10 bästa alternativet Google Pixel 2 år 2020

Google Pixel 2 är en fenomenal telefon - den ger oss vilket lager Android ska se ut i en premiumenhet med toppmaskinvaran. Med en fantastisk kamera, bra skärm och långvarigt batteri är det svårt att skicka Pixel 2. Google Pixel 2 är dock inte för alla - inte alla gillar vanilj Android, väljer OEM-skinn och bättre inbyggd programvara . Om du är den personen finns det fortfarande några fantastiska alternativ på marknaden för dig. Det finns gott om Google Pixel 2-alternativ där med samma fantastiska hårdvara, men olika upplevelser. Om du följer med nedan visar vi dig det bästa av det bästa. Här är våra bästa val.

Google Pixel 2-alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleiPhone X689, 99

LGLG Electronics G7 ThinQ Factory Unlocked Phone602, 99

Väsentliga produkterViktig telefon514, 81

SamsungGalaxy S9504, 00

LGLG V30326, 00

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 är ett fenomenalt alternativ. Den har fortfarande en stor och vacker 5, 8-tums Super AMOLED-skärm, liksom all den bästa hårdvaran som är packad i den. Galaxy S9 har faktiskt många likheter med Galaxy S8 - det är inte så annorlunda alls; emellertid finns det några små förändringar som Samsung gjorde för att i huvudsak göra Galaxy S8 perfekt. Det fanns några brister i Galaxy S8 som korrigerades och ändrades i Galaxy S9 för att göra den perfekta smarttelefonen. Så om du letar efter något i utkanten av perfektion kan du inte gå fel med Galaxy S9, särskilt med dess fenomenala kamera och nästan hela livslängden på batteriet.

Viktig telefon

Vi gillar verkligen den väsentliga telefonen också. Andy Rubin, fadern till Android, har tagit en lyxig smarttelefon till marknaden till låg kostnad. Den har fortfarande en del bra hårdvaror packade i sig, men en sak som folk gillar mest är skärmen. Den har en fullskärmskärm, vilket betyder att det finns väldigt lite ram här, vilket ger dig mer fastigheter. Den 5, 7-tums LCD-skärmen är vacker och gör att titta på media till en rolig tid. Den har också en fantastisk kamera, som ger 200% mer ljus än de flesta Android-telefoner på marknaden just nu. Det skapar en riktigt bra bild eller en video som går utöver vad många skulle säga som "Instagram-värdig." Telefonen har också ett fantastiskt batteri.

LG G7 ThinQ

Vi är också stora fans av LG G7 ThinQ. Den har en massiv 6, 1-tums skärm med en Quad HD + -upplösning. Quad HD + gör att filmer och TV-serier ser bra ut på den här telefonen. Text är också riktigt skarp, så att läsningen inte skadar ögonen alls. Den har ett skår på skärmen (för iPhone X), för LG: s eget Face ID, men det kan bli av med / dolda i en meddelandefönster. LG G7 ThinQ är ett utmärkt val för kameravänner, eftersom de dubbla 16-megapixel-kamerasensorerna inte kommer att svika. Med den här kameramodulen kan du ta supervinkelfoton som du är stolt över. Ett stort batteri innebär att du, beroende på användning, ska få hela livet ut ur det.

iPhone X

Bestämmer du att du inte gillar Android längre? Kanske tittar du på med avund på några av de exklusiva apparna iOS får, eller någon av de fantastiska tekniken och hårdvaran som är packade i de senaste iPhone-enheterna. Då bör du kolla vad iPhone X har att erbjuda. Du får en 5, 8-tums Super Retina AMOLED-skärm, så media ser bra ut och läsning är lätt för ögonen. Det har ett skår på displayen för Face ID, vilket är en bra ersättning för lösenord och mobilbetalningstillstånd. Det finns väldigt lite ram här, eftersom det är en fullskärmsskärm, så trots att det är 5, 8 tum, finns det fortfarande mycket skärm här. Batteriet ska hålla dig hela dagen, och med det senaste Apple A11 Bionic-chipet bör den här telefonen kunna hantera allt du kastar på det.

LG V30

Kommer upp nästa, vi har LG V30. LG V30 har vissa likheter med LG G7 ThinQ, men den är också ganska unik. LG designade V-serien med annonsmaterial som kunde ta kontroll över deras fotograferings- och videofunktioner. Den har en dubbelkamerauppsättning, så att du får en 16-megapixel och 13-megapixelkamera på baksidan. Kamerans svit som följer med telefonen har alla manuella funktioner du kan behöva för att göra dina videor och stillbilder unika. 4K videoinspelning stöds också. Den har en 6-tums Quad HD-skärm för att titta på media och läsa rik text också. En 32-bitars Quad DAC innebär att du också får en bra ljudupplevelse.

Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 är fortfarande en fenomenal smartphone, även om Galaxy Note 9 är här. Den har fortfarande den stora skärmen och ett anständigt batteri - helt och hållet 3 300 mAh. Du har fortfarande S-Pen-upplevelsen också, och du bör få all programvara som medföljer Note 9's S-Pen på Note 8 - det beror på att den stora programvaruutgåvan vanligtvis skjuts ut till alla flaggskepp från tidigare par år. Som sagt är Galaxy Note 8 verkligen ett bra Google Pixel-alternativ som inte kommer att bryta banken.

iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max är den senaste smarttelefonen från Apple, med ett antal förbättringar jämfört med den ursprungliga iPhone X. Du får all Apples senaste hårdvara, så att du kan spela avancerade spel och krävande produktivitetsappar utan problem . Inte bara det, utan du får mycket mer fastigheter med den större 6, 5-tums Retina-skärmen. Media kommer att se utmärkt på den här telefonen, och texten kommer att se super skarp ut.

Samsung Galaxy Note 9

Därefter har vi Samsung Galaxy Note 9, den senaste och bästa smarttelefonen från Samsung. Om du vill ha något med en stor skärm är Galaxy Note 9 din kille. Det är faktiskt ganska unikt på grund av dess enorma dubbelböjda skärm. De böjda kanterna ger ett unikt skärmperspektiv och lägger också till några fler funktioner till smarttelefonen - mjukvarufunktioner som People Edge, Apps Edge och mer.

Själva skärmen kommer i en enorm storlek på 6, 4 tum. Och eftersom det är en Super AMOLED-panel får du djupa och rika färger. Koppla ihop allt detta tillsammans så får du en utmärkt medieupplevelse för att titta på filmer, TV-program, videor och mer. För att inte tala om att det ger dig mer utrymme för att hantera flera appar på skärmen på en gång!

LG V35 ThinQ

LG V35 ThinQ är nästa upp på vår lista och är en av våra favoriter eftersom den var designad för skapare. Om du har varit frustrerad över din telefons förmåga att stödja ditt foto- och videotagande, kommer V35 ThinQ definitivt att ligga helt uppe i din gränd. Du kan inte bara ta några bra foton och video med LG V35 ThinQ - du kan ta några riktigt detaljerade foton, men också filma i 4K om du vill. Inte bara det, utan en av de unika sakerna med LG: s V-serie är alla manuella kontroller du kan röra dig med inom programvaran - justera enkelt bländare, slutartid, ISO, vitbalans och mer.

iPhone XR

Vill du inte bryta banken, men vill ändå se hur livet är över på iOS- och Apple-sidan av staketet? Då kommer XR att vara uppe i din gränd. Den har en stor skärm och levereras med branschledande teknik för ansiktsigenkänning - du kan faktiskt enkelt byta ut alla dina lösenord och verifiera betalningar med det! IPhone XR körs fortfarande på Apples senaste chipset, så att du kan hantera krävande applikationer utan problem. Detta anses emellertid Apples "budget" -telefon, så du får ett nedgraderat batteri och kamera jämfört med iPhone XS.

Dom

Någon av dessa telefoner kommer att fungera riktigt bra som en Google Pixel 2-ersättning, men vi måste säga att Apple iPhone X och Samsung Galaxy S9 är våra favoritalternativ.

Google Pixel 2-alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleiPhone X689, 99

LGLG Electronics G7 ThinQ Factory Unlocked Phone602, 99

Väsentliga produkterViktig telefon514, 81

SamsungGalaxy S9504, 00

LGLG V30326, 00