfulla bilstereo från Pumpkin har en 8, 0 pekskärm som är tillräckligt stor för att du ska kunna se dina appar bra utan några potentiella distraktioner. Den har ett 4-gig RAM och en Octa-core CPU som gör navigering snabb - du kommer inte att uppleva förseningar när du går från en applikation till en annan. 32 GB-ROM: n ger dig kapacitet att ladda ner flera applikationer på din enhet som du kan använda för att hålla dig uppe när du sitter fast i tung trafik.

Du kan till och med utöka dess minne för upp till 128 GB så att du kan lagra bilder och videor (stödjer upp till 1080) som dina passagerare kommer att njuta av när du reser. Anslut till en hotspot genom sin 1, 5 m långa WIFI-antenn som ger bättre signalmottagning. Eftersom det är Android kan du dessutom komma åt Play Store och ladda ner dina favorit-GPS- eller navigationsapplikationer så att du inte går vilse eller hjälper dig hitta den bästa vägen.

Besvara telefonsamtal via den inbyggda mikrofonen. Kom ihåg att användning av mobiltelefoner under körning är ansvarig för många trafikolyckor. Tyvärr finns det några viktiga samtal som du inte bör missa, så att du inte blir distraherad och att hålla händerna på ratten är en enhet som har en handsfree-funktion ett måste.

Den har också en högkvalitativ radio-IC som ger tydligare AM-, FM- och RDS-mottagning. Slutligen stöder den motståndsbaserad ratt för analog signalingång som hjälper dig att ändra spåret och öka eller minska volymen.

ATOTO A6 Double Din Android Car Navigation Stereo

Denna bilstereo använder Android 6.0 Marshmallow som stöder Android Pay, så om du planerar att köpa en betald applikation från Play Store kan du säkert betala den via din lagrade betalningsmetod. Detta garanterar snabbare och enklare nedladdningar på din bilstereo även när du är på väg. Marshmallowen är också full av enorma förbättringar, såsom möjligheten att lagra dina appar på ditt SD-kort, tydligare behörighetssystem och mer.

Atotos Android-bilstereo möjliggör också Bluetooth-anslutning, inte bara för handsfree-strömning utan också överföra data från en specifik enhet till en annan, få tillgång till internet via tethering, skicka och ta emot filer och ansluta till en gamepad.

Detta en av de bästa Android-bilstereon har en inbyggd GPS (Google Maps). Observera att du måste ladda ner den lokala navigeringen från appen så att du inte behöver ansluta till din telefon när du använder din navigering.

Du kan också ansluta ditt dashcam till din bilnavigeringsstereo - så att du tydligt kan se videon från mini dashcam-skärmen, särskilt om du kör bakåt. Du kan också granska de inspelade videorna genom det.

Om du nu använder en nyare bilmodell som har en styrfunktion på rattnyckeln, kan du använda dessa knappar för att justera volymen eller svara på samtal på din stereo, vilket minimerar distraktioner. Slutligen kan minnet utvidgas för upp till 256 GB så att du kan ladda ner så många applikationer och filmer för att hålla dina passagerare underhållna under långa enheter.

EINCAR Android 7.1 Bilstereo

Denna bilstereo från Eincar använder Android 7.1 Nougat som är känd för att ha en delad skärmförmåga. Därför kan du öppna din navigering under första halvåret och en film på den andra, vilket gör den till en av de bästa Android-bilstereos på marknaden. Det fungerar snabbare med sin 2 GB RAM, Octa-core CPU-processor och en 32 GB ROM som låter dig ladda ner ytterligare appar som du behöver när du reser.

Åtkomstkontroller är ganska enkla. Det finns knappar på vänster sida av skärmen som gör att du kan justera volymen och öppna din GPS direkt. Du kan också styra den här 7-tums bilstereon med hjälp av rattknapparna, därför kommer du inte att bli distraherad om du vill ändra musiken eller byta till en applikation.

Eincar Android-bilstereon har en inbyggd GPS-navigering som du kan kontrollera om du är online eller offline (se bara till att ladda ner områdets karta så att du kan använda den även utan internetuppkoppling), Bluetooth och mikrofon för handsfree samtal, och bakåt och främre kamera. Den har också anständigt ljud så att du kan lyssna på din favoritlåt eller titta på en film medan du är på väg.

Om du äger en Android-telefon kan du ansluta din mobil till din bilstereo med ett USB-kontakt så att du kan spegla skärmen. Du kan också använda din iPhone AirPlay. Dessutom kan du också ansluta via WIFI eller via ditt lokala SIM-kort internetanslutning.

Ljusstyrka och färg är båda justerbara så att du kan matcha den med bilens interiör - definitivt ett fantastiskt alternativ som andra modeller inte erbjuder.

SARCCH uppgraderad 7-tums pekskärm Android bilstereo

Sarcch android bilstereo stöder också den senaste Android Nougat. Med sin kraftfulla Quadcore T3 K2001M är du garanterad att du inte kommer att uppleva en fördröjning när du använder den på vägen. Den använder också ARM COTEX-A7, som har en lägre förbrukning än ARM COTEX-A15. Även om en mycket äldre version kommer det inte att påverka dess prestanda, särskilt att det är huvudsyftet är att underhålla dig bara när du kör.

Det är en universell enhet så att den passar de flesta bilar. Notera mätningen och kontrollera ditt tillgängliga stereo-kortplats så att du är garanterad att du inte slösar bort en enda krona med att köpa en produkt som inte matchar ditt specifika bilstereoutrymme. Längden är 7, 01 in (178 mm), bredden 3, 94 in (100 mm) och djup 4, 65 in (118 mm)

Denna bilstereo har breda FM- och AM-frekvensområden så att du tydligt kan höra din valda station, oavsett vilket land du är i.

Om du nu planerar att titta på videor, kan du vara säker på att du kan spela det via den inbyggda hårddisken. Du kan också ansluta en USB-flashdisk så länge formatet är MPEG, MPG, MP4, 3GP, MKV, AVI, FLV och så vidare. Den spelar också musik eftersom den stöder följande format: MP3 / M4A / WAV / AMR / WMA / AGG / AAC / MID, etc.

För att det ska fungera perfekt ska du se till att det inte blir vått eller att ingen metall är inuti. Observera också att den inte kan läsa CD-skivor och DVD-skivor. Varje paket har en antenn för radiomottagning, 2 USB-kablar, strömkabel, RCA-kabel och en produktmanual som hjälper dig att förstå de olika funktionerna i Android-bilstereon.

PYLE Premium 6, 5 ″ Dubbel DIN Android-bilstereo-mottagare

Premiumbilstereon från Pyle är lite mindre än de nämnda varumärkena med en Quad Core 1, 6 GHz Cortex A9-processor och en OS-version av Android 4.4.4. Det har ett användarvänligt gränssnitt som låter dig navigera i dina appar och kartor sömlöst.

Den har sin egen Google Play Store så att du kan ladda ner spel, e-böcker och andra applikationer som hjälper dig att tråkiga dig medan du sitter fast i trafiken. Anslut via WIFI, hotspot eller ditt simkorts internet; du kan till och med surfa på din favoritwebbplats med denna Android-stereo! iPhone-användare? Oroa dig inte, du kan också ansluta det!

Denna bilstereos installerade GPS-navigering kan nås även utan internetuppkoppling. Du är garanterad att vart du än går, de förbelastade rutterna kommer att hålla dig på rätt spår även när du måste resa till avskilda områden. Den har också hjälp med röstriktning så att du inte behöver titta på skärmen då och då.

Den levereras med en frontkamera och en bakkamera som hjälper dig att registrera oönskade trafikstörningar. Detta är säkert en fantastisk funktion eftersom du inte behöver köpa ett separat dashcam, vilket kommer att vara en extra kostnad för dig. Andra inneslutningar inkluderar ström- och ledningsnät, GPS-antenn, Bluetooth-mikrofon, två USB-anslutningskablar, RCA-video, 12V strömkabel och bergfästen.

KELEDA K7 Double Din Android Auto Car stereo

Denna dubbla din auto stereo har inbyggd fyrkärnig CPU, 1 GB RAM, 16 GB ROM och stöds med en Android 8.0. Du kan ansluta enheten via WIFI så att du kan strömma din favoritfilm eller ladda ner applikationer via Google Play Store. Du kan också spegla din telefon, oavsett om du använder en Android eller en iOS-mobiltelefon.

För att hjälpa dig övervaka din resa bättre, anslut din dashcam via dess inbyggda DVR. Den växlar också automatiskt till fram- och bakkamera, så att du inte behöver klicka på en knapp så att den inte stör din körning. Den har också en nattsynskopieringskamera så om ditt huvudsakliga dashcam får problem kan du fortfarande spela in dina resor.

Det finns en förinstallerad Google Maps, men glöm inte att installera din lokala karta så att du kan använda den även när du är offline. Du kan också använda andra navigationsappar som Waze, HERE WeGo och mer. Du går inte vilse mitt i ingenstans med dessa användbara reseappar!

Glöm inte att använda Bluetooth-funktionen för handsfree-samtal, musikuppspelning, mediaströmning och mer. Du kan också använda den för tethering eller för att ansluta till en gamepad.

Sony XAV-AX100 6, 4 ″ Bilspel / Android Auto Media-mottagare med Bluetooth

Sony har säkerställt att de kan tillgodose alla dina behov genom sin XAV-AX100 utan att böja sina kunders budget, därför förtjänar det att vara en del av våra bästa Android-bilstereon 2020. Den har en 6, 4-tums skärm som är precis tillräckligt så att användare tydligt kan se skärmen när de kör. Pekskontrollerna är säkert lyhörda så att du kan öppna din navigationsapplikation, kontrollera videor eller sortera genom din spellista med bara ett snabbt tryck.

För iPhone-användare använder du alla dina smarttelefons funktioner via Apple CarPlay. Du måste bara ansluta din telefon via en kabel och du kan omedelbart se gränssnittet som visas på skärmen. Detta låter dig ringa samtal, skicka textmeddelanden, lyssna på dina röstmeddelanden eller öppna dina kartor. Du kan också lyssna på din iTunes-spellista! CarPlay hjälper dig också komma åt Siri och använda röstkommandon.

Å andra sidan, om du är en Android-användare, måste du använda Android Auto. I likhet med iPhone-processen måste du ansluta telefonen via en kabel.

Detta visar automatiskt dina mobiltelefonfunktioner för att kontrollera trafikinformation och vägledning, eller ringa samtal, skicka meddelanden eller spela din favoritmusik för att hålla dig uppe och spåras under körning. Du kan också använda röstkommandot för att säkerställa att dina händer är säkert på ratten.

Bilstereon från Sony har också en ergonomisk roterande och enkla knappar så att du snabbt kan använda funktionerna. Du kan justera volymen, flytta från en spellista till en annan eller använda röstkontrollkommandona. Den har också en inbyggd grafisk utjämnare som i grund och botten klipper och ökar tio olika frekvenser för obegränsade ljudskulpturalternativ.

Om du har en installerad bakkamera måste du bara trycka på en ikon och visa den på skärmen.

Pioneer AVH-X4800BS 7 ″ Motoriserad DVD-mottagare

Pioneer AVH-X4800BS 7 ″ Motoriserad DVD-mottagare är känd för sin Pandora, ett program som låter dig lyssna på bra musik. Sök bara efter din favoritartist, låt, kompositör eller genre och det leder automatiskt till högkvalitativ musik från dess samling. Det finns också SiriusXM Ready som spelar kommersiell fri musik, exklusiva samtal, komedieshower, nyheter, trafik och mer.

För vägresor och fester kan du prova MIXTRAX, en innovativ Pioneer-teknik som skapar en oavbruten blandning av ditt musikbibliotek komplett med en rad DJ-inspirerade effekter. Processen görs genom att hämta musikfilerna från din mobila enhet eller USB-flashdisk, spela musiken och lägga till övergångar och effekter inom för en unik DJ-lyssnande upplevelse.

Med dessa förinstallerade applikationer kommer du garanterat att uppleva personliga träffar, istället för att bara slå dig ner på de typiska FM- och AM-radiostationerna.

Denna 7 ”bilstereo har en tydlig pekskärm, WVGA (800 x 480), som omedelbart svarar med dina klick. Det kan också anpassas genom att ändra dess bakgrundsfärg. För extra skärmkontroll kan du justera ljusstyrkan eller ställa in belysningstimern.

För handsfree-samtal och trådlös ljudströmning, glöm inte att ansluta till din Bluetooth. AVH-X4800BS med Bluetooth använder den nya Wideband Speech Handsfree Profile 1.6 som möjliggör bättre mottagning av samtalskvalitet liknande FM-mottagning.

Den är klar för navigering! Oavsett om du är online eller offline, anslut till din favoritnavigeringsapplikation med en enda knapptryckning. Gå till din destination genom att ange adressen eller så kan du också söka igenom POI-biblioteket medan du njuter av musiken i bakgrunden.

Amaseaudio 2020 Upgrade Android 8.1 Car Stereo Radio

Bilstereon från Amaseaudio drivs med en Quadcore 64-bitars CPU [e-postskyddad], med 4 GB RAM och 32 GB ROM. Dessa funktioner säkerställer att du snabbt kan navigera igenom funktionerna smidigt, eftersom du inte kommer att uppleva några förseningar när du går från en applikation till en annan. Eftersom det är Android 8.1 kan du aktivera det dubbla läget så att du kan se en film eller spela musik till vänster och visa din karta på höger sida.

Om du har din egen musik- och videosamling behöver du bara ansluta enheten via en USB-kabel eller ansluta din flash-enhet och micro SD-kort. Du behöver inte spara dessa filer på din stereo, därför har du mer utrymme för appar som du behöver för att hålla dig underhållen under vägresor.

Radion låter dig lyssna på både AM- och FM-stationer, med DAB / DAB + (tillval). Det stöder också spegling så att du kan ansluta dina mobila enheter och ta kontroll över funktionerna eller visa filerna. För att förhindra trafikolyckor när du kör, kan du styra din stereo genom ratten.

Dom

För äldre fordon kan byta till en Android-bilstereo vara en bra uppdatering eftersom det kan hjälpa dig att njuta av dina resor med dina vänner och familj. Se bara till att du är en ansvarsfull förare och håll ögonen på vägen.

Glöm inte att mäta ditt tilldelade utrymme. Listan har Android-bilstereon med dubbla dinor, så se till att ditt utrymme mäter ungefär 180 x 100 mm. Om det bara är 2 tum, borde du hitta en bilstereo med en din.

Det finns kablar för att installera din bilstereo. Om du är osäker på anslutningarna, låt en professionell installera din föredragna enhet. Dessutom bör du också kontrollera ditt fordons garanti. Det finns vissa fall som biltillverkare kommer att ogiltiga garantin bara för att du har manipulerat ledningarna. Se till att bilgarantin redan är över innan du byter bilstereo.

Även om det är en bra investering kan det att du tappar bilens garanti potentiellt orsaka huvudvärk om olyckor skulle inträffa.

ProduktvarumärkenamnPris

PUMPAPUMPKIN Android 8, 0 Bilstereo Radio Double Din 4GB + 32GB med navigeringKolla pris på Amazon

ATOTOATOTO A6 Double Din Android Car Navigation Stereo with Dual BluetoothKolla pris på Amazon

PylePremium 6.5 \ "dubbel-DIN Android-bilstereo-mottagare med Bluetooth- och GPS-navigeringKolla pris på Amazon

SonySony XAV-AX100 6, 4 "Bilspel / Android Auto Media-mottagare med BluetoothKolla pris på Amazon

PIONJÄRPioneer AVH-X4800BS 7 "motoriserad DVD-mottagareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.