10 bästa bilhållare för Samsung Galaxy Note 8

Om du pendlar mycket eller reser, är det nästan ett krav att ha någon bilhållare för att ha någon sorts telefon. Men du kanske behöver ett starkare, högre kvalitetsfäste som kan hålla upp något så stort och tungt som Samsung Galaxy Note 8. Inte bara det, men du kanske vill ha något som laddar din smartphone medan den hålls i fästet . En sak är säker: det finns oändliga mängder alternativ där ute.

ProduktvarumärkenamnPris

BestrixBestrix Universal CD Slot Magnetic Phone HolderKolla pris på Amazon

iOttieiOttie Easy One Touch 4 instrumentbräda och vindruta bilmonteringshållareKolla pris på Amazon

MacallyMacally Windshield Phone Mount, justerbar sugkoppfönsterfästehållare för iPhone XS XS Max XR X 8 8 Plus 7 7+ 6s 6 SE Samsung Galaxy S9 S9 + S8 S8 + S7 Edge Note 5 Nexus 6 Pixel LG (MGRIP)Kolla pris på Amazon

ScoscheSCOSCHE MAGWSM2 MagicMount Universal magnetisk telefon / GPS sugkoppfäste för bil, hem eller kontorKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du följer med oss ​​nedan visar vi dig de 10 bästa bilhållarna för Samsung Galaxy Note 8.

Alpatronix MX102

Det första objektet på listan du kanske vill överväga är Alpatronix MX102. Denna bilhållarfäste ansluts till bilens billaddningsport (eller cigarettändare) och har en lång arm så att du kan hålla telefonen i din syn när du kör. Denna billaddningsport gör det möjligt att ladda din telefon medan den hålls i fästet. I själva verket kan Alpatronix också ladda andra telefoner via USB-kablar - du har tre totala USB-portar, inklusive en USB-C-port för nyare stiltelefoner. Den här artikeln har också en 100% tillfredsställelsesgaranti, så om du inte gillar den, returnera den och få tillbaka dina pengar.

iOttie Mount

Därefter har vi iOttie Mount. Det här bilhållarfästet fungerar som ett instrumentpanelfäste eller en vindrutafäste: det är allt som du föredrar. Den levereras med en instrumentbrädeskiva som fastnar på instrumentpanelen permanent. På själva fästet finns en sugkopp, håll den helt enkelt på instrumentbrädans skiva för att göra den till en instrumentbräda. Och om du någonsin vill byta till en vindrullfäste, placera bara sugkoppen på vindrutan. Det enda det inte är så bra på är att hålla sig till läderpaneler.

Den har till och med en teleskoparm som kan sträcka sig upp till 8 tum så att du kan placera din telefon i ett bekvämt läge. Den kan också rotera 360 grader.

Mpow Dashboard Mount

Därefter har vi Mpow Dashboard Mount. Detta använder en sugkopp som kan fästas ordentligt på din instrumentbräda. Om du blir trött på att använda den på instrumentpanelen, tvätta den med varmt vatten, låt den lufttorka och sedan kan du fästa den på vindrutan med samma styrka. Det kommer också med ett luftventilationsfäste om du föredrar att montera din bilhållare på det sättet. 360 graders rotation och justerbar höjd gör att du kan placera fästet på det sätt du vill.

Macally Windshield Phone Mount

Det här bilhållarfästet är rent en vindrutefäste. Den fäster din vindruta ordentligt med hjälp av en sugkopp. I likhet med de andra monteringarna i den här listan har den också 360-graders rotation, så du behöver inte få ditt fäste på exakt rätt plats. Den har en lång arm, så det borde vara superlätt att göra det bekvämt för dig. Den har en söt låsmekanism, så din telefon bör aldrig falla ut, även i grov terräng. Den kan hantera även de tyngsta och största telefonerna, till exempel Samsung Galaxy Note 8.

Scosche MAGWSM2

Nästa på vår lista är MAGWSM2 av Scosche. Detta är en snygg bilfäste eftersom den har en vaggelfri design. Hur du fäster din Samsung Galaxy Note 8 på den är genom att fästa den medföljande Magic Plate på baksidan av den (kan vara på din telefon, på din telefonfodral osv.). Du trycker sedan helt enkelt på bilhållarfästet, och den håller din Galaxy Note 8 vid montering genom magneter. De är ganska starka magneter, så du behöver inte oroa dig för att tappa telefonen på en ojämn väg eller något liknande. Det är helt säkert för mobila enheter - du behöver inte oroa dig för magneterna som skadar din Galaxy Note 8.

Fullt justerbart fallvänligt fäste av Encased

Vill du ha en bilhållare i ditt liv som är fallvänligt? Leta inte längre än det här alternativet från Encased. Den är mångsidig genom att den kan fästas antingen på instrumentpanelen eller vindrutan. Detta fäste griper fast din telefon säkert för vertikal eller horisontell display, och du kan enkelt ta bort telefonen från den eftersom den är designad för att användas med bara en hand.

En av de bästa delarna av detta är att det är fallvänligt. Oavsett om du använder din Galaxy Note 8 utan fodral, eller om du har något lika tjockt som Otterbox Defender, kommer detta fäste att fungera med allt, ingen anledning att ständigt ta upp och sätta på saken igen.

WuteKu magnethållare

Trött på de svåra justerbara innehavarna? Då kanske du vill överväga ett magnetiskt alternativ som WuteKu magnethållare. Det är en boll med en magnetplatta i ena änden (där du fäster din telefon) och ett fäste på motsatt sida, som är täckt med ett säkert lim för att fästa magnetkulan i din instrumentbricka. Även om detta lim är extremt klibbigt bör det inte lämna några spår på din bil.

Exshow Dash Mount

När vi kommer in på åttonde plats har vi Exshow Dash Mount. Detta är ett annat bra alternativ för att säkra din Galaxy Note 8 under en lång körning. Det är också unikt från alla våra andra val, eftersom armen är gjord av ett flexibelt, men ändå robust gummimaterial så att du kan forma det till nästan vilken form och vilken riktning du än väljer. Den här kan monteras på din instrumentpanel eller vindrutan och är helt justerbar vid 360 grader.

För enkel användning med en hand har detta fäste också en enda knapputlösning.

FitFort magnethållare

På nionde plats har vi ännu ett magnetiskt alternativ. Bekvämt, men ändå helt säkert, även på ojämna vägar. Om du letar efter något mindre än ett typiskt fäste som kommer att ta upp betydligt mindre utrymme och vara mindre skrymmande övergripande, kan detta vara det för dig. FitFort-hållaren är en liten rund boll med magnetplatta ovanpå där du fäster din telefon. När du har installerat kuldelen på din instrumentbräda tar du en av de magnetiska klistermärkena och klistrar fast den på din telefon.

TechMatte MagGrip

Och som sist på vår lista tittar vi på TechMatte MagGrip. Detta är ännu en magnetisk bilhållare, men är unik genom att den håller fast vid dina luftkonditioneringsventiler istället för att hålla dig fast vid din streck. Den kan hålla telefoner i fästet via magneter, vilket innebär att detta fäste inte är exakt lämpligt för telefoner med plastkropp. Och oroa dig inte - magneterna kommer inte att bryta något med din telefon. Men det kommer att hålla din telefon ordentligt på plats, även över bulor och jättegrytor - du behöver inte oroa dig för att den tappar och går sönder. En svår att passera till $ 8, det är säkert.

Dom

Så vilken bilmonteringshållare ska du få för din Samsung Galaxy Note 8? Om du letar efter något lågprofil som inte sticker ut för mycket rekommenderar vi Scosche MAGWSM2. Den kommer att hålla din enhet ordentligt säkrad genom användning av magneter och håller saker ur vägen också.

Om du inte gillar det kan du inte gå fel med Alpatronix MX102. Den har en vagga, så den kommer att säkra din telefon på det sättet; Du kan dock faktiskt ladda din enhet utan extra tillbehör (förutom naturligtvis en sladd) när du använder fästet.

ProduktvarumärkenamnPris

BestrixBestrix Universal CD Slot Magnetic Phone HolderKolla pris på Amazon

iOttieiOttie Easy One Touch 4 instrumentbräda och vindruta bilmonteringshållareKolla pris på Amazon

MacallyMacally Windshield Phone Mount, justerbar sugkoppfönsterfästehållare för iPhone XS XS Max XR X 8 8 Plus 7 7+ 6s 6 SE Samsung Galaxy S9 S9 + S8 S8 + S7 Edge Note 5 Nexus 6 Pixel LG (MGRIP)Kolla pris på Amazon

ScoscheSCOSCHE MAGWSM2 MagicMount Universal magnetisk telefon / GPS sugkoppfäste för bil, hem eller kontorKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.