10 bästa falska AirPod-kloner 2020

De flesta känner till Apples trådlösa öronsnäckor, kända som AirPods. De skulle också veta att det också är ganska dyrt. Men om du tittade bra på återförsäljare på nätet finns det flera AirPod-alternativ som du hittar. Dessa prissätts vanligtvis mycket billigare och har några undantag vad gäller funktionsuppsättningen.

ProduktvarumärkenamnPris

ZsjijiaÄkta trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

KabiKABI trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon

SoundcoreSoundcore True-Wireless Earphones, AnkerKolla pris på Amazon

IBESTTRENDYBESTTRENDY trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

WIYFAWIYFA trådlöst headsetKolla pris på Amazon

BDKINGBDKING Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

CYONECYONE Bluetooth-headset Trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

CshidworldCshidworld True WirelessKolla pris på Amazon

VEZOO Bästa trådlösa Sport-hörlurarKolla pris på Amazon

liubeibei01Äkta trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det är verkligen anmärkningsvärt hur mycket falska AirPods som finns tillgängliga där ute. Därför beslutade vi att göra en lista med några av de bästa AirPod-klonerna som finns på marknaden idag. Dessa kanske inte nödvändigtvis håller den längsta tiden men kommer fortfarande att få jobbet gjort om allt du vill ha är trådlös musikuppspelning. Vi tittar närmare på 10 av de bästa falska AirPods som du kan köpa just nu.

10 bästa falska AirPod-kloner 2020

Äkta trådlösa vattentäta hörlurar

Detta är en riktig AirPod-klon som kommer att lura till och med de mest tekniska kunniga individerna där ute. Den levereras till och med med ett eget laddningsfodral, vilket är i linje med de ursprungliga AirPods. Företaget nämner att den här enheten kan ge batteritid på cirka 3 till fyra timmar, vilket, i kombination med det trådlösa laddningsfodralet, ger upp till en söt 15+ timmar.

Dessa falska AirPods körs på Bluetooth 5.0 och erbjuder det bästa både vad gäller räckvidd och prestanda. Det finns ett relativt stort 950 mAh-batteri på laddningsfodralet, vilket håller öronsnäckorna igång en god stund. Företaget talar också om en IPX7-klassificering för öronsnäckorna, vilket gör den lämplig för användning under regn eller till och med på gymmet. Det kan dock inte överleva en nedsänkning.

Detta AirPod-alternativ kan också ladda sig själv automatiskt när det placeras i laddningsfodralet. Företaget talar om ett ljudchip byggt in i öronsnäckorna, vilket lovar att erbjuda utmärkt ljudkvalitet. Eftersom det här är AirPod-kloner så säljs de bara i Classic White-varianten. Till cirka 40 dollar är det verkligen värt att titta med tanke på de funktioner som det lovar ombord.

KABI

Detta är ännu en falsk AirPod, som erbjuder nästan samma funktioner ombord. Emellertid är designen en snabb giveaway. Man kan säga att även om designen inte är identisk är funktionaliteten i stort sett densamma. Designen säkerställer också en passform i örat, vilket definitivt är praktiskt. Detta AirPods-alternativ kommer med ett laddningsfall som kan räcka till upp till fyra extra avgifter. Hörlurarna kan ta upp till 2-3 timmar “hög kvalitet uppspelningstid”. Dessa öronsnäckor har också multifunktionella knappar, så att du snabbt kan svara / avvisa ett samtal eller hoppa över spåret. Det finns dock ingen volymkontroll, så du kan behöva lita på att din telefon gör det.

Laddningsfodralet är snyggt utformat och har en strömknapp på framsidan samt statusindikerande lysdioder. Detta ger dig en mycket god uppfattning om hur mycket batteri som faktiskt finns kvar på fodralet. Mångsidighet är också en viktig anledning att gå med AirPods-alternativ från tredje part. Dessa fungerar med nästan alla enheter där ute, inklusive ditt Windows- eller Mac-skrivbord samt Android / iOS-smartphones och surfplattor. Detta är också en av de billigare AirPods-klonerna som finns tillgängliga där ute och säljer för knappt $ 25 just nu.

Soundcore

Det här är mer än bara en AirPods-klon, det är faktiskt ett högpresterande par hörlurar. Eftersom företaget inte fullständigt replikerar AirPods-designen fungerar det på samma sätt i teorin. Det finns två separata trådlösa öronsnäckor som kräver laddning med några timmar. Detta kan göras genom att de enkelt placeras i det laddningsfall som tillhandahålls av företaget. När det gäller batteriets livslängd beräknas det hålla var som helst mellan 4 och 5 timmar på en enda laddning. Detta medföljer det fulladdade laddningsfallet med en användningstid på cirka 20 timmar.

Företaget erbjuder också XS / S / M / L / XL öratips samt en micro USB-kabel för att ladda laddningsfodralet. Detta AirPods-alternativ kommer också med en mikrofon, så att du kan ringa eller ta emot samtal när du vill. Laddningsfodralet är vackert utformat och innehåller LED-indikatorer på framsidan. Det som gör att detta erbjudande sticker ut från mängden är det faktum att det också säljs i svart förutom White. Se till att kolla in det.

BESTTRENDY trådlösa hörlurar

Detta är något annorlunda jämfört med öronsnäckorna vi har pratat om hittills. Det som omedelbart märks här är det faktum att öronskydden har en tråd, vilket gör dem mindre benägna att förlora. Även om detta inte ger det typiska AirPods-utseendet, kan det här sättet att dessa öronsnäckor formas definitivt lura några människor. Det faktum att det finns en tråd här innebär också att företaget kan erbjuda en fjärrkontroll med kontroller för paus / uppspelning, besvara / avvisa samtal eller till och med styra volymen. Med tanke på att väldigt få AirPods-kloner faktiskt kan erbjuda volymkontroll, finner vi att detta är en välkommen funktion här.

Det finns också några uppenbara nackdelar till denna design. I första hand kommer du att missa laddningsfallet här, eftersom öronsnäckorna måste laddas direkt med en mikro-USB-kabel. Det betyder att du måste vara nära en strömadapter med några timmar för att juice upp den här enheten. Företaget hävdar att dessa öronsnäckor kan pågå i upp till 3-4 timmar, med en standbytid på cirka 50 timmar. Det bästa är att företaget också erbjuder 12 månaders garantitäckning för produkten. För en produkt som säljer för under $ 15 är detta ganska bra.

WIYFA

Detta är en direkt AirPods-klon, och ser mycket mer övertygande ut än det erbjudande vi talade om ovan. Örspetsarna är dock utformade något annorlunda. Laddningsfodralet är också ganska annorlunda, och det har även en egen strömknapp och LED-indikatorer. Detta är mycket till skillnad från AirPods, och därmed en distinkt skillnad mellan de två. Det enda stora problemet här är batteriets livslängd. Företaget hävdar att enheten bara kan hålla 90 minuter av musikuppspelning och tio dagar i beredskapstid. Det tar dock bara cirka 50 minuter att ladda upp ärendet.

Som du kan förvänta dig är denna AirPods-klon kompatibel med ett brett utbud av enheter, inklusive datorer samt Android- och iOS-smartphones / surfplattor. Dessa öronsnäckor packar Bluetooth 4.1, vilket är lite av en nedladdning eftersom de flesta hörlurar nu har Bluetooth 5.0 ombord. Du kommer också att få en mikrofon ombord här, vilket gör det enkelt att svara eller avvisa telefonsamtal när du är på språng. Företaget erbjuder enligt uppgift livslängd teknisk support för produkten, vilket är ganska anständigt. Det prissätts konkurrenskraftigt just nu, även om det inte finns något att säga när priserna stöts upp.

Generiska AirPods-klon

Detta är en spännande klon av Apple AirPods och efterliknar de flesta av sina funktioner på ett smart sätt. Det finns dock några mindre giveaways när vi tittar noga. Det levereras med ett kompakt laddningsfodral som har en massiv kapacitet på 950 mAh, vilket teoretiskt möjliggör musikuppspelning i 16 timmar med några avbrott. För en enhet som är så liten och trådlös blir laddningsfallet helt avgörande, särskilt med tanke på att öronsnäckorna inte kan hålla i mer än fyra timmar utan laddning.

Företaget lovar också att dessa öronsnäckor är vattentåliga, så du borde ha det bra med detta på gymmet eller under måttligt regn utomhus. Liksom de ursprungliga AirPods, startar detta erbjudande automatiskt när du tar bort det från fodralet och stängs av och börjar laddas när du sätter tillbaka det i fodralet. Så när det gäller funktionalitet är det ganska tydligt att tillverkaren har försökt sitt bästa för att hålla sina funktioner sanna för AirPods. Tack vare den enkla knappen på dessa falska AirPods kan du enkelt styra musik eller till och med svara samtal när du är på språng. Denna produkt är för närvarande prissatt till knappt 40 dollar.

CYONE

Detta är ett extremt lätt AirPods-alternativ och väger eländigt 4 gram vardera och säkerställer att du kan bära detta i längre intervaller. Det kommer med dedikerade öratips, något som de ursprungliga AirPods saknar. Men detta är en fin touch och säkerställer att musiken inte läcker ut ur öronen. Detta i sin tur kan också hjälpa till att erbjuda ljudisoleringsfunktioner på dessa små öronskydd. Som du antagligen märkte är dessa öronsnäckor ganska identiska med några andra falska AirPods där ute, vilket innebär att marknaden för närvarande är full av många generiska AirPods-alternativ.

Prissättning blir dock den viktigaste differentierande faktorn, som är fallet med alla produkter du köper online. Dessa små öronsnäckor har också en mikrofon ombord, så att du kan ringa telefonsamtal. Knappen på hörlurarna hjälper också till att avsluta samtal eller pausa / spela musik. Förväntat är öronsnäckorna kompatibla med ett brett utbud av produkter där ute, inklusive iPad Pro och Galaxy Note 9. Den här attraktiva AirPods-klonen säljer för närvarande för drygt 25 dollar.

Cshidworld

Detta är kanske ett av de mest hållbara AirPods-alternativen som vi har stött på på denna lista. Med en batteritid på cirka 7 timmar med en enda laddning och ytterligare fem cykler tack vare batteriladdningsfodralet kan dessa falska AirPods pågå i upp till 35 timmar, eller så påstår företaget. Detta är till stor del tack vare den lilla designförändringen, vilket gör att tillverkaren kan få mer utrymme. När det gäller design av öronsnäckor är detta emellertid ganska identiskt med AirPods och saknar öronspetsar. Det finns dubbla mikrofoner ombord här, vilket ger dig optimal ljudkvalitet under telefonsamtal, även om detta också är beroende av nätverket som telefonen har.

Eftersom varje öronskydd här fungerar oberoende kan du enkelt dela dina örhängen med någon bredvid dig. På detta sätt kan musik eller media njuta av mer än en person. Det finns en multifunktionsknapp på öronsnäckan som låter dig styra volym, musik såväl som telefonsamtal. Priset är cirka 40 dollar och det är verkligen en av de bästa AirPods-klonerna vi kunde hitta på marknaden.

VEZOO

Detta är ännu ett ganska anständigt AirPods-alternativ som har en ganska lik design, särskilt om du har tittat på några av våra produkter på den här listan. Det jag gillar med detta erbjudande är det faktum att varje öronsnäcka har sin egen uppsättning knappar, så att du kan kontrollera media eller till och med telefonsamtal. Detta innebär också att öronsnäckorna har en dedikerad mikrofon. Lyckligtvis arbetar båda enheterna oberoende, så att du enkelt kan dela musik med någon runt dig.

Företaget hävdar att öronsnäckorna kan ta upp till 3-4 timmar på en enda avgift. Laddningsfodralet ger möjlighet att juice upp öronsnäckorna ytterligare några gånger, vilket är praktiskt särskilt när du är på språng. Detta är kanske en av de främsta anledningarna till att AirPods är så populära. Det kan överträffa nästan alla andra trådlösa öronsnäckor utan att ta för mycket av din plats. Företaget här är vänligt nog att erbjuda en USB-kabel för att ladda upp saken. Detta erbjudande kommer också med 12 månaders garanti. Det överlägset billigaste erbjudandet på vår lista, det kan vara ditt för en eländig $ 9, 99.

BDKING

Designen här är mycket i nivå med vad vi har talat om ovan, vilket innebär att du får en anständig AirPods-klon tillsammans med ett ganska kapabelt laddningsfall. Ett brett utbud av smartphones, surfplattor och datorer är kompatibla med den här produkten, så det finns ingen oro på det området. Det tar cirka 50 minuter att ladda laddningsfodralet och öronsnäckorna kan hålla upp till 90 minuter musikuppspelning eller 10 dagars beredskapstid. Batteriets livslängd kan vara ett problem för potentiella köpare, även om laddningsfallet borde minska dessa problem betydligt.

Detta stöder Bluetooth 4.1 ur lådan och kommer enligt uppgift också med teknik för brusavbrott. Men designen tyder inte på det, särskilt eftersom det inte finns några öratips för att isolera bakgrundsljud från örat. Du kan få denna AirPods-klon för ungefär $ 30 i skrivande stund.

ProduktvarumärkenamnPris

ZsjijiaÄkta trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

KabiKABI trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon

SoundcoreSoundcore True-Wireless Earphones, AnkerKolla pris på Amazon

IBESTTRENDYBESTTRENDY trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

WIYFAWIYFA trådlöst headsetKolla pris på Amazon

BDKINGBDKING Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

CYONECYONE Bluetooth-headset Trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

CshidworldCshidworld True WirelessKolla pris på Amazon

VEZOO Bästa trådlösa Sport-hörlurarKolla pris på Amazon

liubeibei01Äkta trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.