10 bästa Google WiFi-alternativet 2020

Google WiFi är en av de bästa nätbaserade WiFi-routrarna på marknaden. Det tar dig trådlös anslutning och kan mycket enkelt förstärka den i hela ditt hem. Det kan öka hastigheterna och till och med erbjuda dig bättre säkerhetsfunktioner på nätet. Google WiFi kanske faktiskt är det enklaste att installera, men inte nödvändigtvis den bästa routern på marknaden.

ProduktvarumärkenamnPris

NETGEARNETGEAR Orbi Home Mesh WiFi-systemKolla pris på Amazon

AmplifiAmpliFi HD WiFi-system från Ubiquiti LabsKolla pris på Amazon

LinksysLinksys Velop AC2200 Tri-Band Whole Home WiFi Intelligent Mesh SystemKolla pris på Amazon

eeroeero Pro WiFi-systemKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du följer med oss ​​nedan visar vi dig de bästa alternativen till Google WiFi, vad deras specifikationer är och hur de kan förstärka din trådlösa signal i hela ditt hem. Här är våra bästa val.

Netgear Orbi

Först och främst tittar vi på Netgear Orbi. Netgear är produktiv inom branschen för trådlösa produkter, och liknande Google WiFi-hårdvara gör de det riktigt enkelt att installera i ditt hem. Netgear Orbi har faktiskt en egen app som du kan ladda ner, vilket tar dig genom installation och konfiguration av routern. Inte bara det, men du kan använda appen för att konfigurera olika element när du är på språng. Orbi har snabba AC3000-hastigheter, fungerar på sin egen radiosignal för att lämna din trådlösa anslutning fri och tydlig för snabba hastigheter upp på 2, 2 Gbps. Orbi kan faktiskt utöka trådlös täckning upp till 6000 fot i ditt hem. Det är en söt affär för endast $ 300.

Kolla pris på Amazon

Amplifi HD Mesh WiFi Router

Amplifi HD-routersystemet är ett annat utmärkt alternativ till Google WiFi. Liksom många av sina konkurrenter erbjuder Amplifi ett enkelt sätt att konfigurera ett trådlöst nätverk via appen du laddar ner på din telefon. Amplifi ger dig en Gigabit Internet-anslutning, vilket ger dig hastigheter som enkelt kan hålla jämna steg med 4K-strömning. Amplifi eliminerar döda zoner i ditt hem och kan till och med ge täckning upp till 10 000 kvm. Det här paketet kommer med den huvudsakliga trådlösa enheten och sedan ett par WiFi-förlängare att följa med den. På $ 300 är det inte ett dåligt pris.

Linksys Velop

Om du inte känner till Linksys har du förmodligen bott under en sten. Linksys är en tillverkare av utmärkta nätverksprodukter, och Velop home WiFi-nätsystem är inte annorlunda. Förläng din trådlösa täckning upp till 6 000 kvm i ditt hem och eliminera döda zoner. Du får supersnabba Internethastigheter med Velop - upp till Gigabit-hastigheter - vilket kan stödja 4K-streaming och onlinespel mycket bra. Du kan ställa in Linksys Velop helt enkelt med ett nedladdningsbart program, och du kan alltid lägga till "noder" runt ditt hem på ett senare datum med det. Med appen kan du enkelt konfigurera ditt nätverk, ställa in föräldrakontroller, tider för paus på Internet och mer.

Eero

Eero är kanske sist upp på vår lista, men det är fortfarande en mycket bra artist. Eero startade för ett par år sedan och försökte erbjuda en enkel och snabb lösning för konsumenternas trådlösa behov. Eero är ett avancerat tri-band trådlöst system som enkelt kan täcka ett hem med fem sovrum med en intelligent WiFi-anslutning. Eero håller hastigheterna snabbt, och denna andra generationen av Eero är faktiskt två gånger snabbare än den första versionen. I likhet med sina konkurrenter har den en snabb och enkel inställning för att få den i drift på bara några minuter.

BT hela hemmet

BT Whole Home-routerinställningen är faktiskt inte en routerersättning, men kommer att utvidga installationen som du för närvarande har nu. Priset är helt baserat på hur mycket trådlös täckning du behöver, men det är faktiskt ett av de bästa alternativen på marknaden. Det är i huvudsak små skivor som du kan ställa in runt ditt hem för att öka signalen från din trådlösa router. BT Whole Home är faktiskt riktigt enkelt att installera med din befintliga trådlösa router - ladda bara ner BT Whole Home-appen så tar den dig igenom installations- och konfigurationsprocessen.

BT Whole Home tar faktiskt en hel del snygga saker till bordet. Du kan få snabbare hastigheter, se vem som är online, använda intelligent routing för snabba hastigheter och till och med ställa in en tid för specifika användare och enheter att "pausa" Internet under sänggåendet. Det kommer att återupptas på den timme som du konfigurerar i appen.

Netgear Nighthawk R7000

Kommer på sjätte plats är Nighthawk R7000 av Netgear. Om du vill flytta dig bort från nätbaserade routrar är detta den perfekta lösningen för dig som vill gå den mer traditionella vägen. Den har några fantastiska hastigheter inuti, och kan faktiskt stödja nedladdningshastigheter på upp till en hel 1.900 Mbps.

En av höjdpunkterna i denna router är de inbyggda förstärkarna och externa antenner. Det gör Nighthawks signal pålitlig, men där denna router verkligen lyser är dual-core-processorn. Oavsett spel, TV-program, filmer eller sociala medier du vill använda, denna avancerade processor kan stå emot allt.

Asus RT-AC5300

Därefter har vi ASUS RT-AC5300. Perfekt för spelaren, den här routern stöder nedladdningshastigheter på upp till 2 Gbps. Så inte bara är denna router snabb, utan den är också ondskapsfull. Och något vi inte ser varje dag är att den här har en inbyggd spelaccelerator, som hjälper dig att upprätthålla en pålitlig multiplayer-anslutning.

En annan snygg funktion i denna router av ASUS är föräldrakontrollen. Gillar du inte hur mycket tid användarna spenderar på nätet? ASUS har utformat sina föräldrakontroller så att du kan sätta tidsgränser för specifika konton och så att du kan övervaka och säkerställa ansvarsfull surfning. Detta gör det inte bara till ett bra alternativ för spelare, utan också för familjer.

Linksys WRT1200AC

Därefter har vi Linksys WRT1200AC. Den använder en trådlös dubbelbandsanslutning, som i princip kopplar de två för att bilda en enda anslutning som är extremt kraftfull och effektiv, så att du inte behöver vänta på något för att ladda, buffra eller ansluta igen. Säg adjö för latens i multiplayer-spel!

Den här erbjuder också vissa föräldrakontroller, såväl som gäståtkomst för alla som besöker eller bor hos dig. Beamforming-tekniken gör det möjligt att ansluta direkt till dina enheter och skicka ström direkt till var och en av dem, vilket gör Linksys-routern till ett toppval för hushåll med många enheter.

Linksys WRT3200ACM

Nowm, Linksys WRT3200 ACM är lite annorlunda än den senaste. Den använder samma dual-band-teknik som den sista gör, men den här stöder högre nedladdningshastigheter med enastående 3, 2 Gbps.

Det som skiljer den här routern från den sista är att den här modellen använder MU-MIMO-teknik, vilket ger varje enhet sin egen individuella trådlösa anslutning. Det betyder att en annan person som kommer online inte kommer att sakta ner alla andra.

Asus AC2900

När vi kommer in på nummer har vi ett annat val från ASUS - ASUS AC2900. Denna modell optimerar faktiskt dubbelt bandteknologi för bättre hastigheter; dock en av de mest unika funktionerna med det WTFast Game. Denna teknik designades för att skapa en spelupplevelse som är fördröjningsfri men hjälper också till att optimera 4K UHD-strömningsinnehåll. Detta gör det till ett annat bra alternativ för den dedikerade spelaren, men det kommer också att gynna allt du strömmar, till exempel filmer och TV-program.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta alternativ till Google WiFi-systemet. Om du inte gillar att Google hanterar ditt trådlösa nätverk eller inte är imponerad av hockeypuck-utseende-systemet kommer något av dessa att vara en utmärkt lösning. Vi gillar verkligen hur enkel Eero är, och sedan de galna snabba hastigheter som den kan ta med sig till bordet.

ProduktvarumärkenamnPris

NETGEARNETGEAR Orbi Home Mesh WiFi-systemKolla pris på Amazon

AmplifiAmpliFi HD WiFi-system från Ubiquiti LabsKolla pris på Amazon

LinksysLinksys Velop AC2200 Tri-Band Whole Home WiFi Intelligent Mesh SystemKolla pris på Amazon

eeroeero Pro WiFi-systemKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.