10 bästa musen för MacBook Pro år 2020

Att få en bra mus för MacBook Pro är inte ett enkelt jobb. Detta beror främst på flera designändringar som varje MacBook Pro-iteration har genomgått. Till exempel har de flesta nya MacBook Pro-modeller bara ett fåtal eller inga standard USB-portar, där Apple lutar kraftigt mot USB C Thunderbolt-portar.

ProduktvarumärkenamnPris

LogitechLogitech M720 Triathalon trådlös mus med flera enheterKolla pris på Amazon

ÄppleApple Magic Mouse 2 (trådlös, uppladdningsbar) - SilverKolla pris på Amazon

VicTsingVicTsing MM057 2.4G trådlös musKolla pris på Amazon

KensingtonKensington Expert Wireless Trackball Mouse (K72359WW)Kolla pris på Amazon

LogitechLogitech MX Ergo Wireless Trackball MouseKolla pris på Amazon

LogitechLogitech MX Anywhere 2S Wireless MouseKolla pris på Amazon

ÄppleApple Magic Trackpad 2 (trådlös, uppladdningsbar) - SilverKolla pris på Amazon

PEIBOPEIBO uppladdningsbar Bluetooth-musKolla pris på Amazon

Jelly CombTyp C trådlös mus, Jelly Comb 2.4G WirelessKolla pris på Amazon

Lyckligtvis kämpar vissa tillverkare spännande nya möss som är avsedda specifikt för bärbara datorer som MacBook Pro. Det betyder också att det finns många alternativ att välja mellan, vilket kan göra saker och ting förvirrande för kunderna.

Det är därför vi diskuterar några av de bästa mössen du kan hitta för MacBook Pro. Vi ska diskutera trådlösa möss och möss med trådlösa mottagare. Så låt oss ta en titt.

10 bästa musen för MacBook Pro år 2020

Logitech MX Ergo

En av de snyggaste möss du kommer att stöta på; detta erbjudande från Logitech passar perfekt med din MacBook Pro. Den har en ergonomisk design och en unik positionerad trackball som kan hjälpa till att göra horisontell rullning och andra mössrelaterade funktioner enklare. Spårbollens vinkel kan justeras mellan 0 och 20 grader för att passa dina önskemål. Detta är förutom standardrullehjulet, som låter dig rulla vertikalt som vanligt. Denna mus är praktiskt för designers och konstnärer, eftersom horisontell rullning kan hjälpa till att lindra en av de mest irriterande smärtpunkterna med konventionella möss.

Om du har flera datorer i ditt hushåll låter Logitech FLOW-funktionen dig smidigt att slå samman musen med tre datorer samtidigt som du också låter funktioner som kopiera / klistra in text och överföra filer. Denna mus levereras med ett uppladdningsbart batteri, som kan hålla i upp till 70 dagar på en enda laddning. Denna mus kommer i en grafitfärg utan några andra varianter att erbjuda.

Kolla pris på Amazon

VicTsing MM057

VicTsing gör några av de bästa trådlösa mössen du hittar på onlinemarknaden. Detta speciella erbjudande kommer med en tilltalande design som passar i praktiskt taget vilken hand som helst, vilket gör den till en av de snyggare mössen där ute. Det erbjuder inte de snygga anpassningsfunktionerna för musen som vi diskuterade ovan, men det ger utmärkt värde för dess pris. Tillverkaren hävdar att musens tangenttryckning har testats 5 000 000 gånger för att säkerställa hållbarhet och prestanda på lång sikt.

En varning med den här musen är att den inte upprättar en helt trådlös anslutning via Bluetooth, i stället förlitar sig på en USB-mottagare för att överföra en signal mellan musen och din MacBook Pro. Musen har ett ganska anständigt intervall på upp till 33 fot, men gör att du kan hålla tillräckligt med utrymme mellan datorn och musen.

Företaget erbjuder 12 månaders garanti för den här musen, vilket bör vara lugnande för tveksamma kunder. Detta erbjudande finns i flera färger, inklusive svart, blått, grått, silver och mer. Om du letar efter en kostnadseffektiv trådlös mus måste detta vara högst upp på din lista.

Kolla pris på Amazon

Apple Magic Mouse 2

Detta är musen som är utformad för att fungera med Apple-produkter och är därmed ett utmärkt alternativ till den vanliga MacBook Pro-styrplattan. Det som gör detta till min personliga favorit är det faktum att det erbjuder ett helt uppladdningsbart batteri och en Lightning-port, så att du kan ladda upp det med bara din iPhone-laddare. Den unika formen, inklusive den optimerade fotdesignen, gör att Magic Mouse 2 kan röra sig utan för mycket friktion.

Ytan ovanpå musen är multitouch-aktiverad, så att du kan utföra funktioner som konventionella möss inte erbjuder. Detta gör att du snabbt kan bläddra igenom sidor eller glida genom dokument utan att flytta musen från ytan. Tanken här är att minska rörelsemängden och samtidigt se till att handleden inte vilar obehagligt. Apple Magic Mouse 2 är kanske bäst lämpad för MacBook Pro med tanke på formfaktorn. Denna mus erbjuds i Space Grey och Silver-färger.

Kolla pris på Amazon

AmazonBasics Wireless Mouse

Amazons trådlösa mus för inträde kommer säkert inte att imponera på de som är vana vid avancerade produkter, men den har ett specifikt syfte. Denna kostnadseffektiva och enkla trådlösa mus får jobbet gjort i de flesta situationer. Musen finns också i en mängd olika färger, inklusive svart, silver, röd, blå, etc. Detta är en trådlös mus per definition men kräver en USB-anslutning för mottagaren. Detta betyder att du kommer att ha en mindre port på din MacBook Pro med den här musen. Men det är en liten avvägning att göra, särskilt med tanke på storleken på denna mus.

USB-mottagaren kommer att placeras i batterifacket vid leverans, och musen inkluderar inte batterier som standard. Denna mus tar två AAA-batterier åt gången, medan batteriets livslängd kan variera var som helst mellan en vecka till 10 dagar, beroende på din användning. Musen har en bekvämt placerad strömbrytare för att slå på eller stänga av den när som helst. Det här är praktiskt om du går bort lite och inte vill att batteriet ska tömmas i onödan. Den har en kompakt och liten design, vilket gör den idealisk för MacBook Pro. Se till att titta närmare på produkten på Amazon.

Logitech MX Anywhere 2S

Detta är de enklare mössen i Logitechs MX-serie, och det är inte nödvändigtvis en dålig sak. Även om den inte har en sida vänd mot trackball, kommer den med ett vanligt rullande hjul. Liksom Logitech-musen vi talade om ovan stöder detta erbjudande också Logitech FLOW-tekniken som tillåter sömlös anslutning mellan tre datorer åt gången. Medan bläddringshjulet är ganska snällt i sig, innehåller det också ett klick-för-klick-läge för exakt navigering som kan aktiveras genom att klicka på hjulet.

Det som också är spännande med den här musen är dess 4000-dpi Darkfield-sensor som gör att den kan arbeta på praktiskt taget alla ytor, inklusive glas. Denna mus levereras med ett uppladdningsbart batteri, vilket innebär att du inte behöver fylla på batterier för att använda detta. Logitech hävdar att musen kan pågå i upp till 70 dagar på en enda laddning, vilket är ganska anmärkningsvärt och i nivå med andra möss i företagets MX-sortiment. Musen finns i Midnight Teal, ljusgrå och grafitfärger.

Kolla pris på Amazon

PEIBO Bluetooth-mus

Låt oss avvika från konventionella märken för ett ögonblick för att prata om några av de mindre kända mössen på marknaden. Detta speciella erbjudande är en elegant och extremt funktionell Bluetooth-mus för din MacBook Pro som erbjuder alla funktioner du kan begära från en bärbar mus. Den använder Bluetooth 4.0, vilket gör den kompatibel med mer än 90% av alla tillgängliga enheter på marknaden idag, inklusive MacBook Pro. Denna mus använder ett inbyggt uppladdningsbart batteri, som kan ladda sig över en konventionell mikro-USB-kabel.

Tillverkaren har också inbyggda batteribesparande funktioner som stänger av musen efter 8 minuters inaktivitet eller när din bärbara dator är stängd eller läggs i vila. När det gäller funktioner är detta dock så grundläggande som en mus kan få. Detta ger poäng främst på designfronten, vilket gör den mycket bärbar men ändå ergonomisk till viss del. Musen finns i fem färger, vilket ger dig mycket att välja mellan. Företaget erbjuder också ett års garanti för just den här musen.

Kolla pris på Amazon

Jelly Comb Type C Wireless Mouse

Detta är ännu en kostnadseffektiv och högpresterande mus från en oberoende tillverkare. Detta saknar klockor och visselpipor från en berömd mus, men det finns mycket som kompenserar förlusten, särskilt design och funktionalitet. Även om detta inte använder Bluetooth, har den en standard-USB såväl som en USB-mottagare, vilket ger dig friheten att ansluta med den port du valt. Den har en slät frostad yta som gör det lätt att använda medan rullningshjulet är praktiskt för att bläddra igenom sidor och dokument.

Musens design hjälper också till att hålla klickljuden till ett minimum medan den konturerade formen säkerställer att den förblir bekväm i din hand. Musen har dessutom 4 DPI-nivåer, så att du enkelt kan ändra markörens känslighet för att matcha dina inställningar. Denna mus är kompatibel med alla bärbara datorer eller enheter som använder USB C eller standard USB-anslutningar, vilket gör den tillgänglig för nästan varje generation av MacBook Pro. Denna mus finns i tre attraktiva färger, inklusive svart och vitt silver.

Kolla pris på Amazon

Logitech M720 Triathalon

Detta är ännu en spännande mus från tredje part för MacBook Pro som har en elegant design som möjliggör bekväm användning under längre tid. Detta stöder också Logitechs proprietära hyper-snabba rullningsteknik, vilket gör att du kan komma igenom sidor på kort tid med exakt precision. Naturligtvis stöder det också Logitech FLOW, vilket tillåter anslutning mellan tre enheter, inklusive stöd för kopiering / klistra eller filöverföring utan att behöva ytterligare hårdvara. Företaget hävdar vidare att den här musen var utformad för att upprätthålla 10 miljoner klick, vilket borde ta en stund, beroende på din användning.

Musen stöder också klick-för-klick-läge för exakt och exakt navigering. Detta erbjudande kan kopplas ihop med din dator via en Bluetooth-anslutning eller via en enhetlig mottagare. Till skillnad från andra Logitech-möss som vi har pratat om hittills har den inte ett uppladdningsbart batteri. Istället körs det på ett enda AA-batteri, som företaget hävdar kan pågå i upp till två år, vilket gör detta till en av de mest effektiva mössen på marknaden idag. Denna mus erbjuds endast i svart av företaget.

Kolla pris på Amazon

Apple Magic Trackpad 2

Apple Magic Trackpad 2 kan verka som ett udda val för MacBook Pro-användare, med tanke på att de redan har en styrplatta på den bärbara datorn. Men om du använder din MacBook Pro som en arbetsstation eller skrivbord kan Magic Trackpad 2 vara mycket meningsfullt. Detta kan jämföras med en MacBook Pro-styrplatta med en betydligt större ytarea, med fyra kraftiga beröringssensorer under så att du kan registrera klick praktiskt taget var som helst på ytan. På Magic Trackpad 2 är också att ta med ett laddningsbart batteri och en Lightning-port, så att du kan ladda den med din iPhone eller iPad laddningskabel.

Denna styrplatta är kompatibel med datorer som kör Mac OS10.11-produkter tillgängliga på marknaden idag och körs med Bluetooth 4.0-standarden. Det är också snyggare än föregångaren, vilket gör att du kan känna varje subtilt klick på den underbara glasytan. Denna styrplatta ger också Force Touch för första gången, vilket gör den ganska omöjlig att skilja från den vanliga MacBook Pro-styrplattan. Apple nämner att den här styrplattan paras automatiskt med din Mac utan att kräva en detaljerad installationsprocess.

Denna spännande styrplatta erbjuds i Space Grey och Silver-varianter och erbjuder två av de bästa färgerna som kommer ut från Apples skjul. Även om Apple inte erbjuder ett exakt antal på sin batteritid, beräknas det hålla i mer än en månad på en enda laddning.

Kolla pris på Amazon

Kensington Expert Wireless Trackball Mouse

Detta är en av de mest unika mössen på listan. Den har en trackball såväl som den medföljande rullringen som gör att bläddra igenom sidorna till en vind, om än på ett okonventionellt sätt. Denna trackball låter dig få bättre precision jämfört med vanliga rullmöss. Det som också är anmärkningsvärt med den här musen är det faktum att det är ambidextrous, vilket gör att både höger- och vänsterhänta användare kan använda den med lätthet. Musen har en avtagbar vilopanel för handleden, som kan tas loss för att spara utrymme. Den har totalt fyra knappar med förmågan att anpassa dem alla, vilket gör detta till en riktigt mångsidig mus.

När det gäller anslutning kan du koppla detta med din MacBook Pro trådlöst eller via den medföljande mottagaren som använder en standarduppkoppling på 2, 4 GHz. Denna mus använder två AA-batterier och kan hålla några veckor beroende på hur ofta du använder den. Även om denna design kanske inte tilltalar alla, kan det vara en bra följeslagare för människor som redigerar omfattande videor och högupplöst innehåll på sin MacBook Pro. Den här musen finns också i en trådbunden version, vilket är lite billigare och erbjuder samma uppsättning funktioner.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

LogitechLogitech M720 Triathalon trådlös mus med flera enheterKolla pris på Amazon

ÄppleApple Magic Mouse 2 (trådlös, uppladdningsbar) - SilverKolla pris på Amazon

VicTsingVicTsing MM057 2.4G trådlös musKolla pris på Amazon

KensingtonKensington Expert Wireless Trackball Mouse (K72359WW)Kolla pris på Amazon

LogitechLogitech MX Ergo Wireless Trackball MouseKolla pris på Amazon

LogitechLogitech MX Anywhere 2S Wireless MouseKolla pris på Amazon

ÄppleApple Magic Trackpad 2 (trådlös, uppladdningsbar) - SilverKolla pris på Amazon

PEIBOPEIBO uppladdningsbar Bluetooth-musKolla pris på Amazon

Jelly CombTyp C trådlös mus, Jelly Comb 2.4G WirelessKolla pris på Amazon