10 bästa gratis VPN för PS4

Så du fick en ny PlayStation 4, och nu vill du använda ett virtuellt privat nätverk för att hålla dig säkrare online. Det är helt värt att göra, särskilt med mängden hackare som regelbundet försöker penetrera spelnätverk. Det kan bromsa ditt spel, men vi tror att proffsen uppväger nackdelarna här. En VPN kommer att hålla din integritet och dina data krypterade på PS4. Inte bara det, utan du borde kunna få åtkomst till spel som en gång var censurerade eller geo-begränsade av din internetleverantör eller land.

Redaktörens val

Vårt val för bästa VPN är ExpressVPN. Vi har verifierat MLB TV fungerar med ExpressVPN, bara se till att använda värdnamnet "Los Angeles 3". Få 35% rabatt på ExpressVPN här.

MER INFORMATION

Så om du är redo att göra nya spel tillgängliga för dig genom att riva ner de blockader som du har satt upp, se till att följa med nedan. Vi visar dig de bästa gratis VPN-skivorna tillgängliga för PlayStation 4.

Obs: Kom ihåg att de flesta VPN: er inte är avsedda för PlayStation 4 exklusivt - det finns faktiskt få VPN som du kan ladda ner från PlayStation Store, om något alls. Som sagt, det är förmodligen bäst att installera ett av dessa VPN på din router eller till och med skapa någon form av genomströmning.

NordVPN

NordVPN är lätt vår favorit att använda, och det beror till stor del på deras pris och support för kunderna. NordVPN ger dig tillbaka en magre $ 2, 75 per månad och ger dig även en kostnadsfri 3-dagars provperiod för att se om du gillar det först. När du har köpt kan du bestämma om NordVPN är något du gillar eller inte - om du inte gillar det kan du bara dra fördel av företagets 30 dagars pengarna tillbaka-garanti för att få full återbetalning.

NordVPN är det bästa av en anledning, och det beror på att de har en av de största infrastrukturerna i VPN-industrin: de har faktiskt över 4 000 servrar till sitt förfogande, vilket minskar överbeloppet för att ge den snabbaste Internet-anslutningen som möjligt. Dessutom finns det över 60 geografiska platser som du kan ansluta till för att få åtkomst till geobegränsat innehåll. De håller dig också ganska skyddad online genom att använda en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-verifiering, DNS- och IPv6-läckeskydd och mycket mer.

Skaffa det nu: Här

ExpressVPN

ExpressVPN är ett annat utmärkt alternativ. De har inte det nätverk som NordVPN gör, men det är fortfarande ganska imponerande: de har drygt 1 000 servrar till sitt förfogande. Som sagt, de håller fortfarande saker ganska snabba och smarta. Inte bara det, utan de har faktiskt 94 geografiska platser som du kan ansluta till för att få tillgång till massor av geobegränsat innehåll. Det gör det enkelt att strömma Netflix-innehåll som bara är utomlands!

Du behöver inte oroa dig för säkerheten heller - de håller dina data och integritet säkert med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-verifiering, DNS- och IPv6-läckeskydd, stöd för olika säkerhetsprotokoll och mer.

Skaffa det nu: Här

IPVanish

När vi kommer in på tredje plats på vår lista tittar vi på snygga virtuella privata nätverksverktyg som heter IPVanish. Den här är en av våra favoriter, för det är till och med lätt för lekmän att ställa in. Ladda bara VPN till din valbara enhet, skapa och logga in på ditt konto, och sedan är du redo att ansluta till IPVanish VPN-servrar med hög hastighet. Med bara ett tryck på en knapp kan du direkt anslutas.

En av höjdpunkterna i IPVanish är IP-maskering, vilket hindrar den från nyfikna ögon som din ISP. Du kan säga adjö till din internetleverantör som strömmar dina streaming-sessioner! IPVanish kommer med standard 256-bitars AES-kryptering. Kryptering bromsar vanligtvis din anslutning, men du bör faktiskt inte märka skillnad med IPVanish.

Skaffa det nu: Här

Turbo VPN

Vi gillar det Turbo VPN också erbjuder. Du behöver inte betala för någonting med den här, eftersom Turbo VPN erbjuder en snabb virtuell privat nätverkstjänst gratis. De har det ad-stöds, vilket kan vara irriterande, men de är inte något du måste interagera med utanför appen. När du har laddat ner den öppnar du appen, pekar på skärmen och du är ansluten till en av Turbo VPN: s servrar. De håller dig skyddad online med en standard 256-bitars AES-kryptering. De utövar normal strypning, men det är vanligtvis under höga, höga användningstimmar. Kolla in det själv nedan.

Hotspot Shield

Vi gillar faktiskt Hotspot Shield lite mer än vi gör Turbo VPN, men det beror på att Hotspot Shield erbjuder något för alla. De har ett grundpaket som är helt gratis att använda; men det stöds av annonser. Om du bestämmer dig för att gilla Hotspot Shield kan du betala för premiumabonnemanget, som öppnar upp snabbare internethastigheter, fler funktioner och blir av med de irriterande annonserna.

Cyberghost

CyberGhost är ett annat utmärkt val för dig som letar efter alternativ mellan gratis och betald prenumeration. För de flesta användare är CyberGhost gratis och älskad av miljontals användare över hela världen. Det finns faktiskt över 15 miljoner användare som litar på CyberGhost med sina data, delvis för att denna tjänst också fungerar utan tredje parter. Du får automatiskt Wi-Fi-skydd, vänlig kundsupport, DNS- och IPv6-läcksskydd, en automatisk kill-switch och framför allt obegränsad bandbredd och trafik.

Om du vill ha en betald prenumeration erbjuder CyberGhost en 7-dagars rättegång för dem som är på staketet om ett fullständigt prenumeration.

Ladda ner det nu: Här

Tunnelbear VPN

Tunnelbear VPN är ett bra alternativ för dig som letar efter något enkelt. De erbjuder en gratis version tillgänglig för alla. Skapa ett konto så får du tillgång till 500 MB gratis VPN-data per månad. Bestäm att du gillar vad Tunnelbear VPN har att erbjuda? Du kan betala för en premiumtjänst för att få dig obegränsad information. Dessutom är Tunnelbears servrar snabba och lyhörda, så du bör uppleva små eller inga avmattningar. De har också tjugo geografiska platser som du kan ansluta till för att få åtkomst till geobegränsat innehåll. Du förblir skyddad med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel.

StrongVPN

Letar du efter maximal säkerhet när du är ansluten till ett VPN? Leta inte längre än vad StrongVPN har att erbjuda. Med servrar över hela världen - såväl som USA - kan du mycket enkelt maskera din plats för att få åtkomst till geobegränsat innehåll till dina hjärtans innehåll En annan anledning till att du kanske vill överväga StrongVPN är den stora mängden säkerhet den har. Med 2048-bitars kryptering - mer än vad någon annan VPN-tjänst på marknaden erbjuder - är StrongVPN praktiskt taget oackligt. Det räcker med att säga att du kommer att vara mycket säker på nätet.

Skaffa det här: Google Play

VyprVPN

Och nästa gång är den ständigt populära VyprVPN VPN-tjänsten. I grunden fungerar VyprVPN precis som alla andra virtuella privata nätverk, men det har åtminstone en viktig poäng som de som är bekymrade över sekretess kommer att älska - VyprVPN driver faktiskt sin tjänst 100% utan tredje part. Som sagt kan du lita på att dina uppgifter hanteras med omsorg och inte säljs till en annonsör eller någon annan tredjepartsinstitution eller enskild person! Du får snabb och obegränsad bandbredd, så ditt spel kommer att vara helt obehindrat. Detta är också ett utmärkt sätt att förhindra strypning och hindrade hastigheter på din Internet-leverantör.

Säker VPN

Och slutligen kommer vi till vår sista utmanare - ett annat helt gratis alternativ: Secure VPN. Ladda ner Secure VPN på din telefon så kan du ansluta till ett virtuellt privat nätverk med bara en knapptryckning. Allt du behöver är en internetanslutning och ett gratis konto! Med ett användarvänligt gränssnitt, ansluta till ett virtuellt privat nätverk en bit kaka. Det finns också standard 256-bitars AES-kryptering, vilket är svårt att bryta, men till och med, Secure VPN ger dig en snabb internetanslutning.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta VPN: er för PS4. Vi måste säga att NordVPN förmodligen är det bästa alternativet, eftersom det är den mest välstödda tjänsten på den här listan.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.