10 bästa telefoner som kör Android Oreo 8.0 år 2020

Det finns många fantastiska telefoner just nu, men vi har valt ut de bästa som för närvarande körs på Android Oreo 8.0. Android Oreo är en fantastisk Android-uppdatering som är komplett med nya emojis, funktioner och till och med olika design. Om du inte kan vänta med att få Android Oreo, men inte är säker på vilken telefon du ska välja, har vi täckt.

Telefoner som kör Android Oreo 8.0

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HuaweiHuawei P20 Pro564, 95

SamsungGalaxy S9504

OnePlusOnePlus 6469, 49

GoogleGoogle Pixel 2 XL369, 99

MotorolaMotorola Moto G6 Plus217, 25

Galaxy S9

Galaxy S9 är en elegant telefon som skriker raffinement. Med så många fantastiska funktioner att använda dagligen är det helt värt priset. Kameran ensam är något att söka efter, och mängden kraft bakom själva telefonen konkurrerar med alla andra populära telefoner på marknaden just nu. Samsung gjorde verkligen ett kvalitetsstycke i skapandet av Galaxy S9.

Som vi nämnde är den här kameran fantastisk. Du kan säga adjö till dagarna med att resa och behöva släpa runt din DSLR, eftersom den här telefonen är utformad för att faktiskt anpassa sig till det mänskliga ögat, ta bilder som ser verkliga och inte digitala. Oavsett om solen slår i full kraft eller om du sitter under stjärnorna kan du räkna med S9: s kamera för att producera magnifika foton. Dessutom erbjuder den här telefonen kant-till-kant-skärm, vilket bara bidrar till den uppslukande upplevelsen den redan är.

OnePlus 6

Denna fantastiska telefon har tre färgalternativ: Mirror Black (glänsande), Midnight Black (matt) och Silk White (en pärlemorfärgad vit med rosaguld accenter, som faktiskt kommer att släppas den 6/5/2020). Det kommer också med antingen 64 GB lagringsutrymme, 128 GB och till och med 256 GB, så att du redan kan säga att det här är ett kraftverk, även om det är extremt smalt. I rutan får du den valda telefonen såväl som en Typc C snabbladdningskabel och adapter.

När det gäller kameran kan du ta kristallklara, snabba foton med 16MP och 20MP dubbla kameror. Och medan ingen telefon är redo för ett dopp i poolen, är OnePlus 6 faktiskt utformat med väderskydd för att hålla den inre funktionen säker mot regndroppar. Det är också specifikt utformat för att gå hand i hand med sina Bullets Wireless-hörlurar, som kommer att pågå i hela 5 timmar strax efter 10 minuters laddning.

Köp det nu: OnePlus

Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL har varit väldigt populär, och vi kan se varför. Med inbyggda stereohögtalare och högupplöst upplösning är bilden och ljudet tydligt som dag, perfekt för att lyssna på musik, ta fantastiska foton och till och med bara din typiska rullning. En av de fantastiska ljudfunktionerna är att var du än är kommer Google Pixel 2 XL att upptäcka vilken låt som spelas i bakgrunden och visa namnet och artisten längst ner på skärmen.

Vi kan berätta för dig hur bra kameran är, men det faktum att John Legend filmade en musikvideo helt från Google Pixel 2 XLs kamera räcker för att förmedla det. Och en annan sak som är ganska fantastisk är att just nu, om du köper din Google Pixel 2 XL från Googles butik, får du en Google Home Mini som kastas in gratis. Vi är sålda.

Motorola Moto G6 Plus

Moto G6 Plus är en bra telefon för både de som är lojala mot Motorola och både nykomlingar. Om du aldrig har ägt en telefon av Motorola tidigare, är detta en fantastisk tid att kolla in en av deras bästa produkter ännu: Moto G6 Plus. Skärmen är 5, 9 tum och är perfekt för att fånga upp din favoritprogram eller YouTube-kanal.

Armerat Gorilla Glass skyddar din Moto G6 Plus från även de grovaste dropparna, och liknande Galaxy S9 har den kant-till-kant-skärm för en ännu bättre upplevelse. Och eftersom det inkluderar och laddas med en TurboPower-laddare kommer ditt telefonbatteri att hålla hela dagen och kan laddas på bara några minuter.

Huawei P20 Pro

Den här telefonen från Huawei är till skillnad från någon annan telefon du har sett tidigare. Först och främst kan du få den med en lutning, antingen i Twilight (rik lila till koboltblå) eller Pink Gold. Den naturliga tonskärmen från kant till kant är 6, 1 tum. Naturlig tonskärm betyder att skärmen blir mörkare eller ljusare, beroende på rumsbelysningen, precis som om du använder papper.

Vad gäller kameran är detta den första i sitt slag. Det är en Leica Triple Camera, designad för att ta extremt tydliga foton som har en professionell finish, oavsett belysningssituationen du befinner dig i. Kameran är 40 MP, som blåser så många konkurrerande telefonkameror ur vattnet. Dessutom har den en 5X hybrid zoom, så när du zooma in på små detaljer på avstånd förlorar du inte hög upplösning.

Samsung Galaxy Note 9

Kommer som vår nästa utmanare, vi har Samsung Galaxy Note 9. Om du vill ha något med en stor skärm, kommer Galaxy Note 9 lätt att tillfredsställa dig. Själva skärmen kommer i en enorm storlek på 6, 4 tum. Och eftersom det är en Super AMOLED-panel får du djupa och rika färger. Det är faktiskt ganska unikt på grund av dess enorma dubbelböjda skärm. De böjda kanterna ger ett unikt skärmperspektiv och lägger också till några fler funktioner till smarttelefonen - mjukvarufunktioner som People Edge, Apps Edge och mer. Och naturligtvis körs den på den senaste versionen av Android!

LG V35 ThinQ

LG V35 ThinQ är nästa upp på vår lista och är en av våra favoriter eftersom den var designad för de som gillar att vara kreativa, till exempel med fotografering eller videotagning. V35 ThinQ stöder 4K videoinspelning, vilket ger dig skarp och tydlig kvalitet som du inte har sett förut. Inte bara det, utan en av de unika sakerna med LG: s V-serie är alla manuella kontroller du kan röra dig med inom programvaran - justera enkelt bländare, slutartid, ISO, vitbalans och mer. Inte bara det, utan det levereras med Android Oreo ur lådan.

Viktig telefon

Vill du ha en lyxig telefon i ditt liv med Android-mjukvaran som blöder ut? Då kommer Essential Phone till höger upp i din gränd. Tillverkad av titan och keramik, den här telefonen är tänkt att vara underbar och lyxig. På 5, 71-tums skärmen får du det bästa skärm-till-kropp-förhållandet på vilken smartphone som helst med supertunna ramar. Det är nästan en helskärm! Dessutom ger det en lagerupplevelse av Android-programvara, i huvudsak vad Andy Rubin föreställde sig att en Android-telefon skulle vara. Om du vill ha en lyxsmartphone till ett lågt pris kan du inte bli bättre än Essential Phone just nu. Det levereras med den senaste versionen av Android ombord.

LG G7 ThinQ

Därefter har vi LG: s G7 ThinQ. Den här är enligt vår mening något bättre än LG V35 ThinQ, eftersom LG G7 är LG: s faktiska flaggskeppstelefon för året. Det fungerar felfritt och har många klockor och visselpipor som konsumenterna kommer att älska. Den här telefonen har en massiv 6, 1-tums Quad HD + Full Vision-skärm. I likhet med Essential Phone arbetade LG för att ge den här telefonen en fullskärm med liten ring - det är en upplevelse som ingen annan. Du får en ganska fantastisk dubbel 16-megapixelkamera (två 16MP-sensorer) som ger dig möjligheten att ta vidvinkelbilder. Sammantaget är det en premiumsmartphone på den senaste versionen av Android som inte är värt att skicka upp!

Galaxy Note 8

Prissättning av smarttelefoner är mycket bra i dag. I slutet av 2020, och nu in i 2020, ser vi telefoner som bryter den $ 1000-barriären och kan kosta upp till $ 1500 beroende på lagringsalternativ. Och det är därför du kanske vill överväga något lite äldre, men lika snabbt. Galaxy Note 8 är fortfarande en fenomenal smartphone, även om Galaxy Note 9 är här. Den har fortfarande den stora skärmen och ett anständigt batteri - helt och hållet 3 300 mAh. Inte bara det, utan Galaxy Note 8 har också uppgraderats till Android Oreo.

Dom

Dessa är alla fantastiska telefoner, och vi är glada för dig att prova dem. Om du redan har en, eller planerar att hämta en, vill vi gärna veta dina tankar och feedback om produkten i kommentaravsnittet.

Telefoner som kör Android Oreo 8.0

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HuaweiHuawei P20 Pro564, 95

SamsungGalaxy S9504

OnePlusOnePlus 6469, 49

GoogleGoogle Pixel 2 XL369, 99

MotorolaMotorola Moto G6 Plus217, 25