10 bästa Sprint-flip-telefoner 2020

Du kanske är en av de människor som inte är redo att gå in i kaoset i smartphones värld. Bra för dig, för det kan verkligen vara kaos, med olika sociala mediatjänster som alla kämpar för din uppmärksamhet, appar, spel och till och med forskning. Om du vill fortsätta att leva i det "enkla" livet kanske du inte vill hämta en smartphone som din mobiltelefon.

Du kanske vill fortsätta använda de gamla, men pålitliga flip-telefonerna. De har många proffs för dem - batteriets livslängd varar alltid, de är nästan oförstörbara, och bara samtal och textfunktioner gör att du kan hålla din uppmärksamhet på saker som betyder något. Men gör de fortfarande flip-telefoner, än mindre för Sprint?

Redaktörens val

Vår favoritprinter för Sprint är Kyocera DuraXT

Kontrollera pris

Svaret på den frågan är ett rungande "ja!" Om du följer med nedan visar vi dig de bästa flip-telefonerna du kan hämta på Sprint just nu. Här är våra bästa val.

ProduktvarumärkenamnPris

KyoceraKyocera DuraXT E4277 PTT (Sprint)Kolla pris på Amazon

SANYOSanyo Incognito SCP-6760 telefon, svart (Sprint)Kolla pris på Amazon

KyoceraKyocera DuraMax E4255 PTT Rugged Black SprintKolla pris på Amazon

KyoceraKyocera DuraXTP E4281, Svart (Sprint)Kolla pris på Amazon

SANYOSanyo Pro 200 Silver Sprint Flip PhoneKolla pris på Amazon

SANYONY Sprint Sanyo Vero SCP-3820 Ingen kontraktskamera Bluetooth Clamshell Cell PhoneKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Kyocera DuraXT

Först upp på vår lista har vi Kyocera DuraXT. Om du kostar bara $ 100 kommer du inte att skicka den här telefonen. Du får dina grundläggande telefonsamtal och textfunktioner, men Kyocera DuraXT gör saker och ting fungerar extremt bra. När du ringer är ljud från ände till ände kristallklart.

Den här telefonen har en kamera på och kan ta några ganska anständiga foton. Det finns plats för ett SD-kort i händelse av att du vill ladda eller ta bort foton från din DruaXT. Högtalarna på den här telefonen är också bra - du kan inte bara höra ringsignalen högt och tydligt, men röst på högtalartelefonen är riktigt bra, och det är också att spela musik.

Sanyo Incognito

Nästa gång har vi Sanyo Incognito. Detta är inte nödvändigtvis en flip-telefon, utan en grundtelefon med ett utskjutande QWERTY-tangentbord. Sanyo kallar det Incognito för att skärmen glödar genom tangentbordet, när den inte används, försvinner. Den har bara en 2 megapixelkamera, vilket innebär att du inte kommer att få fantastiska foton ur den här kameran, men du kan fortfarande klicka på minnen.

Den har GPS, så att du fortfarande kan få sväng genom svängnavigering, platsbaserade sökningar och mycket mer.

Kyocera DuraMax E4255

Kyocera DuraMax E4255 är en robust militär smartphone. Genom att följa militära 810G-standarder är flip-telefonen skyddad mot damm, stötar, vibrationer, extrema temperaturer och till och med nedsänkning av vatten i upp till 30 minuter. Den har Bluetooth-funktionalitet, GPS-stöd, och den har till och med en 3 megapixelkamera för att snappa något anständiga foton och spela in video.

En av de bästa sakerna med denna flip-telefon är ljudkvaliteten - precis som DuraXT får du fantastiska röstsamtal från slutet, hög och tydlig musikuppspelning och en skarp och lätt att höra högtalartelefon.

Kyocera DuraCore

Nästa gång har vi Kyocera DuraCore för Sprint. Detta är en clamshell-telefon som är byggd enligt militär specifikation. Med sina robusta funktioner är detta den perfekta telefonen för byggarbetsplatser, grov terräng och hårda miljöer i allmänhet. Den stöder GPS för sväng för svarsnavigering, stöd för Bluetooth-anslutning, och det skyddet mot chock, damm, extrema tempar och mer med militärskyddet.

En enda laddning ger dig cirka 8, 1 timmars direkt taletid, så du måste fortfarande hålla den här laddade ofta, men inte så mycket som, säg, en smartphone. Den här telefonen fungerar på Sprints nätverk, men stöder bara 3G-anslutning.

Kyocera Kona

Vi har också Kyocera Kona. Denna kompakta flip-telefon är en välklassad och en mycket älskad enhet. Med Kona får du en 2, 4-tums skärm, en 2 megapixelkamera och en snabb processor. Den har inbyggd Bluetooth-teknik, så du kan fortfarande använda alla dina favorit Bluetooth-enheter, till exempel headset, högtalare och mer. Den stöder GPS, så att du fortfarande kan få din tur med svängnavigering.

Ljudkvaliteten i Kyocoera Kona går verkligen också, oavsett om du är på högtalartelefon, eller ringer ett vanligt samtal eller till och med när du spelar musik.

Kyocera DuraXTP

Kyocera DuraXTP liknar DuraXT på många olika sätt; Men det finns åtminstone en märkbar skillnad. Kyocera DuraXTP har faktiskt skydd av militär kvalitet, vilket innebär att du kan ta ut detta i grova miljöer utan att oroa dig för att det kan gå sönder.

Ljudet är utmärkt - när du ringer är ljud från ände till ände kristallklart. Den här telefonen har en kamera på sig och kan ta några ganska anständiga foton så långt som en flip-telefon går.

Sanyo Pro 200

Du kanske blir förvånad över att se hur mycket mobiltelefoner kostar. Eftersom de inte längre är mycket efterfrågade har priserna stigit, eftersom det kostar mer att tillverka dem. Det är därför du kanske gillar Sanyo Pro 200 på Sprint.

Du får bra batteritid, kristallklart ljud och en batteridörr för att byta ut batteriet. Det är också ganska lätt när det gäller flip-telefoner.

Samsung M370

Samsung M370, som startades för bara några år sedan, designades för att vara en smal och trendig flip-telefon för dem som inte ville hoppa på smarttelefonbandvagnen. Den levereras med en liten 1, 3 megapixelkamera för att ta foton, och den har ett ganska respektabelt batteri som borde få dig 5, 5 timmars samtalstid från den här killen. Röstkommunikation är kristallklar.

Sanyo Vero

Därefter har vi ett annat val från Sanyo, Vero. Detta är en snygg och trendig flip-telefon som ger dig utmärkt kristallklar röstkommunikation. Den har Bluetooth-funktioner för att prata över ett headset, och den har en större 2, 1-tums skärm. Den här är ganska trevlig, eftersom det inte krävs något kontrakt här.

Coolpad Snap

Coolpad Snap är ett utmärkt val för Sprint. Den här har en 2, 8-tums QVGA-skärm, så du har gott om utrymme att se textmeddelanden och till och med få en liten titt på hur foton ser ut. En av de trevliga sakerna med detta är att du kan justera textstorlek, så om synen är på den dåliga sidan kan du åtminstone enkelt se vad som finns på din telefon.

Den här kommer med en 2-megapixelkamera, så att du också kan ta bilder själv.

Dom

Som ni kan se finns det många fantastiska flip-telefoner för närvarande tillgängliga på Sprint. Om du letar efter något med högkvalitativt ljud och en enhet som kommer att hålla dig riktigt länge kommer någon av dessa flip-telefoner att uppfylla dina behov.

ProduktvarumärkenamnPris

KyoceraKyocera DuraXT E4277 PTT (Sprint)Kolla pris på Amazon

SANYOSanyo Incognito SCP-6760 telefon, svart (Sprint)Kolla pris på Amazon

KyoceraKyocera DuraMax E4255 PTT Rugged Black SprintKolla pris på Amazon

KyoceraKyocera DuraXTP E4281, Svart (Sprint)Kolla pris på Amazon

SANYOSanyo Pro 200 Silver Sprint Flip PhoneKolla pris på Amazon

SANYONY Sprint Sanyo Vero SCP-3820 Ingen kontraktskamera Bluetooth Clamshell Cell PhoneKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.