10 bästa tidsmoduler för Android år 2020

En av de största fördelarna med att äga en Android-enhet är typen av funktioner och anpassningsalternativ du får i gengäld. Widgets är en sådan typisk Android-funktion som har funnits mycket längre än iPhones eller någon annan modern smarttelefon för den delen. Med tanke på hur mycket arbete som har gått in i widgeten över varje iteration av Android finns det många erbjudanden där ute. Men en som kan vara praktiskt för alla användare är en klockwidget. Det här är en användbar men sällan märkt widget och den kan tilldelas din hemskärm eller låsskärmen.

De flesta tillverkare erbjuder som standard widgetar för sina telefoner, men klockwidgets från tredje part kan vara praktiska om du vill krydda din hemskärm med ett färgglatt och annorlunda utseende. Med tanke på detta beslutade vi att prata om några av de bästa klockadgets som finns tillgängliga i Play Store idag. Så låt oss ta en titt.

10 bästa tidsmoduler för Android år 2020

BobClockD3

Det här är en elegant open source digital klockwidget som kommer med ett stort antal anpassningsalternativ. Till skillnad från de flesta widgets, kommer BobClockD3 med möjligheten att ändra klockans färger eller till och med ändra teckenstorlek i enlighet därmed. Tiden ställs in som per enhetens plats som standard, men kan ändras vid behov. Användare har också valet att byta mellan standard 12-timmars klocka och 24 timmars klocka. Den visar också datum såväl som veckodagen tillsammans med tiden. Detta format stöder också små bokstäver.

Det är intressant att denna snygga digitala klocka är baserad på den lilla kända Cowon D3 MP3-spelare som lanserade för några år sedan. Detta är en enkel men ändå effektiv klockwidget och gör exakt vad den ska. BobClock D3 är en gratis nedladdning i Google Play Store och har inga annonser eller köp i appen. Eftersom appen är relativt äldre nu får den kanske inte längre uppdateringar, men det bör inte påverka klockans funktionalitet på något sätt. Se till att kolla in det.

Fancy Widgets

Som namnet indikerar gör den här widgeten mycket mer än hanteringstiden. Det är en omfattande widgetsorienterad applikation som kan hjälpa dig att renovera din hemskärm med widgets och andra praktiska funktioner. Detta innebär naturligtvis att den också har en klockwidget ombord, och i flera stilar också. Lyckligtvis kan tid- och datumformatet anpassas enligt dina önskemål. För dig som vill ha en mer detaljerad inställning på sin hemskärm erbjuder Fancy Widgets också widgetar som kombinerar tid, datum och vädret runt dig.

Kom ihåg att om du har för många widgetar på din hemskärm kan bromsa din smartphone ganska snabbt, så se till att bara ha de widgets du verkligen behöver på hemskärmen. Det rekommenderas också att utesluta Fancy Widgets från din enhets uppgiftsdödare så att widgetarna kan fortsätta uppdateras. Med tanke på vilken typ av alternativ som erbjuds här kommer vi inte att bli förvånade om du spenderar en hel del tid på att skapa din egen speciella hemskärmklockavid. Fancy Widgets är ett gratis erbjudande med annonser ombord. Det finns dock inga köp i appen. Appen fungerar med enheter som kör Android 4.1 och högre.

Chronus

Precis som Fancy Widgets är Chronus också populär för sina anpassningar. Det kan hjälpa dig att få den snyggaste widgeten för hemskärmsklocka på nolltid, även om valen finns i överflöd så att du kanske behöver spendera lite tid på den här appen. Chronus hävdar att dess widgets förlitar sig på back-end-tjänster för att säkerställa att enheten inte äter upp för mycket batteri eller RAM-minne och i slutändan hindrar den från att sakta ner. Här finns en widget för praktiskt taget varje uppgift som gör detta till en heltäckande lösning som Fancy Widgets. Men varje widget-app har sin egen utmärkande funktion, och för Chronus är det helt enkelt den typen av val som finns.

Även om appen är gratis att ladda ner, finns det några extra funktioner som du kan behöva betala för. Om du vill ta denna rutt har du tillgång till Daydream skärmsläckare, lagervarningar och möjligheten att lägga till obegränsade DashClock-tillägg bland några andra funktioner. Att köpa premiumlicensen kommer också att bli av med annonserna på appen. Det fungerar med ett brett utbud av Android-smartphones, så användare bör inte möta några problem med kompatibilitet.

En klock widget ytterligare

Det är vad den här appen egentligen heter, och vi tycker att den är ganska rolig också. När det gäller själva appen erbjuder den ett brett utbud av klockwidgets att välja mellan. De flesta av designen är kuraterade från oberoende designers, och appens öppna natur gör att flera mönster kan ta sig till plattformen varje dag. Med tanke på den här appens karaktär hittar du troligen den unika klockwidgeten för din hemskärm som du tålmodigt har väntat på.

Förutom att visa tiden kan One More Clock Widget också ge dig information om vädret samt batteristatusen på din smartphone, vilket kanske är en av de viktigaste funktionerna för alla widgetar. Eftersom det finns flera kärnwidgetkonstruktioner här, kan användare blanda och matcha vilken design som helst för att skapa en riktigt anpassad klockwidget för sin hemskärm. Från och med nu finns det nästan 100 klockwidgets för hemskärmen, med mer förhoppningsvis läggs till i rätt tid. Denna app är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen. Det fungerar med nästan alla Android-enheter i omlopp idag (Android 1.6+).

Weather & Clock Widget

När du letar efter en klockwidget kommer du att upptäcka att de flesta av dem till och med erbjuder väderinformation. Detta är att erbjuda en enhetlig och strömlinjeformad uppsättning information som kan vara viktig för en viss användare. Denna app är idealisk för sådana användare eftersom den perfekt blandar väderfunktioner med klockan utan att nödvändigtvis offra fastigheterna. Widgets kan anpassas såväl visuellt som storlek. Förutom klockan och vädret har denna widget också möjlighet att visa data som UV-index, atmosfärstryck, soluppgång / solnedgångstider osv.

Den här praktiska widget-appen stöder också Wear OS-smartur (tidigare Android Wear), så om du letar efter ett coolt nytt klockansikte för din bärbara, kan den här appen hjälpa dig att hitta den. Tänk på att eftersom data ständigt måste samlas in från onlinekällor kan en fungerande internetuppkoppling krävas för att en del av uppgifterna ska visas korrekt. Datum och tid bör ställas in automatiskt under förutsättning att du har tillåtit platssamling för mer exakta resultat.

Pretty Binary Clock Widget

Detta är en extremt enkel men ändå väldigt snygg klockwidget för din smartphone eller surfplatta. Det kommer med några anpassningsalternativ, även om det inte omfattas av appen som vi diskuterade ovan. Som du kan föreställa dig är en binär klocka inte särskilt allas kopp te, så den här appen skulle antagligen ha färre ögonbollar än resten. Den visar i princip tid i det binära formatet istället för siffror, vilket kan vara av stort intresse för entusiaster.

Du kan anpassa färgerna från en bred kollektion och samtidigt skilja mellan AM och PM. Den här widgeten har inga väckningslås, och när du trycker på öppnar den automatiskt standardklocka-appen på din smartphone. Detta är en enkel och vackert designad applikation för fans av binära klockor. Det är en gratis nedladdning i Play Store och har inga annonser. Det finns dock köp i appen. Pretty Binary Clock Widget körs med enheter som kör Android 4.1 eller högre.

Minimalistisk text: Widgets

Som namnet antyder låter denna app dig hitta minimalistiska widgetar såväl för klockan som för datum. Appen hjälper dig också att visa information om batteri och väder, vilket gör den till ett heltäckande erbjudande totalt sett. Det som är riktigt bra med den här appen är att även om den inte har för många alternativ finns det layouter som kan anpassas i stort, vilket ger dig utseendet och känslan som du behöver från din app. Det viktigaste är dock att denna app är lätt och tar inte för mycket utrymme på din enhet. Men detta kan sägas om i stort sett alla widgetar där ute.

Om du är fan av att visa tid och datum i ord snarare än siffror, kommer Minimalistic Text att gå mycket bra på din smartphone. Med tanke på förmågan att placera flera widgetar över din hemskärm i olika vinklar kan denna widget hjälpa dig att krydda din hemskärm avsevärt. Prestandan för widgeten kan variera beroende på vilket tema du har, men för det mesta bör appen inte ha några problem med anpassade lanseringar.

Clock Widget

Denna widget-app håller saker enkla och erbjuder inte för många flashiga funktioner. Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak eftersom widgets antas vara enkla, även om vissa utvecklare kanske tror något annat. Datum och tid visas tydligt över din hemskärm, medan du kan ändra teckensnitt, färg samt widgetens storlek. Eftersom detta följer Googles Material Design UI, är widget-appen ganska lätt att navigera och anpassa teckensnittstilen eller innehållet i widgeten är också ganska enkel.

Det finns ingen information om väder eller temperatur här, så du kanske måste få en annan widget om du letar efter en kombination av väder och tid / datum. Det är viktigt att varje användare ser till att den här appen utesluts från uppgiftshanteraren, eftersom det kan döda appen utan meddelande vilket i slutändan kommer att leda till att tiden inte uppdateras. Utvecklarna uppdaterar ständigt appen med nyare funktioner, särskilt typsnitt och stilar. Denna app fungerar med smartphones som kör Android 4.1 och högre. Det är gratis att ladda ner i Play Store men kommer med annonser och köp i appen ombord. Se till att kolla in den här appen.

Cirkelklocka

Det här kan se ut som en ganska enkel cirkulär klock widget, men det är mycket mer. Utvecklarna har till synes handplockat widget-designen här för att erbjuda användarna den bästa upplevelsen. Som är fallet med de flesta klockwidgets, kan användare anpassa teckensnitt, färg, såväl som storleken på widgeten enligt deras preferenser. Funktionen med den här appen är att den erbjuder klockan i en cirkulär design, vilket ger din hemskärm det retro utseendet. Eftersom klockwidgets finns i flera färger kan du också välja att blanda detta med din favorit tapet.

Den andra handen av denna klockwidget kan animera på egen hand och ge känslan av en riktig klocka. Naturligtvis kan den också visa datum och tid, så det skiljer sig inte från andra klockwidgets i det avseendet. Du kan till och med välja att aktivera ljudsignaler eller ljud för varje timme. Circle Clock är en gratis nedladdning i Play Store med annonser och köp i appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0.3 eller senare.

1Weather

Detta är främst en väderapp men den har också en egen klockwidget blandad med vädret. När det gäller visning av information gör 1Weather ett bra jobb och lyser upp din hemskärm. Det har några alternativ för kunder som live widgets, som kanske inte är idealiska för enheter med avancerad hårdvara. När det gäller dess andra funktioner, ja, du kan få all möjlig information om vädret runt dig, inklusive prognoser för framtiden.

Appen erbjuder en aldrig tidigare skådad 12-veckorsprognos, känd som PRECISONCAST som erbjuder insikt från expert meteorolog Gary Lezak. Det kan vara praktiskt om du planerar en lång resa eller ett bröllop någon gång inom tre månader. Appen erbjuder också video- och textprognoser för utvalda platser i USA Sammantaget är 1Weather definitivt en av de bästa väderapparna där ute, men den stora takeaway här är att den också har en anständig klock-widget-app för din hemskärm. Denna app är gratis att ladda ner men kommer med annonser och köp i appen.