10 bästa gratis krigsspel utan kostnad utan WiFi år 2020

Smarttelefon- och surfplansspel är bra sätt att döda tid i många scenarier - säg att du väntar på din flygning till land, eller kanske du kom alldeles för tidigt för ett möte. Tack och lov, med smartphones och surfplattor som alltid är inom räckhåll nuförtiden, behöver du inte spendera den extra tiden på att vrida tummen - du kan spela ett spel istället! I datorvärlden är spel oftast något du måste betala för; Men i vår mobila era finns det massor som du kan få gratis.

Så om du vill döda lite tid följer du nedan så visar vi dig de bästa krigsspel på marknaden utan kostnad för dig!

Gun War

Gun War är ett spel där du kan försvara dig mot utlänningar och oändliga vågor av zombies - det är mycket meningslöst kul! Det finns massor av anpassningar som omger det också - det finns över 50 vanliga vapen du kan välja mellan och sedan massor av "episka" vapen du kan låsa upp och börja använda också. Det finns massor av uppgifter tillgängliga för dig i Gun War, vilket håller dig intresserad av spelet i flera timmar. Spelet är aldrig samma sak - med över 50 kartor och scener att spela igenom kommer du alltid att njuta av Gun War.

Ladda ner det nu: Google Play

Elite Killer: SWAT

Är du redo att hantera kriget på global skala? I Elite Killer: SWAT, kommer du att spela som en SWAT-teammedlem och resa över hela världen och utrota den från det onda. Du får välja din soldats laddning med massor av riktiga vapen att välja mellan. Sedan kan du ta den utrustningen och spela i hundratals uppdrag i ett par dussin olika regioner i världen. När du är klar med att befria ondskapens värld kan du ta dina kunskaper online och slåss mot spelare kontra spelare!

Into The Dead 2

Ett annat gratis krigsspel som du inte vill missa är den kritikerrosade Into The Dead 2 - en zombie-apokalyps är på väg, och du måste kämpa igenom det för att rädda din familj. Du kommer att kämpa genom oändliga mängder zombies med exotiska supervapen. Detta spel har också mycket replaybarhet och har sju actionfyllda kapitel av spel som tar dig igenom sextio utmanande etapper och specialutmaningar. Du får också uppleva ett vackert och exotiskt landskap genom hela spelet. Kom igång på länken nedan.

1941: Frozen Front

Nästa upp på vår lista är 1941: Frozen Front, ett av de bästa krigsspel för andra världskriget i Google Play Store. Du kan välja att spela som tyskarna, ta kampen till Ryssland, eller så kan du spela ryssarna och försvara mot de invaderande nazistyrken. I denna strategisimulering kan du skapa leveranslinjer, baser, höja upp en armé och skapa beräknade drag för att vinna kriget, på vilken sida du än väljer. Blir du trött på singleplayer? Du kan ta kampen online och testa dina strategiska färdigheter mot riktiga spelare.

Ladda ner det nu gratis.

Total War Battles: KUNGARIKET

Det sista alternativet på vår lista är en klassiker - Total War Battles: KINGDOM av SEGA. I medeltiden kommer du att bygga ditt kungarike - skapa smeder, gårdar och stenbrott för att inte bara förbättra ditt rike, utan att börja anställa och utrusta soldater. Därifrån kan du beordra din armé i en storskalig kamp mot andra spelare i realtidstrid. Du kan också anpassa dina riken - skapa floder, sjöar och berg för att krydda ditt eget rike!

Och om du någonsin flyttar telefoner eller surfplattor, spelet stöder plattformsspel, vilket innebär att du kan logga in på ditt konto på en annan enhet och fortsätta där du slutade på den gamla. Spelet är helt gratis att spela, även om du kan köpa extra objekt för att gå igenom spelet snabbare, även om det inte är nödvändigt att spela alls. Kom igång gratis på länken nedan.

Swamp Attack

Swamp Attack är ett zombie-baserat spel, där du får i uppgift att försvara ditt hem och försörjning från zombie-critters som har muterat från ditt träsk.

Handlingen / berättelsen i Swamp Attack kan vara enkel, men du har gott om innehåll att arbeta igenom och håller dig upptagen i flera veckor. Det finns faktiskt över 300 olika single-player-uppdrag. Dessutom finns det 35 olika arter av onda critters, och de har alla en annan strategi för att försöka ta dig ner. Men du har massor av vapen till ditt förfogande - kommer du att välja att slåss mot dem med den klassiska hagelgeväret, eller gå för mer modern förstörelse via en atombombe? Kommer du att kunna sejra och rädda ditt land?

Dead Trigger 2

Om du verkligen är i zombie-stil-spel, är Dead Trigger 2 en berömd som du behöver veta om. Huvudtanken är att du, soldaten, kommer att ta kampen till zombiehorden som invaderar din stad. Du går igenom och dödar alla dessa zombies, separerar deras lemmar och låter blod spraya överallt. Det är verkligen ett våldsamt krigsspel som du kanske inte vill skicka. Detta spel håller dig fascinerad med en otrolig mängd olika vapen tillgängliga, så att du kan förstöra zombies på olika sätt. Med över 33 olika miljöer tillgängliga, och hundratals fler stridsscenarier, kommer du att ha kul att klippa ner alla slags zombies och gå vidare genom historien. När du är klar kan du ha kul online med uppdragen i topplistan.

Ladda ner det nu: Google Play

Major Mayhem

Om du inte gillar att ta spel på allvar är Major Mayhem spelet för dig. Det är ett roligt spel, med tecknad-liknande grafik. Handlingen är att rädda din flickvän, som kidnappades och för närvarande är i fiendens kopplingar. Med 45 actionfyllda nivåer, massor av prestationer och massor av fantastiska vapen som quadzookas och miniguns, kommer du att vara upptagen i veckor framöver. Det finns massor av miljövariationer också i Major Mayhem, eftersom du kommer att spela på tre olika utmanande platser: öknen, tropikerna och metropolen. Testa det själv!

Respawnables

Kommer upp nästa, vi har ett annat inte så allvarligt spel, med den dumma tecknad-liknande grafik som vi alla har sett sedan TV i vår tidiga barndom. Det finns både offline och online berättelser att spela av, och dina alternativ är verkligen oändliga . Respawnables har tillräckligt med innehåll för att du ska komma tillbaka till det igen och igen.

I offlineuppdragen finns det mer än 185 uppgifter och uppdrag, inklusive en hel mängd olika skyttar att välja mellan. Men om du vill ta kampen online kan du delta i online-turneringar eller 1-v-1-utmaningar senare med Facebook-vänner eller andra spelare från hela världen.

Täck eld

Det finns en handfull dumma krigsspel, men Cover Fire tar saker lite mer på allvar. Detta är en extremt uppslukande skjutspel-app som ger dig möjlighet att slåss mot de onda och förstöra fiendens läger. Under hela spelet kommer du att bygga en specialstyrka med lagkamrater som har olika färdigheter, inklusive hackning eller infanteri. När du går framåt har du också möjligheten att låsa upp specialtecken och ha lite kul med uppblåsbara dinosaurier.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska krigsspel där ute som du kan börja spela gratis. De är roliga, beroendeframkallande och kommer inte att kosta dig ett öre (såvida du inte vill dra nytta av några inköp i appen). Hursomhelst, med de fem alternativen på den här listan, kommer du att kunna fylla din tid med mycket roligt, oavsett om du väntar på att ett land ska landa eller något annat! Om du har ett favorit gratis krigsspel offline, var noga med att meddela oss i kommentarerna nedan.