10 Bästa Facebook Messenger VPN 2020

Det är ingen hemlighet att Facebook försöker förena världen genom att förbinda gamla vänner som är länder eller kuster isär. Tyvärr har inte alla Facebooks uppdrag om ett gratis och öppet internet för att föra samman människor, varför du kan hitta Facebook och Facebook Messenger blockerade i ditt företag eller lands nätverk. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att komma runt dessa onödiga blockader med ett virtuellt privat nätverk. Anslut till en VPN-server, och vad du gör på Internet är dold för din internetleverantör, så att du kan komma åt blockerade servrar som normalt. Om du följer med nedan visar vi dig de bästa VPN-tjänsterna för åtkomst till Facebook Messenger och annat innehåll. Här är våra bästa favoriter.

Redaktörens val

Vårt val för bästa VPN är ExpressVPN. Vi har verifierat MLB TV fungerar med ExpressVPN, bara se till att använda värdnamnet "Los Angeles 3". Få 35% rabatt på ExpressVPN här.

MER INFORMATION

NordVPN

NordVPN kan vara vår favorit virtuella privata nätverkstjänst där ute. De har funnits länge och har ett enormt nätverk av servrar - de har över 4 000 spridda över drygt sextio länder. Det räcker med att säga att du alltid har snabba Internethastigheter när du är på NordVPN eftersom du alltid är nära eller i närheten av en av deras servrar. Anslut upp till en NordVPN-server så kommer du att kunna komma åt Facebook Messenger som normalt. Eftersom det finns över sextio länder att ansluta till kan du till och med få tillgång till mycket geobegränsat innehåll i världen.

Du kan vara säker på att NordVPN håller dina data säkra. Till skillnad från vissa VPN som säljer dina data och inte har de bästa säkerhetsrutinerna, håller NordVPN dig säker med 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-autentisering och en automatisk kill switch bland många andra säkerhetsrutiner.

Skaffa det nu: Här

ExpressVPN

ExpressVPN är en annan bra. De kanske inte har det arsenal av servrar som NordVPN har, men de har en mäktig armé av servrar själva - över 1 000 spridda genom 94 geografiska platser över hela världen. Det är mycket geo-begränsat innehåll som du kan komma åt, men det fullbordar också vårt ursprungliga uppdrag: anslut till en ExpressVPN-server och du kan komma åt Facebook Messenger utan problem. Och om du försöker strömma videoinnehåll i ett nätverk är ExpressVPN förmodligen ditt bästa bäst, eftersom deras servrar är optimerade för att strömma innehåll snabbt.

ExpressVPN har liknande säkerhetserbjudanden som NordVPN - 256-bitars AES-kryptering, SHA256-autentisering, automatisk dödsbrytare, DNS- och IPv6-läcksskydd och mycket mer. Du kommer säkerligen hålla dig säker med ExpressVPN. ExpressVPN är också ett fantastiskt gratis VPN-alternativ för Facebook Messgener eller till och med Netflix vpn eftersom de erbjuder 30 dagars återbetalningsfönster, inga frågor ställs.

Skaffa det nu: Här

IPVanish

Kommer upp nästa på vår lista har vi IPVanish. Det är en av våra favoriter eftersom det inte bara är lätt att använda, utan ett av de mest sekretessvänliga alternativen där ute. Det är enkelt att konfigurera IPVanish - logga in på ditt konto, och sedan är du redo att ansluta till IPVanish VPN-servrar med hög hastighet. En av de snygga saker som IPVanish gör är att maskera din IP-adress. På detta sätt kan du undvika lokal censur, online-annonsörer och till och med skydda dig mot identitetsstöld. Din Internetleverantör kan inte ens se vad du gör online på det här sättet! Det betyder inte mer internet-strypning, så du bör faktiskt se hastighetsökningar. Dessutom får du standard 256-bitars AES-kryptering. Kryptering bromsar vanligtvis din anslutning, men du bör faktiskt inte märka skillnad med IPVanish.

Skaffa det nu: Här

VyprVPN

Det är värt att ge VyprVPN också ett skott. Precis som ExpressVPN och NordVPN kan du ansluta till en VyprVPN-server och enkelt avblockera Facebook och Facebook Messenger. VyprVPN är också trevligt för att hindra ISP: s från att stryka innehåll också. Om du tittar på video eller får tillgång till andra populära, trafiktunga tjänster, är det möjligt att din Internet-leverantör håller din Internet-hastighet strypad av en eller annan anledning. VyprVPN kan bli av med den gasen. De maskerar din IP-adress och krypterar dina trafikdata så att din Internetleverantör inte kan se vad du gör på Internet. Eftersom de inte kan spika vilka tjänster du använder kan din Internetleverantör inte strypa dig, och därför bör du uppleva snabbare internethastigheter. VyprVPN är riktigt trevligt i det avseendet, men utöver det får du en hård säkerhet med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-autentisering och mer.

Ladda ner det nu: Google Play

Turbo VPN

Vill du inte betala ut kontanter för att använda en virtuell privat nätverkstjänst? Det är helt förståeligt, särskilt om du bara behöver använda ett VPN varje så ofta. Som sagt, du kanske vill kolla in Turbo VPN - denna VPN är helt gratis, inga kredit- eller betalkort krävs för att registrera dig för ett konto. När du är ansluten till Turbo VPN förblir hastigheter snabba och lyhörda. Dessutom håller de dig säker på Internet med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel. Kom ihåg att Turbo VPN använder gasspjäll, vilket innebär att din anslutning kommer att avta under höga, höga användningstimmar. Det är precis vad som händer med gratis VPN-enheter, tyvärr.

Cyberghost

CyberGhost är en favorit. De är en normal VPN som låter dig snabbt ansluta till en server för att börja komma åt blockerat innehåll. emellertid gör de det extremt enkelt för även lekman att göra, och ger också snabba och effektiva hastigheter när de är anslutna. Ladda ner CyberGhost på din telefon, prenumerera, anslut till en server och sedan är du redo att börja chatta på Facebook Messenger igen. Dina data förblir naturligtvis säkra med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-autentisering och stöd för alla standard säkerhetsprotokoll. Kolla in det på Android på länken nedan.

Hämta det nu: här

Stark VPN

Nästa upp på vår lista är Strong VPN. Stark VPN fungerar på samma sätt som de andra VPN på listan, så att du kan ansluta till en stark VPN-server och sedan ha fri tillgång till saker som Facebook och Facebook Messenger. Du har tillgång till annat censurerat och geobegränsat och censurerat innehåll runt om på nätet också. Dessutom tar Strong VPN säkerheten och integriteten för dina data mycket allvarligt. De håller dina data tätt skyddade med en 2048-bitars RSA-krypteringsnyckel som praktiskt taget inte kan hackas. Därutöver tillhandahåller Strong VPN standard 256-bitars AES-krypteringsnyckel, SHA256-autentisering, stöd för säkerhetsprotokoll och till och med en automatisk kill switch. Om du är orolig för dina data när du är ansluten till ett VPN, oroa dig inte mer med Strong VPN: de har din rygg.

Ladda ner det nu: Google Play

Tunnelbear VPN

Tunnel kommer in som nästa gång, men om du letar efter en gratis VPN att använda skulle vi faktiskt betygsätta den över Turbo VPN och Hotspot Shield inte bara vad gäller prestanda, men också tillgänglighet. Detta beror på att vem som helst kan skapa ett Tunnelbear VPN-konto som ger dig tillgång till 500 MB gratis data per månad. Om du bestämmer dig för att du vill använda Tunnelbear lite mer än så kan du registrera dig för ett premiumpaket och få obegränsad information per månad. De håller dig skyddad online med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel också och ger dig tillgång till massor av innehåll online med möjligheten att ansluta upp till tjugo geografiska platser.

Hotspot Shield

Om du letar efter andra gratisalternativ kan Hotspot Shield vara uppe i gränden, om inte lite bättre än vad Turbo VPN har att erbjuda. De erbjuder ett grundläggande, gratis paket som alla kan registrera sig för och använda. Krypteringen är trevlig för tillfällig användning, men gratisversionen kan vara lite irriterande, men det är främst för att Hotspot Shield använder annonser som inkomstkälla för det. Om du vill hoppa över annonserna måste du registrera dig för Hotspot Shields premiumservice. En Premium-prenumeration ger dig faktiskt snabbare Internethastigheter, fler funktioner att använda och bli av med de irriterande annonserna. Du förblir skyddad online med en 256-bitars AES-krypteringsnyckel.

Säker VPN

Och sist på vår lista är ett annat helt gratis alternativ. Ta bort din plånbok, eftersom Secure VPN inte tar dina pengar! Ladda ner Secure VPN på din telefon så kan du - med bara ett par kranar - ansluta till ett virtuellt privat nätverk var som helst i världen. Detta är de perfekta alternativen för lekmannen med ett lättanvänt gränssnitt. Secure VPN har faktiskt 256-bitars AES-kryptering, vilket är svårt att bryta, men till och med, Secure VPN ger dig en snabb internetanslutning. Med ett stort antal servrar kan du få snabba svarstider nästan var som helst i världen.

Dom

Genom att använda ett av VPN: n på den här listan har du fri tillgång till Facebook och Facebook Messenger igen. Vi gillar särskilt NordVPN och ExpressVPN på grund av hur enkla att använda de, liksom de snabba internethastigheterna. Stark VPN är också bra för säkerhet, även om ExpressVPN och NordVPN inte heller är några slangar i den avdelningen.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.