10 bästa gratis VPN för Xbox

Så du fick en ny Xbox, och du vill använda ett virtuellt privat nätverk för att hålla dig säker medan du spelar. Virtuella privata nätverk kan enkelt bromsa onlinespel, men VPN: n kan också ge några allvarliga fördelar med onlineupplevelsen. Först och främst vet du att dina data och integritet är extremt skyddade online - VPN maskerar din IP-adress och krypterar dina data. Dessutom kan du använda en VPN tillåta dig att ladda ner och spela några spel som inte är tillgängliga på din marknad.

Redaktörens val

Vårt val för bästa VPN är ExpressVPN. Vi har verifierat MLB TV fungerar med ExpressVPN, bara se till att använda värdnamnet "Los Angeles 3". Få 35% rabatt på ExpressVPN här.

MER INFORMATION

Så om du är redo att börja använda ett virtuellt privat nätverk, se till att följa med nedan. Vi visar dig de bästa VPN: n som för närvarande finns på marknaden för Xbox One.

Obs: Du kanske måste installera VPN på din router eller skapa någon form av genomströmning för att dessa ska fungera med Xbox. I de flesta fall skapas inte VPN: er för Xbox direkt, och kan därför inte laddas ner från Xbox Store.

NordVPN

Först och främst tittar vi på NordVPN. NordVPN är en av branschledarna på marknaden för virtuella privata nätverk och de är fantastiskt överkomliga. Nästan vem som helst har råd med NordVPN och kostar bara $ 2, 75 per månad. Det är oerhört överkomligt, och när du har registrerat dig för ett prenumeration kan du till och med dra nytta av 30 dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte gillar det. NordVPN återbetalar dig i sin helhet, med mycket få frågor som ställs.

NordVPN är ett av marknadens bästa alternativ av en anledning, och det har att göra med deras enorma infrastruktur. De har faktiskt ett nätverk med drygt 4 000 servrar - detta håller sakerna snabba och snabba. Med så många servrar bör du inte uppleva avmattningar eller strypning eftersom i teorin bör NordVPN inte ha problem med överbelastning. Dessutom håller de dig skyddad på Internet med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-verifiering, DNS- och IPv6-läcksskydd med mera.

Skaffa det nu: Här

ExpressVPN

ExpressVPN är ett annat bra virtuellt privat nätverk. De har drygt 1 000 servrar i sitt infrastrukturnätverk, som återigen håller saker snabba och smarta. Du bör inte uppleva nedgången på Internet-anslutningen på ExpressVPN alls. Deras servrar är faktiskt optimerade för strömning, vilket innebär att du bör få ganska snabba hastigheter när du drar ner Netflix, Hulu och annat streaminginnehåll.

ExpressVPN är också bra på att hålla dig skyddad på webben. De håller dig skyddad med ett nätverk av 256-bitars AES-krypteringsnycklar. Dessutom har du SHA256-autentisering, DNS- och IPv6-läckeskydd, stöd för VPN-säkerhetsprotokoll och mer.

Skaffa det nu: Här

IPVanish

IPVanish är faktiskt ett av våra favoritval helt enkelt för att det är ett av de enklare VPN: n att installera, när du laddar ner det, loggar du in på ditt konto och sedan är du redo att ansluta till IPVanish VPN-servrar med hög hastighet. En av de snygga saker som IPVanish gör är att maskera din IP-adress. På detta sätt kan du undvika lokal censur, online-annonsörer och till och med skydda dig mot identitetsstöld. Din Internetleverantör kan inte ens se vad du gör online på det här sättet! Dessutom får du standard 256-bitars AES-kryptering. Kryptering bromsar vanligtvis din anslutning, men du bör faktiskt inte märka skillnad med IPVanish.

Skaffa det nu: Här

Turbo VPN

Du kanske inte vill betala för ett virtuellt privat nätverk. Vi kan förstå det, särskilt om du bara använder virtuella privata nätverk ibland. Turbo VPN är något du tänker titta på då - detta VPN är helt gratis, inga kredit- eller betalkort krävs. När du är ansluten till Turbo VPN förblir hastigheter snabba och lyhörda. Dessutom håller de dig säker på Internet med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel. Tänk på att Turbo VPN använder gasspjällmetoder, vilket innebär att din anslutning avtar under höga, höga användningstimmar, vanligtvis när servrar är överfulla. Ändå är det inte ett dåligt alternativ för dem som behöver något en gång på ett tag.

Hotspot Shield

Hotspot Shield kan vara lite bättre än Turbo VPN, åtminstone så långt som dess mångsidighet går. De erbjuder ett grundläggande, gratispaket för alla. Detta innebär att du får höghastighets VPN-åtkomst helt gratis. Det kan vara lite irriterande, men det är främst för att Hotspot Shield använder annonser som inkomstkälla för det. Om du vill ha något lite bättre väljer du Hotspot Shields premiumpaket - detta ger dig snabbare internethastigheter, fler funktioner du kan använda och bli av med de irriterande annonserna. Du förblir skyddad online med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel.

StrongVPN

När vi kommer in som vår nästa favorit VPN har vi ett ganska unikt val - StrongVPN. StrongVPN har servrar över hela världen såväl som USA, så du kan mycket enkelt maskera din plats för att få åtkomst till geobegränsat innehåll utan problem. En annan anledning till att du kanske vill tänka på StrongVPN är hur mycket säkerhet det har - det är faktiskt något av det tuffaste du kan hitta idag. Med 2048-bitars kryptering - mer än vad någon annan VPN-tjänst erbjuder - är StrongVPN praktiskt taget oackligt, så du vet att du är säker från hackare och irriterande annonsörer kommer att anslutas till StrongVPN: s servrar. "Con" är att Internethastigheterna är lite långsammare på grund av den hårda krypteringen.

Därutöver har StrongVPN stöd för olika säkerhetsprotokoll, DNS- och IPv6-läcksskydd, en automatisk dödsbrytare om VPN tappar, och så mycket mer. StrongVPN är också ganska prisvärd så att de flesta kan komma in i det enkelt.

Skaffa det här: Google Play

VyprVPN

Nästa gång tittar vi på VyprVPN VPN-tjänsten. I sin kärna fungerar VyprVPN precis som alla andra virtuella privata nätverk, men det har åtminstone en viktig poäng som sekretessentusiaster kommer att älska: VyprVPN arbetar 100% utan tredje parter, så du kan lita på att dina data hanteras med omsorg, och säljs inte till en annonsör! Du får snabb och obegränsad bandbredd, så ditt spel kommer att vara helt obehindrat. Detta är också ett utmärkt sätt att förhindra strypning och hindrade hastigheter på din Internet-leverantör.

Cyberghost

CyberGhost kommer in som vårt nästa val. Det är gratis och älskat av miljontals användare över hela världen. Det finns faktiskt över 15 miljoner användare som litar på CyberGhost med sina data, och företaget strävar alltid efter att förbättra. Du får automatiskt Wi-Fi-skydd, vänlig kundsupport, DNS- och IPv6-läcksskydd, en automatisk kill-switch och framför allt obegränsad bandbredd och trafik.

En av de snygga sakerna med CyberGhost är att de låter dig ta deras VPN för en 7-dagars provkörning, som ett slags test-före-du-köper typ av saker. Du kan kolla in CyberGhost och vad den erbjuder för att se till att den passar dina behov innan du köper.

Hämta det nu: här

Säker VPN

Därefter kommer vi till ett helt gratis alternativ: Secure VPN. Ladda ner Secure VPN på din telefon så kan du ansluta till ett virtuellt privat nätverk var som helst i världen så länge du har en internetanslutning. Det har ett lättanvänt gränssnitt, vilket gör anslutningen till ett virtuellt privat nätverk en bit kaka. Dessutom får du 256-bitars AES-kryptering, vilket är svårt att bryta, men till och med, Secure VPN ger dig en snabb internetanslutning. Med ett stort antal servrar kan du få snabba svarstider nästan var som helst i världen.

Tunnelbear VPN

Tunnelbear VPN kanske senast uppe på vår lista, men vi skulle faktiskt betygsätta det över Turbo VPN och Hotspot Shield när det gäller prestanda. Vem som helst kan skapa ett Tunnelbear VPN-konto som ger dig tillgång till 500 MB gratis data per månad. Om du vill ha mer av Tunnelbear kan du registrera dig för ett premiumpaket och få obegränsad information per månad. De håller dig skyddad online med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel också och ger dig tillgång till massor av innehåll online med möjligheten att ansluta upp till tjugo geografiska platser.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska privata privata nätverk på marknaden. Det kan göra det svårt att välja bara en av dem; Vi rekommenderar dock att du går med NordVPN. De har den största infrastrukturen av alla dessa VPN: n, de kostar inte för mycket och de är riskfria med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.